Покупка на секретни болтове
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Покупка на секретни болтове
hell's angel написа:Стругари, виртуози все още се намират
И това въпреки образователната система

Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.
efren написа:hell's angel написа:Стругари, виртуози все още се намират
И това въпреки образователната система
Старата школа, Колега, старата школа.

Аз познавам стругар виртуоз който не може да направи секретни болтове.
memorex написа:Аз познавам стругар виртуоз който не може да направи секретни болтове.
Аз пък познавам стругар, който не е виртуоз, но когато дойдоха при него с едно порше, на което бяха развалили секретния болт, го разви за 30 мина и това при условие, че джантите бяха с дълбоки дупки.
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.
- k.milanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 325d
- Мечтае да кара: отново E36 318is
Малко стругари останаха и взимат мега скъпо по моя преценка.
За един много малък детай, приготвянето на който отне максимум 15-20мин работа, ми взе 20тина лв
Ако трябва да направи 4 болта + секрета към тях, то ще излезнат златни тия ботлове, като имам предвид, че ми взе 20лв за нещо, което е 5 пъти по малко от единия секретен болт - 100-150 не мърдат

За един много малък детай, приготвянето на който отне максимум 15-20мин работа, ми взе 20тина лв

Ако трябва да направи 4 болта + секрета към тях, то ще излезнат златни тия ботлове, като имам предвид, че ми взе 20лв за нещо, което е 5 пъти по малко от единия секретен болт - 100-150 не мърдат

k.milanov написа:Малко стругари останаха и взимат мега скъпо по моя преценка.
За един много малък детай, приготвянето на който отне максимум 15-20мин работа, ми взе 20тина лв![]()
Ако трябва да направи 4 болта + секрета към тях, то ще излезнат златни тия ботлове, като имам предвид, че ми взе 20лв за нещо, което е 5 пъти по малко от единия секретен болт - 100-150 не мърдат![]()
За това писах по рано, че е по разумно да се поръчат от ЕТЕ, там са специализирани производители на секретни болтове и получаваш желаната дължина почти без допълнително оскъпяване.
- k.milanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 325d
- Мечтае да кара: отново E36 318is
Знам го въпросния сайт, колега! За съжаление обаче чак сега видях отговора ти
Втория човек си, който ми го препоръчва.
http://www.etebg.com/
Под по - дълги разбирам до 15мм повече от нормалните, поне такива фланци обмислям ако не разкарам джантите

Втория човек си, който ми го препоръчва.
http://www.etebg.com/
Под по - дълги разбирам до 15мм повече от нормалните, поне такива фланци обмислям ако не разкарам джантите

22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2