Ревматолог в София?
Модератор: Общи модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Re: Ревматолог в София?
Всички говорят за ревматологичната клиника на ул. Урвив 13. Аз имам болест на Бехтерев и ми препоръчаха да отида там за изследвания и второ мнение. При мен обаче диагнозата е твърде категорична и не намерих смисъл.
А правил ли си ядрен резонанс? Преди година и половина имах много сериозно заболяване на тазобедрената става, също отляво (не можех да си стъпвам на крака и бях прикована за леглото месеци..), смених трима доктори докато разберат, какво ми е... та човека светило за мен бе доцент Румен Златев от ВМА травматолог и ортопед! Успех!
- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
Dirty M5 driveR написа:Всички говорят за ревматологичната клиника на ул. Урвив 13.
Улицата се казва "Урвич" и клиниката е част от болница "СВ. Иван Рилски". Ето сайта:
http://rilski.com/bg/klinika-po-revmatologiya/
Жалко, че д-р Дечев вече не е шеф на болницата защото беше много способен ръководител.

За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Фидел Кастро написа:Dirty M5 driveR написа:Всички говорят за ревматологичната клиника на ул. Урвив 13.
Улицата се казва "Урвич"
Правописна грешка от моя страна.

4 мнения
• Страница 1 от 1