Мнения за Мерцедес А160 2004г

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Re: Мнения за Мерцедес А160 2004г

Мнение от (bubsa) » 18 Дек 2016, 18:15

Купихме колата
Покарах я и наистина возията е твърда,но в нилалъв случай по-лоша от на пунтото.
От място до 100 се набира съвсем прилично,а жената в града не вдига повече от 60
Возихме се трима в колата и да ви кажа е учудващо широка за подобна черупка и 4 човека могат да си пътуват спокойно.
Тофа с F на скоростите не е ли само при полуавтоматиците?

ПС Питах един комшия,който има такава от 9 години и каза,че за това време е сменял само бобините и един шарнир.Това за 70К км.
Каза че я кара с 10в40 но ако някой ми каже какво масло и дават от мерцедес ще съм благодарен.
В сряда ще го обслужвам.Масло,ремъци,ролки и водна помпа.Ако някой сподели и цени за тях ще е супер.Водната мисля да е 100% оригинална,че си е мъка.
Също и накладките са за смяна.
На диагностиката нямаше никакви грешки преди и след тест драйва.

Изпратено от моят SM-G920F с помощта на Tapatalk
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 320d

Мнение от vixx » 18 Дек 2016, 18:31

Еми аре честита, значи :bchug: Със здраве и безаварийно.
Това с F е на автоматичните, полуавтоматика е неприятен ама не съм виждал счупен, май са здрави.
Не помня обслужването колко е, ше опитам да намеря някакви документи за дискове и накладки, ама те може да са различни.За ремък също не знам, дизела е с верига.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 18 Дек 2016, 18:41

Мерси
То и на тая ангренажа е с верига.
Интересуват ме другите ролки и ремъци.
А какво им се чупи на тея скорости?Не намерих нищо в тая връзка като проблем освен,че изписвало F,но не се зачетох,защото мисля че точно за полуавтоматика се отнася.
Ще си покаже с времето що за кола е.Просто за около тези пари не видях нищо по-добро из обявите и авто къщите.

ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 320d

Мнение от vixx » 18 Дек 2016, 18:54

(bubsa) написа:Мерси
То и на тая ангренажа е с верига.
Интересуват ме другите ролки и ремъци.
А какво им се чупи на тея скорости?Не намерих нищо в тая връзка като проблем освен,че изписвало F,но не се зачетох,защото мисля че точно за полуавтоматика се отнася.
Ще си покаже с времето що за кола е.Просто за около тези пари не видях нищо по-добро из обявите и авто къщите.

Аз помня, че беше нещо с някакви селеноиди, ама сега звънях на приятлче, което имаше автомат с тоя проблем. Каза , че при него било от някакъв сензор на лоста за скоростите ама намерили втора ръка лост с всичко и след това нямал проблеми. Може би няма да е лошо да се разровиш в чуждите форуми, или изобщо не се занимавай по-добре - така и така е купена вече. Ако се случи тогава ще го мислиш.

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 26 Дек 2016, 22:34

ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

Предишна

Назад към Извън Темата