Първата дама на Люксембург
Модератор: Общи модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Първата дама на Люксембург
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Re: Първата дама на Люксембург
Преди да локна темата искам да разбера каква е идеята на темата ?

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
Както писах преди няколко дни в една друга тема, в тоя форум една от най-често срещаните реплики е "тая тема не и разбирам смисъла".
Сега освен борец за правата на колоездачите да не си и за правата на хомосексуалистите?
Локвай.
Сега освен борец за правата на колоездачите да не си и за правата на хомосексуалистите?
Локвай.
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
efren написа:Както писах преди няколко дни в една друга тема, в тоя форум една от най-често срещаните реплики е "тая тема не и разбирам смисъла".
Локвай.
Тебе те си те пере сачмата и тва е, не схващам кво искаш.
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
Не забелязах да искам нещо. Ти започна някаква дискусия с мен (ако може да се нарече така). Сигурен съм, че в скоро време ще се приеме закон, че хетеросексуалните ги пере сачмата и човек трябва задължително да е хомосексуалист, но не виждам причината това да ми харесва.
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Има ли смисъл като няма значение?
Като истински българин мразя всичко , даже и това за което не знам!
НО!
Съвсем скоро по темата за обратните слушах в един сутрешен блок разговор с една много симпатична и ерудирана млада дама .
И така малко си попромених мнението.

Като истински българин мразя всичко , даже и това за което не знам!
НО!
Съвсем скоро по темата за обратните слушах в един сутрешен блок разговор с една много симпатична и ерудирана млада дама .
И така малко си попромених мнението.
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- alozavar
- Потребител
-
- Кара: F31
Е то винаги е така, ако са жени- може
Иначе какво може да мислим, аз не виждам причина да не харесвам хомосексуалистите, ама съм сигурен, че ще измислите все някоя.

8 мнения
• Страница 1 от 1