Хеййй, привет от Македония...
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Хеййй, привет от Македония...
...и по точно от Гостивар. Тука е голяма тъпотия, за да намеря интернет обиколих на страх целия град. Знаете много добре какво е отношението на македонците към българите. За мое голямо учудване тук се карат предимно нови коли. Е, има и над десет годишни, но интересното е, че ги карат македонци, а колите са с с българска регистрация. Нямам много време за да огледам по-добре, пък и без това в неделя трябва да съм Гърция но вервайте ми ТУКА НЕМА НИЩО ИНТЕРЕСНО.
Като питах МТП какво да й донеса тя ми каза:
- Каквото и да е, стига да се лекува

- Каквото и да е, стига да се лекува

"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
Re: Хеййй, привет от Македония...
rado_rf написа:...и по точно от Гостивар. Тука е голяма тъпотия, за да намеря интернет обиколих на страх целия град. Знаете много добре какво е отношението на македонците към българите. За мое голямо учудване тук се карат предимно нови коли. Е, има и над десет годишни, но интересното е, че ги карат македонци, а колите са с с българска регистрация. Нямам много време за да огледам по-добре, пък и без това в неделя трябва да съм Гърция но вервайте ми ТУКА НЕМА НИЩО ИНТЕРЕСНО.
- Каквото и да е, стига да се лекува![]()
![]()
До колкото съм чувал (без да съм сигурен) в Македония е забранено да се внасят коли над 10 години. А преди години един македонец разправяше "Нема проблем - мерцедес,bmw,audi - последни модели - при нас има всичко за до 10000 марки. Ама можеш да си ги караш само в Македония

Re: Хеййй, привет от Македония...
rado_rf написа:Като питах МТП .....
Радо, "М" и "П" се сещам какво означават. Ама какво се крие под "Т" ???

6 мнения
• Страница 1 от 1