Хеййй, привет от Македония...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Мафиозо!
Аватар

Хеййй, привет от Македония...

Мнение от rado_rf » 23 Окт 2003, 22:23

...и по точно от Гостивар. Тука е голяма тъпотия, за да намеря интернет обиколих на страх целия град. Знаете много добре какво е отношението на македонците към българите. За мое голямо учудване тук се карат предимно нови коли. Е, има и над десет годишни, но интересното е, че ги карат македонци, а колите са с с българска регистрация. Нямам много време за да огледам по-добре, пък и без това в неделя трябва да съм Гърция но вервайте ми ТУКА НЕМА НИЩО ИНТЕРЕСНО.
Като питах МТП какво да й донеса тя ми каза:
- Каквото и да е, стига да се лекува :shock: :D :D
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

Потребител
Аватар

Re: Хеййй, привет от Македония...

Мнение от Tarantino » 24 Окт 2003, 7:34

rado_rf написа:...и по точно от Гостивар. Тука е голяма тъпотия, за да намеря интернет обиколих на страх целия град. Знаете много добре какво е отношението на македонците към българите. За мое голямо учудване тук се карат предимно нови коли. Е, има и над десет годишни, но интересното е, че ги карат македонци, а колите са с с българска регистрация. Нямам много време за да огледам по-добре, пък и без това в неделя трябва да съм Гърция но вервайте ми ТУКА НЕМА НИЩО ИНТЕРЕСНО.
Като питах МТП какво да й донеса тя ми каза:
- Каквото и да е, стига да се лекува :shock: :D :D

До колкото съм чувал (без да съм сигурен) в Македония е забранено да се внасят коли над 10 години. А преди години един македонец разправяше "Нема проблем - мерцедес,bmw,audi - последни модели - при нас има всичко за до 10000 марки. Ама можеш да си ги караш само в Македония :)"

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 24 Окт 2003, 8:06

Т.е. без roaming :lol: :lol:

мечтае да кара 7-ца
Аватар

Re: Хеййй, привет от Македония...

Мнение от Alpina » 24 Окт 2003, 9:30

rado_rf написа:Като питах МТП .....

Радо, "М" и "П" се сещам какво означават. Ама какво се крие под "Т" ??? :shock:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Cult Society » 24 Окт 2003, 16:06

без да го засягам човека , МТП е моята тъпа ........ :lol:

мечтае да кара 7-ца
Аватар

Мнение от Alpina » 24 Окт 2003, 18:54

Т= тъпа, тлъста, тромава, търбухеста .... ?
Т=талантлива, трепетна, трудолюбива... ?

Назад към Извън Темата