Маршрут до Днепропетровск(Украйна)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е60,530Д
Мечтае да кара: влака

Маршрут до Днепропетровск(Украйна)

Мнение от ivo752 » 29 Авг 2016, 12:34

Здравейте колеги,предстои ми пътуване до Днепропетровск,някой ако е пътувал наскоро и е запознат с тамошните пътища ще се радвам да сподели.Какво ще ми е необходимо освен зелена карта?
От Русе ще се тръгва,но не мога да реша от къде точно да се мине.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39

Re: Маршрут до Днепропетровск(Украйна)

Мнение от Dyakov » 29 Авг 2016, 13:15

Здравей колега, разгледай тази тема http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=4&t=260511, пътувах до Украйна преди 2 месеца, но дестинацията ми беше Одеса. Освен зелена карта, друго не ти трябва, няма пътни такси, ако колата обаче не е на твое име ще ти трябва пълномощно (лист доверенность). Пътищата, като цяло са зле с много дупки, коловози, неравности и кръпки. Успех, ако мога да ти помогна с нещо др. питай. :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е60,530Д
Мечтае да кара: влака

Мнение от ivo752 » 29 Авг 2016, 14:42

Dyakov написа:Здравей колега, разгледай тази тема http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=4&t=260511, пътувах до Украйна преди 2 месеца, но дестинацията ми беше Одеса. Освен зелена карта, друго не ти трябва, няма пътни такси, ако колата обаче не е на твое име ще ти трябва пълномощно (лист доверенность). Пътищата, като цяло са зле с много дупки, коловози, неравности и кръпки. Успех, ако мога да ти помогна с нещо др. питай. :yes:

Благодаря колега,ще разгледам маршрута за който си писал в другата тема :bowdown:

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Мнение от Maxmadness » 04 Сеп 2016, 4:00

ivo752 написа:
Dyakov написа:Здравей колега, разгледай тази тема http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=4&t=260511, пътувах до Украйна преди 2 месеца, но дестинацията ми беше Одеса. Освен зелена карта, друго не ти трябва, няма пътни такси, ако колата обаче не е на твое име ще ти трябва пълномощно (лист доверенность). Пътищата, като цяло са зле с много дупки, коловози, неравности и кръпки. Успех, ако мога да ти помогна с нещо др. питай. :yes:

Благодаря колега,ще разгледам маршрута за който си писал в другата тема :bowdown:

Колега много внимавай с каква кола ще пътуваш,защото с ниска кола по тия дупки и лунни ями там си е просто самоубийство да тръгваш с някое купе или по спортна кола имай го впредвид !
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: корав барутарник
Мечтае да кара: по-корав барутарник

Мнение от Venko » 11 Сеп 2016, 15:40

.... и колега имай предвид, че ако си мислиш, че в България цари беззаконие по шосетата - там ще бъдеш много изненадан относно еволюцията на думата "беззаконие".

Просто имай едно наум винаги, когато си на украйнска територия.
Митко Павлов - където и да отида анцузите ме преследват

Назад към Извън Темата