.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

master of the force
Аватар

Re: 2016-а година - с какво ще я запомните ?

Мнение от alx » 23 Дек 2016, 21:36

klintan66 написа:Че Далай Лама е достъпен само за пичове.
....
Че оптимизма ми се изражда в реализъм.

Тези двете неща са свързани ;)
алекс
трабант 601с
разни други возила

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 24 Дек 2016, 1:23

В общи линии така са нещата при мен:
Работа: поработих доволно, както и попътувах (май за годината ще прехвърля с доста 100к км шофиране). Запознах се с най-различни хора: държавни глави, дипломати, шоузвезди, както и обикновени успели хора. Едни от най-отговорните и на високо равнище ангажименти в работата бяха поверени на мен и не осрах пиеската. Смятам, че съм си изградил добра репутация и сериозни хора ми имат пълно доверие. Развалих си обаче серията от години без птп с едно леко и нелепо птп в македония (това македонските полицаи да си нямаш работа с тях, за нищо те прибират в ареста :mhihi: )

Личен план: жив съм (че много здрави измряха :mhihi: ), за поредна година си оставам сингъл (страаааашно много боклук има сред жените :mhihi:). Семейството ми бавно, но славно се превръща в семейство Адамс ама без хубавите и забавни моменти, цари някво бясно отчуждение, завист и съревнование кой е по-по-най, но оглеждайки се виждам, че е повсеместен този проблем и явно не трябва да ме очудва толкова много :kuku:
Отново бях в устите на познати и непознати, та това е пореден знак, че годината е била окей за мен или поне така е изглеждало отстрани :mhihi:

За следващата година тръгвам с неголям набор от цели, които ще гоня една по една. Започвам с най-мъчителната, а именно да сваля 10-15кг (тази година опитах и имах завиден успех, но изведнъж се струпа страшно много работа, пътувания и отговорности, някакви безкрайни работни дни и режима отиде по дяволите и сега съм в изходна позиция :banghead: )
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 24 Дек 2016, 9:42

Не мога да се оплача от 2016-та, но пък няма и кой знае с какво да се похваля. Но аз съм си такъв, не се хваля, нито хленча. Живи и здрави сме - това е най важното.

А ще я запомня като цяло с падане на мотивацията ми за работа през втората половина на годината, която не мога да си обясня. Може би умора, която съм натрупал през годините.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Мнение от speeder88 » 24 Дек 2016, 10:01

В предното мнение забравих да напиша, че добавих и две счупени кости! Ключица и палец на десния крак.
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 24 Дек 2016, 10:04

Беше хубава година, сега точно по празниците има шанс да стане и отлична :D
Si non confectus, non reficiat.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 24 Дек 2016, 14:21

Изцяло проблеми свързани с работата са при мен. Но нали сме роби на системата и това ни определя битието и щастието до голяма степен.

За жалост едва когато се случи някакво на истина нещастие осъзнаваме колко дребни са били другите проблеми.

Всичко си ми вървеше чудесно по-миналата година. Но в края ни прекратиха двата големи договора, които имах. В средата на годината фирмата с която работя я купи една друга. (Същата, която купи предната в която работих 13 години и ни изгони всичките :mhihi: )

За сега договора ми с тях си остава с някакъв много неясен статут, като вътрешен отдел. Но пък за цяла година нямаме нито един сериозен договор, който да носи приходи. А те са тези, които трябва да го осигурят.

Имахме сериозни шансове за нещо много голямо, но онзи ден ни съобщиха че няма да стане и си продължават със сегашния си доставчик.

Те такива работи.. Дето се вика-най-важното е да сме здрави. Ама здраве без пари си е жива болест. :mhihi:
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 24 Дек 2016, 15:18

Извинявам се,знам ,че има и отделна тема и е важна, но съм сигурен,че малко хора я четат..

Ако някой прецени да отдели каквото може ,има банкова сметка на края на статията

http://btvnovinite.bg/article/bulgaria/ ... majka.html

Аз също заделих,просто е глупаво само да се споделя..
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: се на дъщеря си

Мнение от Мордехай » 24 Дек 2016, 20:47

Искам да те питам познаваш ли тези хора, защото от телевизията не се интересуват кое е истина и кое не е. А има някакви негативни коментари за тях. Миналия месец в офиса дойде едно смачкано момче и ни показа цяла папка копия на документи за тежък диабет, показа ни и материал за него от БТВ. Понеже жена ми винаги помага на тия хора, а сега я нямаше и си викам, айде и аз веднъж да си купя индулгенции, всъщност го казвам коравосърдечно, но ми стана много жал за момчето и му дадох сериозна сума. Казва се Пламен Желев и го има доста в нета. В последствие мидихлорините ми посказаха, че нещо не е наред и се разрових в нета. Та значи момчето беше болно наистина, но караше Ауди S8 или нещо подобно. Не ме е яд за парите ми, яд ме е за парите на другите хора, които също нямат, видях как момичетата от офиса си извадиха парите за обед и му ги дадоха. В България явно е модерно и с това да се лъже и изкарват пари. Съжалявам за коментара навръх Коледа, но трябва да бъдем внимателни.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 24 Дек 2016, 20:54

Не,не ги познавам.
БТВ са ми със сигурност най-омразната медия,но не мисля,че биха си заложили репутацията малко или много по този толкова евтин начин.Аз също прочетох негативния коментар под самата статия,който не помага на никого и беше малко в повече според мен.Гледах репортажа,прецених,отделих сума със и без която е все тая за мен,но в състоянието което са те като семейство не е все тая.Да,няма нищо сигурно у нас и многото свинщина и безпринципност отвсякъде са ни направили до голяма степен с право параноични,но от друга страна няма гаранция за никого,че няма да е утре не в подобно,а и в по-лошо положение.
Такова нещо не се прави с мисъл ,а с усещане и толкова.(Не агитирам,даже се радвам за директността в мнението ти-сигурно повечето хора мислят като теб. Аз самият не съм давал на улицата пари ако не никога,то поне над 10 години..)
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар
Кара: e60 e30 turbo

Мнение от ///ivanE30 » 25 Дек 2016, 10:08

противоречива
продадох всички БМВ та оставам фен на марката но незнам дали някога бих си купил пак бмв по скоро не
иначе привикнах в чужбина и последно време немога да издържам повече от 3-4 дена в БГ, а искам да си се "прибирам"'
личен план разделих се, но установих че още ставам за играта
нито едно от хобитата които имах в Бг като автомобили риболов и спорт не ми доставят вече удоволствие та търся ново вдъхновение през 2017 та
живи и здрави :bchug:

Потребител
Аватар

Мнение от eddieto_m » 27 Дек 2016, 3:07

Най-лошата година в живота ми.Разведох се,предателства и използване от обкръжението ми,но има 1 хубаво нещо.Купих си БМВ на чаша кафе....сериозно,стана случайно.

Изпратено от моят ALE-L21 с помощта на Tapatalk

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: корав барутарник
Мечтае да кара: по-корав барутарник

Мнение от Venko » 03 Яну 2017, 12:19

Безлична е думата при мен.
Изтече като вода през ръцете ми.
Обръщам се назад и не виждам нищо, дупка и това е.
Почнах да подпийвам повече от нормалното.'

Единственото свястно нещо, което направих и да започна да практикувам йога и да се опитам да вкарам в ред съзнанието си. Дано го задържа това.
Митко Павлов - където и да отида анцузите ме преследват

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46, G20
Мечтае да кара: RS Cosworth
Детайли за колата: M54B22
B48B20

Мнение от streetz » 04 Яну 2017, 10:00

Вдигнах сватба, BMW-то за пръв път влезе в сервиз (в смисъл не си я ремонтирах сам, а я оставих на други хора да свършат работата), направих най-дългото си пътуване с кола досега, заплатата расте ... и лоши неща имаше май, но сега не се сещам. :)
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.

///Мтусиаст
Аватар
Кара: ///М3 и още нещо

Мнение от rve » 04 Яну 2017, 20:48

Запомних я с това в подписа ми и с хубавото летене с парапланера. За едната бройка от Шумен да ида на плаж по въздуха 8)

Предишна

Назад към Извън Темата