alx:а трабанта-бедна ти е фантазията - ама това е друга тема
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕХ туртурело, направо като почнах да чета поста ти за трабанчето и си викам на акала ... ТЕ ГО ТЕ. Тука ще е... НО УВИ, ти направо ми разби всички фантазии, сичко си вървеше добре до... НЕ СЕ ПРОДАВА НЕ Е ЧЕСТНООООО!!!
You said: "Time will change!" What if it changes you?
Aз съм върл фен на баща ми на москвича ... 8-ак от 1977-8 год. Ехх колко спомени имам с него .. на него се учих да карам и ...др .работи също
... направо ми дожаля като разбрах, че баща ми го е закарал на село в гаража ...Аз не че го карах много де ..ама обичах да се качвам по някой друг път в месеца в него
..пък и вареше добичето /като за москвич де
/

Любов има само в чата, в сапунените сериали и розовите книжки, всичко друго опира до пари и секс!
- vicho
- старши ентусиаст
-
ееееееее
ееееее Вие пак сега само за ДЕДКИ почнахте да приказвате
не всички които карат Трабант са ДЕДКИ
или поне няма да бъдат след като аз си взема, хе-хе... Иначе трабанта си е трабант ЖЕЛЕЗНА машина (или по скоро пластмасова)! Материала от който е изработено ТРАБАНЧЕТО не беше ли почти същия който ползват и при ФОРМУЛИТЕ??? или се лъжа? Айде alx, да помогне! 

не е
повечето формули са сплав от карбон-фибро стъкло със кевларени нишки... трабанта мисля че е ламиниран отгоре пресован картон със пластмасови трици.. не даи си боже да се запали- гори и отделя отровни вещества.. затова и в чудо са се дянали в европата ко да ги правят... 

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- vicho
- старши ентусиаст
-
трабанчето е изродско
Нещо съм се заблудил!!! (за формулите, както каза alx, за което му благодаря) А това че са отровни ТРАБАНТИТЕ (като се запалят де) не го знаех и ми е много интересно, и кефско
БАСИ КЕФА!!!! А помеждудругото като не знаят кво да ги праят, БЕ ДА ГИ ПРАТЯТ НАСАМ!!!!
Ние ще ги оползотворим, нали alx???

22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2