Skype и Baidu

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Skype и Baidu

Мнение от hell's angel » 06 Дек 2016, 23:24

Някаква нова гад ме е полазила в Скайп, праща линк към някакви хапчета за повишаване на мозъчна активност на всички контакти. Интересното е, че нямам инсталиран скайп, на нито един компютър и нямам апп в телефоните. Не съм влизал сигурно от 3-4 години ...Приятели ми се обадиха да ми кажат, че ги спамя :mhihi: :mhihi: :mhihi: Влезнах през уеб приложението, пусна ме, смених си паролата и изтрих съобщенията. Всичко си беше наред на пръв поглед, освен един контакт който не познавам, разкарах го и него.
Поредната майкрософтска свинщина ли е това или ....?
Ubi dubium, ibi libertas

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e61 530d LCI
Мечтае да кара: X6 M50d

Re: Skype и Baidu

Мнение от banan4i » 07 Дек 2016, 0:43

Да!

Sent from my iPhone using Tapatalk

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 xDrive30d N57T
Мечтае да кара: 911 Turbo

Мнение от AGD » 07 Дек 2016, 1:59

Проблемът е от повече от година. Хората основно подозират изтичане на пароли през xbox live, но има засегнати, които нямат такава регистрация.
И е точно поредната мс свинщина - решението им е "рестартитай и ще се оправи", в случая модифицирано до "сменете си паролата". МС отричат да са изтекли паролите от тях, но когато засегнатите хора са имали уникална парола за скайп, няма откъде другаде да е.
Друга реакция няма, оплакванията от проблема продължават.
Байду като цяло няма много общо, освен, че лошите им използват възможността за препращане, за да скрият реалния адрес на страницата и да изглежда легитимен линка.

https://community.skype.com/t5/Security ... 493#M48838
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 07 Дек 2016, 18:09

И аз имах подобна драма, въпреки че от години не използвам скайп и съм го махнал отвсякъде. Има ли как да си изтрия изобщо профила там
Изображение

Слави
Аватар

Мнение от © » 07 Дек 2016, 20:58

Интересно как успяха да затрият и скайп. Съвсем бях забравил за него :mhihi: Това като едно време ICQ

Назад към Извън Темата