София - подемник/канал - спешно!
Модератор: Общи модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- B.Stoimenov
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 530dA
- Мечтае да кара: по хубави пътища и сред културни шофьори
София - подемник/канал - спешно!
Здравейте колеги,
Знаете ли за подемник/канал в района на София денонощен, до който мога да отида днес защото се налага спешно да проверя интеркулера на колата, защото заминавам утре на дълъг път из Европа. Малко в последния момента станаха нещата и... да.
Та ще съм благодарен ако може да реагирате и знаете подобно място, та да направя една бърза инспекция на колата.
Благодаря предварително и се извинявам ако темата не е на правилното място или има друга подобна, но в бързината не открих.
Знаете ли за подемник/канал в района на София денонощен, до който мога да отида днес защото се налага спешно да проверя интеркулера на колата, защото заминавам утре на дълъг път из Европа. Малко в последния момента станаха нещата и... да.
Та ще съм благодарен ако може да реагирате и знаете подобно място, та да направя една бърза инспекция на колата.
Благодаря предварително и се извинявам ако темата не е на правилното място или има друга подобна, но в бързината не открих.
- don't be
- младши ентусиаст
-
- Кара: 466,5 см3 на цилиндър
- Мечтае да кара: Нормално
Re: София - подемник/канал - спешно!
Има един в овча купел. Търси обявата в ОЛХ
За милиони-няма закони.
- B.Stoimenov
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 530dA
- Мечтае да кара: по хубави пътища и сред културни шофьори
Re: София - подемник/канал - спешно!
Благодаря, приятел от Субару сервиза отвори специално за мен. Важното е да си помагаме при нужда
Sent from my iPhone using Tapatalk

Sent from my iPhone using Tapatalk
3 мнения
• Страница 1 от 1