Регистрация и отписване от данъчното
Модератор: Общи модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Re: Регистрация и отписване от данъчното
Мерси и аз така четох тук там
Може би има лека девиация по градове 

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Nickelback написа:Мерси и аз така четох тук тамМоже би има лека девиация по градове
За София съм ги тествал и двете. И като взех Е92-то ми отвориха автоматично партида след регистрацията

- intention
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
- Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
- Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20
Вързани са местните общини т.е. ако колата е регистрирана в кат и община средец София - и я купи някой от община възраждане София - няма грижи. 
АКо обаче колата е регистрирана в Бургаския кат и в община Бргас и я вземе някой от Хасково - отиваш да си я отписваш сам понеже няма връзка между областните звена...
Същото е и с плащането на данъците - Ако колата е регната в София можеш във всяка една община във всеки един под-район.
Обаче в моя случай колите са регнати в Бургас община Созопол и не мога да си платя данъка в София.
Мога в Изи Пей но ми искат заверка от община Созопол че е платен тоя данък.... Малоумно...

АКо обаче колата е регистрирана в Бургаския кат и в община Бргас и я вземе някой от Хасково - отиваш да си я отписваш сам понеже няма връзка между областните звена...
Същото е и с плащането на данъците - Ако колата е регната в София можеш във всяка една община във всеки един под-район.
Обаче в моя случай колите са регнати в Бургас община Созопол и не мога да си платя данъка в София.
Мога в Изи Пей но ми искат заверка от община Созопол че е платен тоя данък.... Малоумно...
Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2