Кола до 2к?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Re: Кола до 2к?

Мнение от TNT » 02 Юни 2017, 17:33

Щом е твой човек и е читава - взимай. Колкото и да е грозно :mhihi: Че за 2-3к избора се свежда до "да е в добро състояние".
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 02 Юни 2017, 17:39

madafaka_donkele написа:Взимай и да свършва двумесечното ти ходене по мъките :mhihi:

Еее не е мъка, достатъчно съм дебел, че тия разходки да ми идват добре, ама пустите локви и дъжд все ме навяват на такива мисли :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Мнение от speeder88 » 02 Юни 2017, 19:11

b00st написа:Много са им кашкавалени окачванията и интериорите на френските варели, иначе са практични коли, ама трябва да го правиш, че като се разбият и баси луфтовете по окачването стават.

Над 2 френски кенефа имам наблюдение карани като лични коли и на по 250к реални км нямат сменяни предни амортисьори. Единствено редовните за нашите пътища биалетки, шарнири и тампончета. Останалите им компоненти обаче са идиотски от инженерна гледна точка.
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 05 Юни 2017, 12:12

speeder88 написа:
b00st написа:Много са им кашкавалени окачванията и интериорите на френските варели, иначе са практични коли, ама трябва да го правиш, че като се разбият и баси луфтовете по окачването стават.

Над 2 френски кенефа имам наблюдение карани като лични коли и на по 250к реални км нямат сменяни предни амортисьори. Единствено редовните за нашите пътища биалетки, шарнири и тампончета. Останалите им компоненти обаче са идиотски от инженерна гледна точка.

Една лагуна комби търкаля баща ми 2003-та, то цялата предница е разбита, сее, скърца, трака, сигурно няма здрав тампон, а тая кола преди 2г минава ТЮВ, демек само за 2г. в БГ ѝ се видя сметката. Отделно компютъра се прецака и бе сменен, защото влизаше в аварийни режими, картата за палене прави проблеми, което ми напомня другия им минус - ужасната инсталация дето са сделали франсетата и проблемите свързани с нея. Общо взето кола с много възможни дефекти.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: квоту има
Мечтае да кара: По пътища и с евтина нафта

Мнение от c7aH4eB » 05 Юни 2017, 12:24

b00st написа:
speeder88 написа:

Една лагуна комби търкаля баща ми 2003-та, то цялата предница е разбита, сее, скърца, трака, сигурно няма здрав тампон, а тая кола преди 2г минава ТЮВ, демек само за 2г. в БГ ѝ се видя сметката. Отделно компютъра се прецака и бе сменен, защото влизаше в аварийни режими, картата за палене прави проблеми, което ми напомня другия им минус - ужасната инсталация дето са сделали франсетата и проблемите свързани с нея. Общо взето кола с много възможни дефекти.

И като заключение тая автоматична паркинг спирачка дет са я измислили много кофти :kuku: .... веднъж се наложи на една мадама да и бутним няколко метра колата ама НА не стана, хубаво че г/д бързо се разреши проблема та не пречеше много време :mhihi:
Иначе вадят фасон, предни години и не много скъпи..
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Мнение от speeder88 » 05 Юни 2017, 12:45

Извинявам се - при мен става въпрос за Пежо и Ситроен.
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

Предишна

Назад към Извън Темата