Какво мислите за Акумулаторна детска кола BMW

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E46 Facelift touring 2004
Детайли за колата: E46 Facelift touring

Какво мислите за Акумулаторна детска кола BMW

Мнение от csx » 02 Апр 2017, 9:44

Колеги искам да ви попитам дали имате експирианс с тези коли и какво мислите за този модел. Не съм на ясно колко време държи батерията, колко цикъла издържа на зареждане и ако се сещате още неща ще бъда благодарен. Това е колата http://www.igra359.bg/akumulatorna-detska-kola-bmw-i8-12v-licenzirana-metalik/11286
- Разбра ли за Веско Маринов?
- Не,какво?
- Ми нападнал човек в парка и му изпял "химна" на МВР!
Ама човека е горе-долу в добро състояние , май ще живее!
-Слава богу.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e61 535d

Re: Какво мислите за Акумулаторна детска кола BMW

Мнение от Stuttgy » 02 Апр 2017, 9:52

Издържа поне 3 часа.Продавах такива преди време и хората доста ги купуват,но на децата бързо им омръзват и стоят после непотребни и заемат място.

Изпратено от моят SM-J320F с помощта на Tapatalk

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 02 Апр 2017, 12:45

Моят "експирианс" :banghead: е от вчера... Видях поне 2-3-ма татковци да си играят с подобни в Южния парк.
Децата не са особено заинтересовани, поне не толкова колкото татковците. Единият обаче се беше поизнервил, че са забравили да я заредят и умря на средата на парка, та трябваше да я носи до колата :mhihi:

Друг е въпросът дали не е по-добре това дете да тича или да кара колело, отколкото да се вози :idea:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: се на дъщеря си

Мнение от Мордехай » 02 Апр 2017, 13:50

Моя експириънс е с ето това, дъщеря ми го караше преди години, беше и интересно в началото, а след това аз я подтиквах да го кара. Купих го за 800 лв от някаква италианска фирма. Жена ми няма да се съгласи, иначе щях да ти го дам за 100-200 лв. Иначе от миналата година не го поглежда никой, а ме караха да му облепям гумите, за да не се изхабят.
IMG_20170402_144144.jpg
IMG_20170402_144126.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW ///E36

Мнение от don_gori » 02 Апр 2017, 20:08

Аз купих на малкия, такъв акумулаторен джиб като беше на около 2 годинки и му се кефеше много. След година се научи да го кара сам, но лятото като му взехме колело остана само прах да събира. Иначе батерията съм я засичал караше без проблем около 2-3км , то реално са 2х12в.
Точно тея bmw, mercedes и т.н. са доста надценени и ако потърсиш някоя НЕмарка хем ще е по-добра, хем и по-евтина. Нашия джиб го взимахме около 350лв, сравнявал съм го с мерцедесче като тая i8 и беше доста по-малко и по-чупливо.
Ако изкл музиката и свелините кара доста повече :mhihi:

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 02 Апр 2017, 21:07

от 4 години имаме това
13116324_1184909318187037_5335816538031537637_o.jpg

подарих я на малкия когато навърши годинка,но започна да я кара едва на следващата година до тогава си пускаше само музика
дали заради това акумулаторите ,които бяха 2 по 6 волта издържаха едва по 3 часа и така с времето все по малко.
малкия разви удивителни шофьорски умения ,понякога дори ме изумява да не споменавам и че вече налита на моята кола.
миналата седмица монтирах 12волтов акумулатор с 14 ампера и сега зареждам на 3 дена веднъж.
малкия е на 4г и като гледам ще я кара поне още 3г.
относно зареждането на нашата кола има скала, чрез която следим кога ще ни умре батерията вечер я слагам в контакта и сутрин е готова,лошото е че батерията е фиксирана със скоби за купето и няма начин да я свалиш за да я заредиш в къщи ,трябва да качваш цялата кола а при тегло 17кг е малко неприятно,аз реших въпроса с контакт в мазето.модела,който си харесал е добър ,но ми се види твърде скъп,нашата беше 250лв.

тва понятие волта,вата не съм много в час ще ме прощавате ако бъркам
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Фидел Кастро » 02 Апр 2017, 22:57

Един леко страничен въпрос: Акумулаторите същите, като на мотопедите, мотоскутерите и мотоциклетите ли са? :roll:
Надявам се разбрахте, че става въпрос за стартови акумулатори.
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.

Дон Хуан де Маркофф
Аватар

Мнение от B U L L I » 03 Апр 2017, 6:44

Фидел Кастро написа:Един леко страничен въпрос: Акумулаторите същите, като на мотопедите, мотоскутерите и мотоциклетите ли са? :roll:
Надявам се разбрахте, че става въпрос за стартови акумулатори.

идея си нямам как изглеждат акумулаторите за мотори,но най вероятно са същите
те така изглеждат двата по 6v
003.jpg
ИзображениеИзображение
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2018 G30 540ix

Мнение от empar » 03 Апр 2017, 9:18

По спомен он познат, който предлагаше подобни колички под наем по парковете не са стартови, а тягови акумулатори. Подобни на тези за електрическите двигатели за лодки. :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E46 Facelift touring 2004
Детайли за колата: E46 Facelift touring

Мнение от csx » 03 Апр 2017, 9:32

Колеги , благодаря ви за мненията. Детето явно е фен и не слиза от истинските коли и са едни мигачи, аварийни, радио, скорости и май ще се наслаждава много на подобна кола. Като ги види в парка и се почва едно преследване и дърпане, готов е да свали детето :) Пък и майка му само ми надува главата за кола, така че съм го закъсал :) Приятен и усмихнат ден на всички добряци :)
- Разбра ли за Веско Маринов?
- Не,какво?
- Ми нападнал човек в парка и му изпял "химна" на МВР!
Ама човека е горе-долу в добро състояние , май ще живее!
-Слава богу.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от KUM4o » 03 Апр 2017, 9:47

Двете батерии от 6 волта ги замени с една 12волта тягова батерия поне 12Ah и ще останеш доволен от пробега и времето на работа.
Изображение

Дон Хуан де Маркофф
Аватар

Мнение от B U L L I » 03 Апр 2017, 19:33

KUM4o написа:Двете батерии от 6 волта ги замени с една 12волта тягова батерия поне 12Ah и ще останеш доволен от пробега и времето на работа.

тъй де това съм написал ,че съм направил в първото си мнение 12волта 14Ah
ИзображениеИзображение

Назад към Извън Темата