Ревматолог в София?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: the real 5er
Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

Re: Ревматолог в София?

Мнение от Dirty M5 driveR » 12 Сеп 2016, 19:54

Всички говорят за ревматологичната клиника на ул. Урвив 13. Аз имам болест на Бехтерев и ми препоръчаха да отида там за изследвания и второ мнение. При мен обаче диагнозата е твърде категорична и не намерих смисъл.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 12 Сеп 2016, 22:08

А правил ли си ядрен резонанс? Преди година и половина имах много сериозно заболяване на тазобедрената става, също отляво (не можех да си стъпвам на крака и бях прикована за леглото месеци..), смених трима доктори докато разберат, какво ми е... та човека светило за мен бе доцент Румен Златев от ВМА травматолог и ортопед! Успех!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Фидел Кастро » 12 Сеп 2016, 23:34

Dirty M5 driveR написа:Всички говорят за ревматологичната клиника на ул. Урвив 13.

Улицата се казва "Урвич" и клиниката е част от болница "СВ. Иван Рилски". Ето сайта:
http://rilski.com/bg/klinika-po-revmatologiya/

Жалко, че д-р Дечев вече не е шеф на болницата защото беше много способен ръководител. :roll:
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: the real 5er
Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

Мнение от Dirty M5 driveR » 13 Сеп 2016, 5:20

Фидел Кастро написа:
Dirty M5 driveR написа:Всички говорят за ревматологичната клиника на ул. Урвив 13.

Улицата се казва "Урвич"

Правописна грешка от моя страна. :)

Назад към Извън Темата