Бебе в колата

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Re: Бебе в колата

Мнение от bum_bum » 02 Окт 2016, 17:58

А тия памперси защо ги разнасяте навсякъде. То ги има във всеки магазин така или иначе :dunno:

Gqbriel написа:1-во количката - малко да поотрасне (незнам на колко е детето) и си купувате ето това : http://www.hippoland.net/catalog/product/view/id/85864/s/maclaren-kolichka-quest-0m-black-silver-wm1y040092/category/123456789/ ИЛИ АНАЛОГ/втора ръка ,това нещо влиза перфектно по ширина в багажника на Е90 камо ли Е39 ,че и комби и застава до гредата (външната) няма да разберете,че носите количка.

Какво му има да отраства, тази количка е 0м. Ние с такава си изкарахме цяла зима докато беше новодорено и лятото после.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: димяща проходима катафалка
Детайли за колата: now "08 e61 530xd
ex "07 е91 330xd

Re: Бебе в колата

Мнение от antonpau » 07 Окт 2016, 14:25

Мдаа, количката е голЕм бъг в системата, ако е кошер :ok: миналата година, когато мушморока беше на точно 2 месеца и още не ми бяха откраднали е91-цата, почнахме да се товарим и да ходим на Грецията, с голяма количка и точно тая малоумна клатеница на колегата по-горе... по едно време, под звучните аплодисменти, подвиквания и дъжд от семки от страна на комшиите жена ми посърнало предложи да тръгнем с двете коли :mrgreen: как да е, натъпкахме се като млад студент у девойка в люта зимна вечер, но си обещах, че повече такива циркове не желая да ми се случват (или поне да не съм аз в ролята на мечката :ok: ). Та с малко мисъл (раздробяване на багажа, което и от гледна точка на ровене в него след настаняване е доста по-удобно), изключване на едно-две неща (памперсите наистина стъпват излишни) и оптимизация на продуктовата гама на малкия змей (количка като от горния линк, която сгъната е горе-долу колкото бейзболна бухалка, особено като махнеш колелата), постепенно еволюирахме дотам, че преди месец в същата посока (е, вече с е61-цата де) бяхме 3-ма възрастни, малкия, багажа на всички ни +няколко МПС-та от вида тротинетка, камион и т.н., плюс малко непобрал се багаж от аверите с е90-ка... и в купето имаше само дамска чанта и плик с храна :ok: :ok: а едно време си пердашехме с Лада 4-ката - 4 възрастни и 4 деца совсе багажа, като някакси успявахме и нещо като гоненица да си спретнем в багажника.. блаженни години, братче :mrgreen: :mrgreen:

Предишна

Назад към Извън Темата