отностно една обява
Модератор: Общи модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- PeYo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше М50Б20 Ванус
- Мечтае да кара: Офчи Кон
- Детайли за колата: M50B20 Vanos coupe
отностно една обява
http://www.autoscout24.bg/Details.aspx?id=lrbqfpvztydq ако това найстина е реално на което аз лично не вярвам дайте вашето мнение ? благодаря предварително
Langata написа:
Абе да ти кажа всичко зависи и от шофьора за мен ако можеш да шофираш не е проблем .Аз специялно с 520 д Бургас София ги правя за 2 40мин.Така че!!!!
stiven100 написа:
Верно ли бе? Я вземи си сложи снимката тука да те целувам както те гледам!След Филип Киркоров ти си ми следващият идол!
Абе да ти кажа всичко зависи и от шофьора за мен ако можеш да шофираш не е проблем .Аз специялно с 520 д Бургас София ги правя за 2 40мин.Така че!!!!
stiven100 написа:
Верно ли бе? Я вземи си сложи снимката тука да те целувам както те гледам!След Филип Киркоров ти си ми следващият идол!
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Re: отностно една обява
Цената ми намирисва нещо! Такива Z3-ки започват някъде от 9000 евро и то с по-малките мотори! Ама знае ли човек?!
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- mi6omga
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: bmw
цената е релана и горе долу толкова си варвиат все пак е 1997 z3
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Ей ти всички обяви от сайта за Z3 в Белгия- сам смятай колко е реална цената 
Може да е реална само ако е с малките мотори, а не с ///М...

Може да е реална само ако е с малките мотори, а не с ///М...
Колега, пиши един и-мейл, ако ти отговорят, че тряа платиш едни пари за транспортче да ти докарат колата па ти да си я пробваш и ако искаш да я вземеш поразгледай за други обяви 

In Ban We Trust!
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
PeYo написа:http://www.autoscout24.bg/Details.aspx?id=lrbqfpvztydq ако това найстина е реално на което аз лично не вярвам дайте вашето мнение ? благодаря предварително
Не е реална! Телефонът трябва да е от 10 цифри без кода!
В Германия са с 10 цифри - обявата е на тел. със 7 цифри. Няма такъв тел. и в Лихтенщайн.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Демирев написа:
Не е реална! Телефонът трябва да е от 10 цифри без кода!
В Германия са с 10 цифри - обявата е на тел. със 7 цифри. Няма такъв тел. и в Лихтенщайн.
Сигурен ли си, че не написа някоя глупост

ГСМ в Германия (също и в Англия) е с точно 10 цифри след кода на страната, като в тези 10 влиза и кода на оператора...
ГСМ в Белгия е с 9 цифри след кода на държавата, ВКЛЮЧИТЕЛНО кода на оператора...
Това като си погледнах указателя в телефона- не е наизуст...
Обява е нередовна отнякъде (за по 5200 € ще взема три такива с кеф), но проблемът едва ли е в телефона...
- Deliriumz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 92' e36 318is
- Мечтае да кара: e46 330ci
Всички сериозни продавачи в тези сайтове оставят поне по 2 телефона и 1 факс .... Само като почнеш от това че е оставен един телефонен номер може дати стане ясно че не е реална.Това е пробвано много пъти така че няма смисъл дасе самонавиваш 

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Ами звъннете бре,каква е тая беседа ебаси...ааа,верно е и друго,преди всеки вика "кат падне митото М3 ше кара" ама ей ся падна митото...то пък скъпи телефоните...нищо кат паднат телефоните ше караме М5
- PeYo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше М50Б20 Ванус
- Мечтае да кара: Офчи Кон
- Детайли за колата: M50B20 Vanos coupe
понеже бях залудял да се каже преди да се обадим когато се включи някакв секретар ли гласова нз и се разобедих колата ако е в това състояние с този мотор е подарак но явно има още шмекерджии

Langata написа:
stiven100 написа:
stiven100 написа:
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Е.Димитров написа:Ами звъннете бре,каква е тая беседа ебаси...ааа,верно е и друго,преди всеки вика "кат падне митото М3 ше кара" ама ей ся падна митото...то пък скъпи телефоните...нищо кат паднат телефоните ше караме М5

- spens_82
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
- Детайли за колата: E60 530D 218коня
тая обява е съмнителна според мен
,М-ов двигател със това купе
и накрая една малка ценичка,това е само някой мошенник 

- xaxo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 320d, E46,150 hp, 2002, automat
- Детайли за колата: facelift
Здравейте,
С риск да ме нахраните
какво мислете за автомобила от тази обява http://m.cars.bg/offer/c2127123
Сериозно, интересува ме до колко е сполучлив този двигате, ако имате наблюдения/информация, и какви проблеми биха могли да се очакват. За какво да внимавам при оглед?
С риск да ме нахраните

Сериозно, интересува ме до колко е сполучлив този двигате, ако имате наблюдения/информация, и какви проблеми биха могли да се очакват. За какво да внимавам при оглед?
14 мнения
• Страница 1 от 1