Нужда от помощ с добър адвокат. - (Мобилни оператори)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: Нужда от помощ с добър адвокат. - (Мобилни оператори)

Мнение от Фидел Кастро » 18 Ное 2016, 9:15

Точно така е всичко, което описва haddes.
Мръсните похвати на МТЕЛ нямат край. Тази пролет изтърпях всичко това.
Уловката е в това, че ти се отговаря само устно и НИКОГА ПИСМЕНО!! Това прави абсолютно безмислена жалбата до КЗП - Ментаците перфектно са си вързали гащите. Така да се каже "Добре са си научили урока". Моето лично мнение е, че това, което вършат си е чиста измама, а тя подлежи на НАКАЗАТЕЛНО преследване.
Фактически ти ще плащаш поне месец таксата от 100 лева защото умишлено си бил възпрепятстван да си прекратиш по надлежния ред договора, което е грубо погазване на законите. Представете си, че на точната дата трябва да се явиш в точно определен офис и той не работи защото е неделя. Какво правим?
Ако искате да преминете към Прима трикът е, че в момента нямат налични СИМ карти и категорично не Ви се дава от НИКОЙ информация къде ги има. Отново само устно и винаги следва отказ за писмен отговор. Не ме питайте колко познати помолих и най-сетне след около 5-6 дни в Красна поляна успяха да намерят и да ми запазят, но само за 2 часа свободна СИМ карта. Не ме питайте как съм "хвърчал" към въпросния офис.
Моето мнение е, че директно трябва да се подаде жалба за бездействие на държавата към съответната комисия в ЕС. Това грамотен специалист може да го направи.
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.

Предишна

Назад към Извън Темата