Работа в Мобилтел - условия?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e46 320d sedan '04
Мечтае да кара: e46 CSL

Работа в Мобилтел - условия?

Мнение от hotride » 15 Сеп 2016, 20:58

Здравейте колеги, имам предложение за работа в Мобилтел. Позицията е електроинженер. Ще бъда благодарен, ако има някой колега, който работи в Мобилтел да сподели впечатления за компанията като цяло, а и да каже горе долу какви са заплатите, има ли бонус схема и разни придобивки. Поздрави! :bchug:

Потребител
Аватар
Кара: A3, Sportback, 1.8 TFSI, 160 bhp;

Re: Работа в Мобилтел - условия?

Мнение от nqmam_bmw » 15 Сеп 2016, 21:02

hotride написа:Здравейте колеги, имам предложение за работа в Мобилтел. Позицията е електроинженер. Ще бъда благодарен, ако има някой колега, който работи в Мобилтел да сподели впечатления за компанията като цяло, а и да каже горе долу какви са заплатите, има ли бонус схема и разни придобивки. Поздрави! :bchug:

При предлагането на работата не казаха ли какви пари дават и т.н. ? :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 540i M
Детайли за колата: С бебе в колата...

Мнение от larry_boy » 15 Сеп 2016, 21:47

Ми напоследък, не казват. Това десетилетие се случват страни неща. Очакват в брошурата ТИ да напишеш какви пари очакваш.

Нова политика на отдел "Човешки ресурси". Пишеш сам колко очакваш.

Ако е повече отколкото те дават си казват - " Тоз няма да го вземем, защото за това което му даваме, той няма да се чувства пълноценен да дава това което искаме"

Ако е чувствително по малко друго двайсе - " Тоз охлюв си мисли, че е още на село и бачка за 200 лв. Значи е напълно неподготвен кадър. Да ходи при доматите"

Така че, трябва да се само-отцениш правилно, за добро впечатление.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 15 Сеп 2016, 21:49

hotride написа:Здравейте колеги, имам предложение за работа в Мобилтел. Позицията е електроинженер. Ще бъда благодарен, ако има някой колега, който работи в Мобилтел да сподели впечатления за компанията като цяло, а и да каже горе долу какви са заплатите, има ли бонус схема и разни придобивки. Поздрави! :bchug:

трябва да си задаваш само един въпрос - устройва ли те офертата която са ти направили?

щото като опре до работа- всеки си гледа от неговата камбанария...
алекс
трабант 601с
разни други возила

Потребител
Аватар
Кара: A3, Sportback, 1.8 TFSI, 160 bhp;

Мнение от nqmam_bmw » 15 Сеп 2016, 22:05

larry_boy написа:Ми напоследък, не казват. Това десетилетие се случват страни неща. Очакват в брошурата ТИ да напишеш какви пари очакваш.

Нова политика на отдел "Човешки ресурси". Пишеш сам колко очакваш.

Ако е повече отколкото те дават си казват - " Тоз няма да го вземем, защото за това което му даваме, той няма да се чувства пълноценен да дава това което искаме"

Ако е чувствително по малко друго двайсе - " Тоз охлюв си мисли, че е още на село и бачка за 200 лв. Значи е напълно неподготвен кадър. Да ходи при доматите"

Така че, трябва да се само-отцениш правилно, за добро впечатление.

Ъъъ, това ако говориш за интерюто - ОК. НО, когато получиш предложение за работа не се ли казва каква заплата ти предлагат ?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 530DA, E61 530XD LCI
Мечтае да кара: Murcielago SV

Мнение от Z3Ro* » 15 Сеп 2016, 22:46

Аз имам приятели, които работят там - единият е HR, другият е служител по сигурността. И двамата са много доволни - изплатиха апартаменти в София за по 3 години - единият даже взе второ жилище ей така, да го дава под наем. От тях съм чувал, че взимат по над 3 хиляди, като на всяко тримесечие има и бонуси.

Все пак предполагам, че условията зависят и от конкретната позиция, но като цяло според мен ще е добра офертата... :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e46 320d sedan '04
Мечтае да кара: e46 CSL

Мнение от hotride » 16 Сеп 2016, 6:25

Благодаря за мненията! То е ясно че сам трябва да преценя дали ме устройва офертата, но реших да питам, защото нямам познат в компанията, а съвсем друго е да получиш инфо от първа ръка. На интервюта съм се наслушал колко велика е всяка фирма, но реалността отвътре е съвсем друга. Поздрави! :bchug:

Аватар

Мнение от Хаос » 16 Сеп 2016, 7:44

hotride написа:Благодаря за мненията! То е ясно че сам трябва да преценя дали ме устройва офертата, но реших да питам, защото нямам познат в компанията, а съвсем друго е да получиш инфо от първа ръка. На интервюта съм се наслушал колко велика е всяка фирма, но реалността отвътре е съвсем друга. Поздрави! :bchug:

много познати почнаха в ментел, преминаха в цоцацола и след това в хп
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 16 Сеп 2016, 9:54

Z3Ro* написа:Аз имам приятели, които работят там - единият е HR, другият е служител по сигурността. И двамата са много доволни - изплатиха апартаменти в София за по 3 години - единият даже взе второ жилище ей така, да го дава под наем. От тях съм чувал, че взимат по над 3 хиляди, като на всяко тримесечие има и бонуси.

Все пак предполагам, че условията зависят и от конкретната позиция, но като цяло според мен ще е добра офертата... :yes:

Склонен съм да вярвам,преди 15на години беше подобна ситуацията-едни от най-високите заплати и добри условия имаха , не писах в темата,защото все пак беше в златните им години,но явно са си запазили политиката..
Крадат и лъжат клиента,но пък има за служителя :lol:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Мнение от speeder88 » 16 Сеп 2016, 16:39

Питайте хората, които назначват от 4-5 години насам високи ли са заплатите, питайте и тези, коит оса там от повече от 10 години и ще се озадачите какви са отговорите. Иначе за допълнителните неща - да! Имат си кажи речи всичко. Допълнително здравно, мисля че и пенсионно, бонусна схема, служебни телефони, фитнес, освен това чат-пат се организират масови мероприятия за служителите. Като цяло ако успее да се договори прилична заплата е приятно! :)
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

Назад към Извън Темата