Маршрут до Днепропетровск(Украйна)
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- ivo752
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е60,530Д
- Мечтае да кара: влака
Маршрут до Днепропетровск(Украйна)
Здравейте колеги,предстои ми пътуване до Днепропетровск,някой ако е пътувал наскоро и е запознат с тамошните пътища ще се радвам да сподели.Какво ще ми е необходимо освен зелена карта?
От Русе ще се тръгва,но не мога да реша от къде точно да се мине.
От Русе ще се тръгва,но не мога да реша от къде точно да се мине.
- Dyakov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39
Re: Маршрут до Днепропетровск(Украйна)
Здравей колега, разгледай тази тема http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=4&t=260511, пътувах до Украйна преди 2 месеца, но дестинацията ми беше Одеса. Освен зелена карта, друго не ти трябва, няма пътни такси, ако колата обаче не е на твое име ще ти трябва пълномощно (лист доверенность). Пътищата, като цяло са зле с много дупки, коловози, неравности и кръпки. Успех, ако мога да ти помогна с нещо др. питай. 

- ivo752
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е60,530Д
- Мечтае да кара: влака
Dyakov написа:Здравей колега, разгледай тази тема http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=4&t=260511, пътувах до Украйна преди 2 месеца, но дестинацията ми беше Одеса. Освен зелена карта, друго не ти трябва, няма пътни такси, ако колата обаче не е на твое име ще ти трябва пълномощно (лист доверенность). Пътищата, като цяло са зле с много дупки, коловози, неравности и кръпки. Успех, ако мога да ти помогна с нещо др. питай.
Благодаря колега,ще разгледам маршрута за който си писал в другата тема

- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
ivo752 написа:Dyakov написа:Здравей колега, разгледай тази тема http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=4&t=260511, пътувах до Украйна преди 2 месеца, но дестинацията ми беше Одеса. Освен зелена карта, друго не ти трябва, няма пътни такси, ако колата обаче не е на твое име ще ти трябва пълномощно (лист доверенность). Пътищата, като цяло са зле с много дупки, коловози, неравности и кръпки. Успех, ако мога да ти помогна с нещо др. питай.
Благодаря колега,ще разгледам маршрута за който си писал в другата тема
Колега много внимавай с каква кола ще пътуваш,защото с ниска кола по тия дупки и лунни ями там си е просто самоубийство да тръгваш с някое купе или по спортна кола имай го впредвид !
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- Venko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: корав барутарник
- Мечтае да кара: по-корав барутарник
.... и колега имай предвид, че ако си мислиш, че в България цари беззаконие по шосетата - там ще бъдеш много изненадан относно еволюцията на думата "беззаконие".
Просто имай едно наум винаги, когато си на украйнска територия.
Просто имай едно наум винаги, когато си на украйнска територия.
Митко Павлов - където и да отида анцузите ме преследват
5 мнения
• Страница 1 от 1