Участвал ли си в гонка?
Модератор: Общи модератори
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Re: Участвал ли си в гонка?
Имам си една мечта - такива някой път да пробвам да ги "обикалям" докато ускоряват - като даде газ и аз давам газ отляво на него и минавам пред него, след което отивам вдясно от него и спирачки, че да мина пак зад него, и после пак отляво и пак пред него докато му се завие свят и осъзнае колко е спрЕл
Ама е рисковано с такива идиоти, камо ли комплексирани чичаци от горния тип, та не си струва риска. Не знам защо го правят, тресе ги комлекса по неизживяна младост ли, к'во ли...
Най-често се случва с чичаци с пасати и октавии разни 

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Още по-зле ти става като се изравниш с тях и видиш, че са облещили поглед напред и за секунда не поглежат нито едно огледало... Карат в свой паралелен свят.
Направо ме хваща страх.

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Nickelback написа:Имам си една мечта - такива някой път да пробвам да ги "обикалям" докато ускоряват - като даде газ и аз давам газ отляво на него и минавам пред него, след което отивам вдясно от него и спирачки, че да мина пак зад него, и после пак отляво и пак пред него докато му се завие свят и осъзнае колко е спрЕлАма е рисковано с такива идиоти, камо ли комплексирани чичаци от горния тип, та не си струва риска. Не знам защо го правят, тресе ги комлекса по неизживяна младост ли, к'во ли...
Най-често се случва с чичаци с пасати и октавии разни
Това сме го правили с две коли едновременно от двете страни , преди години но като се сетя кви реакции се наблюдават

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Лелеее, смятай

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
Nickelback написа:Най-често се случва с чичаци с пасати и октавии разни
Същите наблюдения имам и аз! Купил някой котур н лизинг за по 300-400-500 кинта на месец и си мисли, че управлява космическа совалка...

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
Мен като ме задминават от ДЯСНО, немам скрупули да си ускорявам. Дето вика веднъж един бакшиш - цак, цак, надцак 

"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- Stahlblau
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: направо.
- Мечтае да кара: настрани!
- Детайли за колата: винаги на борд.
Тая тема ще стане велика!
Да се отбележа и аз... Гласувах с Да /разбира се/. Много пъти е било. Като бях по-млад правехме много необмислени неща с приятелите - в трафика в 5 часа си мислехме, че играем NFS на heavy traffic. Лудост! Сега като се замисля как сме оцелели не знам. Добре, че другите са ни пазили, а ние сме се мислили за големите карачи... Знам обаче, че като сложиш детската седалка ентусиазма ти рязко променя формата си и започваш да караш кротко, но пък за сметка на това започваш да излизаш късно вечер да се повозиш когато улиците са празни... и да ви кажа - по яко е! Отпускаш се повече особено в малък град като нашия. Знаеш че шанса да излезе някой е супер минимален, особено в началото на седмицата - понделник, вторник е перфектно - няма джан джун. Кънти тишината направо. Но вече такива магистрални гонки ги избягвам, защото винаги съм с децата и мисля повече за тях отколкото за адреналина. Най-важното нещо в уличните състезания според мене е да се прави опознавателно минаване преди това, освен за полицаи да се огледаш за хора, коли и като цяло как е трафика - има ли го няма ли го. Уличните състезания ще изчезнат когато изчезнат рокерите - демек никога. Така, че всичко е до самосъзнание и опит максимално да предвидиш хилядите неизвестни /до колкото е възможно/.

Да се отбележа и аз... Гласувах с Да /разбира се/. Много пъти е било. Като бях по-млад правехме много необмислени неща с приятелите - в трафика в 5 часа си мислехме, че играем NFS на heavy traffic. Лудост! Сега като се замисля как сме оцелели не знам. Добре, че другите са ни пазили, а ние сме се мислили за големите карачи... Знам обаче, че като сложиш детската седалка ентусиазма ти рязко променя формата си и започваш да караш кротко, но пък за сметка на това започваш да излизаш късно вечер да се повозиш когато улиците са празни... и да ви кажа - по яко е! Отпускаш се повече особено в малък град като нашия. Знаеш че шанса да излезе някой е супер минимален, особено в началото на седмицата - понделник, вторник е перфектно - няма джан джун. Кънти тишината направо. Но вече такива магистрални гонки ги избягвам, защото винаги съм с децата и мисля повече за тях отколкото за адреналина. Най-важното нещо в уличните състезания според мене е да се прави опознавателно минаване преди това, освен за полицаи да се огледаш за хора, коли и като цяло как е трафика - има ли го няма ли го. Уличните състезания ще изчезнат когато изчезнат рокерите - демек никога. Така, че всичко е до самосъзнание и опит максимално да предвидиш хилядите неизвестни /до колкото е възможно/.
Въпреки умората сляпо вярвам на хората...
Някъде до първата лъжа най-много втората...
И в суматохата гоних ехо към прехода,
Докато сумати хора се изгубиха във превода...
Някъде до първата лъжа най-много втората...
И в суматохата гоних ехо към прехода,
Докато сумати хора се изгубиха във превода...
Не мога да си обясня как хем ви се кара, хем не стига бюджета да излезете извън града. Когато сложим детското столче, адреналина пада, но не се сещаме, че ако убием някой в 1.00 през нощта, той пак е майка/баща на някое дете. Но по принцип рацерите са добри до съвършенство в предвиждането... защото са с проходни гърнета...
Имаше една тема за писти и автомобилен спорт, явно пистите трябва да са в града...
Сега пак някой ще ми се обиди, предварително се извинявам.
Имаше една тема за писти и автомобилен спорт, явно пистите трябва да са в града...
Сега пак някой ще ми се обиди, предварително се извинявам.
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Скороста е наркомания заради адреналина . Има такова понятие адреналинов наркоман , така че не търсете някакви причини защо и как - то просто си идва от вътре заложено от природата и отделянето на адреналин и ендорфини при опасни ситуации .
.....Къде се срещат адреналин наркомани
За да се разбере поведението на адреналин наркоманът първото, което трябва да знаете е къде да търсите. Такива типове ще намерите на пътя и на най-добрите места, където рискът от спорта се осъществява. Обикновено можете да намерите няколко адреналин наркомани сред шофьорите, около писта или почитатели на парашути, скок от самолет, сърфинг, рафтинг и пр......
.....Къде се срещат адреналин наркомани
За да се разбере поведението на адреналин наркоманът първото, което трябва да знаете е къде да търсите. Такива типове ще намерите на пътя и на най-добрите места, където рискът от спорта се осъществява. Обикновено можете да намерите няколко адреналин наркомани сред шофьорите, около писта или почитатели на парашути, скок от самолет, сърфинг, рафтинг и пр......
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Участвал ли си в гонка?
Да, няколко пъти с познати на околовръстното в 2-3 сутринта.
Единия път беше с младоженеца преди сватбата му на др ден хахаха.
Иначе на мен само палци ми показват, че колата си я знаем, че не върви, засега.
Единия път беше с младоженеца преди сватбата му на др ден хахаха.
Иначе на мен само палци ми показват, че колата си я знаем, че не върви, засега.

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите