Никоя добрина не остава без наказана...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Re: Никоя добрина не остава без наказана...

Мнение от ms » 16 Юни 2011, 15:35

спокойно, ще си платиш... миналата година един като теб се наложи да плаща 1700лв. заради няк'ви дългове от към 300лв. дето си висяли от 2001-2002г.... и той като теб не работеше официално, нямаше имоти и коли на негово име и живееше под наем. в един момент започна работа на договор и още при получаването на първата заплата го зарадваха, че му е наложен запор на парите и взе няк'ва смешна сума- явно си проверяват в НОИ периодично дали работиш... е, той не работи дълго, само 4-5м.- колкото да си плати заема... после заради тоя запор го уволниха, шефа не искал несериозни хора на работа...
Изображение
Изображение

Аватар
Кара: e39 M52 газов котлон
Мечтае да кара: колело на кило ракия

Мнение от dbanchev » 16 Юни 2011, 16:10

ms написа:спокойно, ще си платиш... миналата година един като теб се наложи да плаща 1700лв. заради няк'ви дългове от към 300лв. дето си висяли от 2001-2002г.... и той като теб не работеше официално, нямаше имоти и коли на негово име и живееше под наем. в един момент започна работа на договор и още при получаването на първата заплата го зарадваха, че му е наложен запор на парите и взе няк'ва смешна сума- явно си проверяват в НОИ периодично дали работиш... е, той не работи дълго, само 4-5м.- колкото да си плати заема... после заради тоя запор го уволниха, шефа не искал несериозни хора на работа...

:mhihi:

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 16 Юни 2011, 16:48

Това голямото "приятелство" днес особенно е много остър нож с 2 остриета.. Особенно в него район..
Изображение

Е46 Fanatic
Аватар
Кара: Е46 330d; GLK 320

Мнение от Hito » 16 Юни 2011, 19:07

jordanov написа:.......Ако номерата не са на една фактура, отивате и ги прехвърляте, твоя номер и номера на майка ти на твое име примерно. Ще са ти пуснати и вече ще имаш повечко време да се разправяш с тоя пич ... но ако са на една фактура ти или той ще трябва да ги платите тия пари за съжаление.

Ахъм...... за момента това е единствения вариант :confused:
Номерата на какви абонаменти са... за ФЛ или Бизнес?
Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mnh » 17 Юни 2011, 1:19

незнам какво е ФЛ,но днес бях в м-тел и искат да ги платя парите,на куп...за момента взех 2прими колкото да си имат телефончета,с тоя не знам как ще се разберем ама не е приятно,ама хич да се създава такава ситуация ... поне за мен,защото както казах аз залагам 10пъти повече , защото имам СЕМЕЙСТВО,кола,мотор и какво ли още не...
:dummy:

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 17 Юни 2011, 6:40

ФЛ- физическо лице... тея не ти ли дават възможност за разсрочено плащане :shock: аз си знам, че ментел са кавали, ама прекаляват вече :bang:
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mnh » 17 Юни 2011, 11:56

ms написа:ФЛ- физическо лице... тея не ти ли дават възможност за разсрочено плащане :shock: аз си знам, че ментел са кавали, ама прекаляват вече :bang:

програмата им не позволявала да отделя 2та номера които са ПЛАЩАНИ,заради задължението на третия номер...както и не ми разрешава да платя примерно най-далечната фактура и така през месец да кажем..... :evil:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30- 324 D, E30-318 i
Мечтае да кара: Автентична "М"-ка на верния модел.

Мнение от Stoqnov_ » 17 Юни 2011, 13:17

Колега- един въпрос:

При кой нотариус сключвахте договор с тоя М-тел :?:
С времето се уверих, че ако искаш БМВ-то ти да върви.., трябва да си го направиш.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mnh » 17 Авг 2016, 17:31

Здрасти на всички,вече сме втората половина на 2016г сметките още не са платени,но в този случай има ли нещо за отпадане на такъв тип задължения по давност?(минали са повече от 5години).
Прочетох различни мнения по въпроса в нета,но сигурно не съм аз единствения който се надява на давноста :mhihi:

Предишна

Назад към Извън Темата