Малко нощен дрифт
Модератор: Общи модератори
- Wierdo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 545i
- Мечтае да кара: 6 series 650i Gran Coupe
Re: Малко нощен дрифт
Миналата година исках и аз да получа инфо. относно цени и условия. Мисля, че им пратих мейл, но уви не получих отговор.
Надявам се, че ако някой разбере за какво иде реч, да сподели тук.
Надявам се, че ако някой разбере за какво иде реч, да сподели тук.
- mak1n7osh
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E92 335i
Да, изглежда супер да нацапаме малко колите. По-назад има видео постнато от колегата Явор. В друг пост сега виждам че е 50 лв за цял ден. Ще се ходи до там 

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
И на мен ми е интересно къде се въртите. Явно ще се ходи до тази писта. Въпрос към колегите, които се въртите по паркингите на магазините - не ви ли притеснява, че масово има камери?
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
И какво като има камери ? Това не са пътища от републиканската или градска пътна мрежа а частни терени . Единствените проблеми могат да са със охраната на самите битаци .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Jordana написа:И какво като има камери ? Това не са пътища от републиканската или градска пътна мрежа а частни терени . Единствените проблеми могат да са със охраната на самите битаци .
Не е баш така.Не питай от къде знам

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Тъй като са частни терени, собствениците решават какви да бъдат правилата за движение в тях, но при констатирано нарушение могат да се обадят в кат да предадат записа и да си получиш наказанието за неспазване на пътната маркировка и слаб контрол примерно
Има такива "частни пътища" във всеки завод, на някои дори седят с радари и измерват скоростта (при нарушение няма глоба от кат, само в заплатата
)

Има такива "частни пътища" във всеки завод, на някои дори седят с радари и измерват скоростта (при нарушение няма глоба от кат, само в заплатата

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
То е така , ама има една малка подробност че такива изцепки по частни паркинги могат да бъдат установени само с техническо средство което отговаря на изискванията на закона . Тези камери по частните паркинги съм абсолютно 100% убеден че не отговарят на изискванията на закона за да бъдат законно средство за установяване на каквото и да било нарушение . По скоро се действа срещу някакви хулигански прояви или нарушаване на обществения ред . Интересно ми е има ли някой санкциониран за пързаляне на частен паркинг и с какво ?
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Прави си технически анализ на записа и се установява, че не е манипулиран. И след това го ду**ш. Полицай ми го каза, като го питах има ли смисъл да снимам крадец с телефона.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
- mak1n7osh
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E92 335i
mak1n7osh написа:Да, изглежда супер да нацапаме малко колите. По-назад има видео постнато от колегата Явор. В друг пост сега виждам че е 50 лв за цял ден. Ще се ходи до там
Ходих до пистата и ми казаха че не пускат хора да карат със свои коли.