Никоя добрина не остава без наказана...
Модератор: Общи модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Re: Никоя добрина не остава без наказана...
спокойно, ще си платиш... миналата година един като теб се наложи да плаща 1700лв. заради няк'ви дългове от към 300лв. дето си висяли от 2001-2002г.... и той като теб не работеше официално, нямаше имоти и коли на негово име и живееше под наем. в един момент започна работа на договор и още при получаването на първата заплата го зарадваха, че му е наложен запор на парите и взе няк'ва смешна сума- явно си проверяват в НОИ периодично дали работиш... е, той не работи дълго, само 4-5м.- колкото да си плати заема... после заради тоя запор го уволниха, шефа не искал несериозни хора на работа...
- dbanchev
-
-
- Кара: e39 M52 газов котлон
- Мечтае да кара: колело на кило ракия
ms написа:спокойно, ще си платиш... миналата година един като теб се наложи да плаща 1700лв. заради няк'ви дългове от към 300лв. дето си висяли от 2001-2002г.... и той като теб не работеше официално, нямаше имоти и коли на негово име и живееше под наем. в един момент започна работа на договор и още при получаването на първата заплата го зарадваха, че му е наложен запор на парите и взе няк'ва смешна сума- явно си проверяват в НОИ периодично дали работиш... е, той не работи дълго, само 4-5м.- колкото да си плати заема... после заради тоя запор го уволниха, шефа не искал несериозни хора на работа...

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
Това голямото "приятелство" днес особенно е много остър нож с 2 остриета.. Особенно в него район..
- Hito
- Е46 Fanatic
-
- Кара: Е46 330d; GLK 320
jordanov написа:.......Ако номерата не са на една фактура, отивате и ги прехвърляте, твоя номер и номера на майка ти на твое име примерно. Ще са ти пуснати и вече ще имаш повечко време да се разправяш с тоя пич ... но ако са на една фактура ти или той ще трябва да ги платите тия пари за съжаление.
Ахъм...... за момента това е единствения вариант

Номерата на какви абонаменти са... за ФЛ или Бизнес?
Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание

незнам какво е ФЛ,но днес бях в м-тел и искат да ги платя парите,на куп...за момента взех 2прими колкото да си имат телефончета,с тоя не знам как ще се разберем ама не е приятно,ама хич да се създава такава ситуация ... поне за мен,защото както казах аз залагам 10пъти повече , защото имам СЕМЕЙСТВО,кола,мотор и какво ли още не...

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
ФЛ- физическо лице... тея не ти ли дават възможност за разсрочено плащане
аз си знам, че ментел са кавали, ама прекаляват вече 

ms написа:ФЛ- физическо лице... тея не ти ли дават възможност за разсрочено плащанеаз си знам, че ментел са кавали, ама прекаляват вече
програмата им не позволявала да отделя 2та номера които са ПЛАЩАНИ,заради задължението на третия номер...както и не ми разрешава да платя примерно най-далечната фактура и така през месец да кажем.....

- Stoqnov_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30- 324 D, E30-318 i
- Мечтае да кара: Автентична "М"-ка на верния модел.
Колега- един въпрос:
При кой нотариус сключвахте договор с тоя М-тел
При кой нотариус сключвахте договор с тоя М-тел

С времето се уверих, че ако искаш БМВ-то ти да върви.., трябва да си го направиш.
Здрасти на всички,вече сме втората половина на 2016г сметките още не са платени,но в този случай има ли нещо за отпадане на такъв тип задължения по давност?(минали са повече от 5години).
Прочетох различни мнения по въпроса в нета,но сигурно не съм аз единствения който се надява на давноста
Прочетох различни мнения по въпроса в нета,но сигурно не съм аз единствения който се надява на давноста

24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2