Е Категория
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Е Категория
Здравейте,
Сдбоих се с един джет и започнах да си го покарвам през уикендите. Само дето съвесем не се бях сетил, че ми трябва Е категория за ремаркето, докато не ме спряха полицаите на карауката за Панчарево
Та въпросът ми е, някой може ли да препоръча къде да ходя да изкарам тая категория? Нещо цени, инфо, какъв е изпита и т.н.? Ако има значение, в момента имам С категория.
Сдбоих се с един джет и започнах да си го покарвам през уикендите. Само дето съвесем не се бях сетил, че ми трябва Е категория за ремаркето, докато не ме спряха полицаите на карауката за Панчарево

Та въпросът ми е, някой може ли да препоръча къде да ходя да изкарам тая категория? Нещо цени, инфо, какъв е изпита и т.н.? Ако има значение, в момента имам С категория.
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Re: Е Категория
Ми де да знам с какво ремарке, хич не ги разбирам тея работи. "Нормално" ремарке за джет предполагам, едва ли има 750кг с все джета. 
Спряха ме на караулката и стана белята, ама сигурно защото са усетили, че хабер си нямам, че под 750кг не трябвало категория и са се възпозлзвали хората.

Спряха ме на караулката и стана белята, ама сигурно защото са усетили, че хабер си нямам, че под 750кг не трябвало категория и са се възпозлзвали хората.

- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
Samoten написа:Ми де да знам с какво ремарке, хич не ги разбирам тея работи.

- mi6obmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е38, Е53
- Мечтае да кара: ново
Не се изисква Е категория.
- b.bonev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Astra j 1.4 t
Зависи какво е ремаркето ако е над 750 кг. О2 както са повечето каравани се изисква Б+Е .
Има и още нещо ако ремаркето е над 750 кг. и е по-старо от 10 години, ГТП-то му важи само 6 месеца.
Има и още нещо ако ремаркето е над 750 кг. и е по-старо от 10 години, ГТП-то му важи само 6 месеца.
"Не Русия е проблемът на света в момента. Проблем са самозабравили се бездушни хора, които управляват Запада. Утре ще измислят още нещо. Това са някакви "зомбита", които само се стремят да рушат. Не знам до кога ще е възможно Русия да ги възпира, дори с цената на самоунищожение. Но ще направим каквото можем..."- завърши Путин.
- intention
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
- Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
- Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20
Колега ако имаш предвид колесар за джет - не ти трябва Е кат.
Колесарът е пресметнат именно за да може да се кара без допълнителна категория. Същото важи и за колесарите за лодки под 4.50м.
Ето ти примерна снимка на колесар :

Ти прецени дали твоето е такова
Колесарът е пресметнат именно за да може да се кара без допълнителна категория. Същото важи и за колесарите за лодки под 4.50м.
Ето ти примерна снимка на колесар :
Ти прецени дали твоето е такова

Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .
7 мнения
• Страница 1 от 1