Постелка за седалки за куче

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Постелка за седалки за куче

Мнение от Sorrow » 30 Май 2017, 11:04

Тъй като отскоро имам куче, което засега возя в старата джипка, но искам да започна и M3-ката, искам да попитам някой от вас ползвал ли е подобни постелки за предна/задна седалка и имате ли предложения, препоръки за конкретен модел, захващане и пр. :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Re: Постелка за седалки за куче

Мнение от hell's angel » 30 Май 2017, 12:00

Много зависи на какво казваш куче. Ако е едричък песа и го развозваш на по-дълги разстояния, прави всичко бербат и е почти все тая дали постилаш или не :mrgreen: От косми, петна по стъклата и надрана кожа, така или иначе, няма да се отървеш :mhihi:
Ubi dubium, ibi libertas

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Sorrow » 30 Май 2017, 12:19

Притеснява ме само надраната кожа. Иначе кучето е хъски и е най-спокойното куче, което някога съм виждал - основно лежи, но все пак искам да се предпазя от неволни изцепки.

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 30 Май 2017, 12:22

Дъщерята купуваше някакви покривала за седалки, като тия дето си показал за 39лв.
Кученцето обаче е 60кг Кане Корсо, и въпреки, че е с доста къс косъм, цялата кола след път е като "обрасла", включително и тавана. Подлакатника и вратовете на предните от София до Бургас са без сухо място.
Решението беше багажника на комби е36.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
Мечтае да кара: M3

Мнение от dr.peshev » 30 Май 2017, 12:43

BMW произвеждат такива покривала за всеки модел.
Покрива и страните и гърба на предните седалки.
Намира ми се едно чисто ново , но е за Е92
http://www.realoem.com/bmw/enUS/partxref?q=52300416248
Номенклатурен номер : 52300416248
Описание : SCHUTZDECKE
Ед.цена (с ДДС) : 569.38 BGN
Няма наличност
Дару Кар АД си запазва право за промени в цените

Ако мислиш , че ще ти свърши работа , ще го дам на символична цена!

p.s. Имам и чисто нов BMW колан за куче 82200416253
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
ЕДИНСТВЕНОТО ПО-ХУБАВО НЕЩО ОТ ШВЕДСКАТА ТРОЙКА Е БАВАРСКАТА! :winky:

Оригинални BMW дискове и накладки F10/F11 Цък :yes:
Оригинални BMW якета - Промоция Цък :yes:

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 3 литра.. компот

Мнение от edimen » 30 Май 2017, 13:20

От Хъскито ще имаш доста косми със сигурност, гледай преди по-голямо возене да си го четкал миналия ден. При мен с питбула има косми навсякъде. Не съм ползвал този тип покривала, ще е по-добре със тях разбирасе но не разчитай, че ще е като във багажника на джипа :mhihi: . На хъскето ще му е бая жега като легне там може тогава да започне да се разхожда, а най-гадното при нас е, че кучето умира от жега винаги и оплюва цялата кола/хора. Затова съм запланувал комби идните месеци, че не се издържа на по-дълъг път.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...

Мнение от 520i » 30 Май 2017, 13:51

Кучето точно 2 пъти съм го возил в колата и повече тая грешка няма да си я причиня. От тогава колата си смърди на куче вътре и няма махане, колкото щеш автомивки да направиш. Космите са навсякъде, както и лигите, няма значение колко одеала ще сложиш.

Единиственото що годе спасение е да му отвориш задния прозорец колкото да си покаже главата, поне лигите няма да влизат вътре. Моето през целия път само с главата навън си седя, но отвреме на време се прибере и едно хубаво се изтръска в колата :banghead:

Другото е, че непрекъснато шава, и тези покривала се набъчкват и в крайнасметка си без тях.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от hell's angel » 30 Май 2017, 14:26

Sorrow написа:но все пак искам да се предпазя от неволни изцепки.

Същият го развозвам и аз. На градско е малко нестабилен :mhihi: Стане ли му леееееко топло и почва да върти кръгове постоянно. Постелката вече си седи сгъната в багажника. Последната изцепка - нямаше как да го взема, и го оставих за 15 минути вътре сам. Отмъщението - намерих си закопчалката на единият заден колан във вид на безформена купчинка сдъвкани пластмасови топчета. Съвсем спокоен, отмъстителен гад на 6 години :mrgreen:
Ubi dubium, ibi libertas

Аватар
Кара: 4х4
Мечтае да кара: 6х6

Мнение от efren » 31 Май 2017, 0:03

Да се възползвам от темата - с какво махате космите от кучетата от мокета? Взех едно комби и цялото е в косми от куче и всякакви видове мега професионални прахосмукачки не вършат нищо съществено. Гледах някакви четки на sonax...
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 320Ci '01

Мнение от fancooler » 31 Май 2017, 0:35

Aз ги махам космите с тиксо. Супер пипкаво е ама ако ти се занимава чисти на 100%.

Потребител
Аватар
Кара: W164/453

Мнение от Комбина » 31 Май 2017, 8:33

Редовно возя моя 60 кг звяр Кане Корсо на задната седалка. Постилам хубаво навсякъде с чаршафи/завивки и си се вози. Хубавото е, че е спокоен и никъде няма нито лиги, нито косми, само дето ми диша във врата... Затова скоро - комби, иначе си е мъка, особено качването защото сам не иска и трябва да го вдигам :lol:

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 31 Май 2017, 12:21

hell's angel написа:
Sorrow написа:но все пак искам да се предпазя от неволни изцепки.

Същият го развозвам и аз. На градско е малко нестабилен :mhihi: Стане ли му леееееко топло и почва да върти кръгове постоянно. Постелката вече си седи сгъната в багажника. Последната изцепка - нямаше как да го взема, и го оставих за 15 минути вътре сам. Отмъщението - намерих си закопчалката на единият заден колан във вид на безформена купчинка сдъвкани пластмасови топчета. Съвсем спокоен, отмъстителен гад на 6 години :mrgreen:

А на мен ми изкърти огледалото вътре, висеше си на кабелите и ме гледаше с ония тъп поглед :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от hell's angel » 31 Май 2017, 14:11

Сондьора написа: и ме гледаше с ония тъп поглед :mhihi:
:mhihi: :mhihi: :mhihi: Тип - аз както си седЕх и то само се взриви....ама като чуе "защо" - клепарясва веднага. Добре, че не го ловАт "бесовете" вътре :mrgreen:
Ubi dubium, ibi libertas

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 31 Май 2017, 20:44

Последния път като возих каракачанката в багажника на 39ката си върна поръчката (бях се постарал доста с "обезопасяването" на багажника, но моя любимец се беше погрижил да се добере до мокетения под :mhihi: ). Като отворих врата гледаше ту мен, ту пицата дето беше направил и май се опитваше да ме убеди, че това или не е негово или си е било там :mhihi: Затова вече избягвам да го возя освен в краен случай и само за посещения при колегата adovet
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Sorrow » 05 Юни 2017, 20:57

Ами моето не пуска лиги. Да, върти се, но си седи на седалката. Космите са ми все тая, тъй като ги гледам и вкъщи. Не яде произволни неща по колата, а по-скоро си лежи. В момента го возя и в багажника и при мен на предна седалка и просто ляга. Постелката е само и единствено за надраскване на кожата и то неволно. Може би все пак ще пробвам с някой по-евтин вариант да видим как е :)

Назад към Извън Темата