Изгубих си смартфона...
Модератор: Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Изгубих си смартфона...
Изгубих си телефона и като звъня дава, че е изключем. Телефона е с Андроид, аз съм към Мтел. Мога ли да направя нещо за да го намеря? 

- DriftoMania
- Потребител
-
- Мечтае да кара: F10 ///M5
Re: Изгубих си смартфона...
Влез тук и въведи юзъра и паролата, с която ползваш телефона. Ще ти покаже къде е или къде е бил последно (преди изключване, ресет и тн)
http://www.android.com/devicemanager

DriftoMania написа:Влез тук и въведи юзъра и паролата, с която ползваш телефона. Ще ти покаже къде е или къде е бил последно (преди изключване, ресет и тн)
Аз го ползвам без ГПС. Това ли е единствения начин оператора или полицията, могат ли да направят нещо или..?

- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
Пий една студена вода и следващия път да си знаеш. Мерки се взимат не след, а преди инцидент.
- Z3Ro*
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 530DA, E61 530XD LCI
- Мечтае да кара: Murcielago SV
Подай си жалба в полицията, ако имаш документи за телефона. След някой месец вероятно ще ти го върнат, а при късмет може и по-скоро... 

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Не го отчайвайте, колегата горе-долу ти го е казал.
Вземаш документите ако разполагаш с такива. Трябва да ти и-мея. По него и-мей полицията ще тръгне да го търси и АКО телефона се ползва с друг номер, просто ще звъннат на сегашния вероятно вече "добросъвестен купувач" и той ще го върне пак най-вероятно. Обикновено ги връщат де. Ако пък се направи на луд и затвори ще го търсят по името на картата с която е телефона в момента. АКо вече я взел от бай мангал от махалата(примерно)и бай мангал не го познава, няма как да ти го върнат, но и телефона ще стане неизползваем защото така ще тръгнат да го търсят пак ако се включи с всяка следваща карта до...определен срок от време. Някои по-хитри не ги включват веднага с друга карта, а чакат да мине една година в която да го продадат на някой или пък после да си го включат за тях защото вече е прекалено малко вероятно някой да го търси. Ако пък само е слагана друга карта пак ще тръгнат да я търсят по този ред.
Обикновено ги намират до 6-тия месец. Процедурата и тъпата бюрокращина в полицията е много бавна, иначе самата операция става за минути буквално, но там зависи и от телекома, абе тегаво е. Сега уж приеха до 2 часа да им дават информация, но при изчезнали хора, в твоя случай едва ли ще е така. Жалбата ти трябва първо някой да я прочете, да я пусне нагоре, да се назначи полицай, който да работи над нея и чак тогава като дойде реда на твоя случай започват, понеже има други преди теб с други дати, има и разни други наши и ваши, които минават пред редичката и така. Но при всички случаи си пиши една жалба, носиш я в най-близкото ти РПУ и я пускаш, ще ти дадат входящ номер и си готов, остава само да чакаш, мисля ще има резултат. Напиши си я днес и утре я пусни. Ако има резултат пиши в темата след време и успех, не оставяй нещата така защото иначе никой няма да разбере, че е безмислено да крадеш чужд телефон. Поне аз го виждам като кражба ако го намерят и не го върнат на собственика.
Вземаш документите ако разполагаш с такива. Трябва да ти и-мея. По него и-мей полицията ще тръгне да го търси и АКО телефона се ползва с друг номер, просто ще звъннат на сегашния вероятно вече "добросъвестен купувач" и той ще го върне пак най-вероятно. Обикновено ги връщат де. Ако пък се направи на луд и затвори ще го търсят по името на картата с която е телефона в момента. АКо вече я взел от бай мангал от махалата(примерно)и бай мангал не го познава, няма как да ти го върнат, но и телефона ще стане неизползваем защото така ще тръгнат да го търсят пак ако се включи с всяка следваща карта до...определен срок от време. Някои по-хитри не ги включват веднага с друга карта, а чакат да мине една година в която да го продадат на някой или пък после да си го включат за тях защото вече е прекалено малко вероятно някой да го търси. Ако пък само е слагана друга карта пак ще тръгнат да я търсят по този ред.
Обикновено ги намират до 6-тия месец. Процедурата и тъпата бюрокращина в полицията е много бавна, иначе самата операция става за минути буквално, но там зависи и от телекома, абе тегаво е. Сега уж приеха до 2 часа да им дават информация, но при изчезнали хора, в твоя случай едва ли ще е така. Жалбата ти трябва първо някой да я прочете, да я пусне нагоре, да се назначи полицай, който да работи над нея и чак тогава като дойде реда на твоя случай започват, понеже има други преди теб с други дати, има и разни други наши и ваши, които минават пред редичката и така. Но при всички случаи си пиши една жалба, носиш я в най-близкото ти РПУ и я пускаш, ще ти дадат входящ номер и си готов, остава само да чакаш, мисля ще има резултат. Напиши си я днес и утре я пусни. Ако има резултат пиши в темата след време и успех, не оставяй нещата така защото иначе никой няма да разбере, че е безмислено да крадеш чужд телефон. Поне аз го виждам като кражба ако го намерят и не го върнат на собственика.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- Mpower94
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: BMW E36 320i touring
Mercedes c230 cl203 sport coupe
Opel Corsa C 1.2
Вчера откраднаха телефона на приятелката ми от подчертавам, БЛАГОТВОРИТЕЛНИЯ концерт във военния клуб .....
. Та отидохме във 1 ру, там си написа всичко подробно, и тук имам един въпрос, полицая каза да не пишем ”беше откраднат„ а се пишело „установих липсата„ понеже нямал право да определи ,че е краден защото не било доказано, това така ли е? Каза ни да споменем също и ако е имало камери, за да се изискват и записи.
Процедурата на кратко: описваш случая в жалба, дават ти листче с номер на който да се обадиш на следващия ден.Дават ти входящ номер, и ти казват кой се заема със случая, от там на татек държите връзка с него.
Сега малко
, Учудващо доволен съм от вниманието което ни се обърна във районното обнадежди приятелката ми ,че има вероятност телефона да се намери.

Процедурата на кратко: описваш случая в жалба, дават ти листче с номер на който да се обадиш на следващия ден.Дават ти входящ номер, и ти казват кой се заема със случая, от там на татек държите връзка с него.
Сега малко

- BorislavB
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 2015
- Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
- Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic
приятел преди месец загуби своя пред заведение с камери.ситуацията е следната: той слиза от колата и телефона пада от джоба му свършва работа качва се и тръгва телефона е на земята и някви двама го вземат. след като разбира за всичко това подава жалба в полицията,че го е загубил и му отказват да го търсят тъй,като търсели само откраднати,а не загубени телефони. а преди 3-4 години на брат ми му го откраднаха както си ритали мач в един двор. подадохме сигнал в полицията с документи за телефона и след 5-6 месеца го върнаха.
От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!
- TheTinker
- Потребител
-
- Мечтае да кара: BMW E46 320d '02
Bokrael написа:DriftoMania написа:Влез тук и въведи юзъра и паролата, с която ползваш телефона. Ще ти покаже къде е или къде е бил последно (преди изключване, ресет и тн)
Аз го ползвам без ГПС. Това ли е единствения начин оператора или полицията, могат ли да направят нещо или..?
Това, че не включваш GPS-a не е проблем, чрез страницата която колегата ти е дал, ще активираш GPS-а и ще откриеш устройството.
9 мнения
• Страница 1 от 1