alx:а трабанта-бедна ти е фантазията - ама това е друга тема

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 24 Окт 2003, 19:02

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕХ туртурело, направо като почнах да чета поста ти за трабанчето и си викам на акала ... ТЕ ГО ТЕ. Тука ще е... НО УВИ, ти направо ми разби всички фантазии, сичко си вървеше добре до... НЕ СЕ ПРОДАВА НЕ Е ЧЕСТНООООО!!!
You said: "Time will change!" What if it changes you?

мечтае да кара 7-ца
Аватар

Мнение от Alpina » 24 Окт 2003, 20:21

Както се казва - каквото не може да се купи с пари... се купува с МНОГО пари.
Туртурело, мисля че срещу 15 000 лв, може да прежалиш на дядото трабантелата... :-)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от playordie » 25 Окт 2003, 17:38

Aз съм върл фен на баща ми на москвича ... 8-ак от 1977-8 год. Ехх колко спомени имам с него .. на него се учих да карам и ...др .работи също :D ... направо ми дожаля като разбрах, че баща ми го е закарал на село в гаража ...Аз не че го карах много де ..ама обичах да се качвам по някой друг път в месеца в него :( :? ..пък и вареше добичето /като за москвич де :D /
Любов има само в чата, в сапунените сериали и розовите книжки, всичко друго опира до пари и секс!

Babuna master
Аватар

Мнение от mitak_o » 26 Окт 2003, 3:36

и моя дедка кара трабанта си от около 35 г. в нашия измислен град трябва да е била една от първите коли... толко е стар че е 6 волтов.. не можеме една музика да му намериме за тоя мижав точец
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

ееееееее

Мнение от vicho » 26 Окт 2003, 13:16

ееееее Вие пак сега само за ДЕДКИ почнахте да приказвате :? не всички които карат Трабант са ДЕДКИ :P :P или поне няма да бъдат след като аз си взема, хе-хе... Иначе трабанта си е трабант ЖЕЛЕЗНА машина (или по скоро пластмасова)! Материала от който е изработено ТРАБАНЧЕТО не беше ли почти същия който ползват и при ФОРМУЛИТЕ??? или се лъжа? Айде alx, да помогне! :)

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 27 Окт 2003, 15:43

не е ;) повечето формули са сплав от карбон-фибро стъкло със кевларени нишки... трабанта мисля че е ламиниран отгоре пресован картон със пластмасови трици.. не даи си боже да се запали- гори и отделя отровни вещества.. затова и в чудо са се дянали в европата ко да ги правят... :?
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар

трабанчето е изродско

Мнение от vicho » 27 Окт 2003, 22:46

Нещо съм се заблудил!!! (за формулите, както каза alx, за което му благодаря) А това че са отровни ТРАБАНТИТЕ (като се запалят де) не го знаех и ми е много интересно, и кефско :twisted: :twisted: :twisted: БАСИ КЕФА!!!! А помеждудругото като не знаят кво да ги праят, БЕ ДА ГИ ПРАТЯТ НАСАМ!!!! :twisted: :twisted: :twisted: Ние ще ги оползотворим, нали alx??? :P :P 8)

Предишна

Назад към Извън Темата