Gift card

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: E65 black- sport package

Re: Gift card

Мнение от racing_team_vidin » 12 Юли 2017, 15:32

Идеята на тези карти е точно да няма лични данни, и като я подариш на който и да е, той да си я използва.
Имат баркод, просто защото са вкарани в база данни, че са на съответната компания/ учреждение и

П.П. За Парадайс не съм сигурен, но повечето гифт карти, са на гореописания принцип

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Мнение от speeder88 » 12 Юли 2017, 21:06

Няколко пъти съм взимал и всеки прът ме питат за регистрация и т.н., така че според мен е въпрос на добра воля да му дадат данните кой е кешил сумата.
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: квоту има
Мечтае да кара: По пътища и с евтина нафта

Мнение от c7aH4eB » 13 Юли 2017, 9:44

Сега се сещам, че ако има някакви данни и се предполага че човека се е усетил вече за карата, дали не е могъл да я блокира и евентуално да му дадът друга?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 16 Юли 2017, 14:10

Айде пак моралистите. Като му кажат картата е на Иван Петров и кво правим ? Как ще го намери ? Или ще му дават адрес и телефонен номер :mhihi: Ако от магазина не се свържат с него - няма как да стане. А най-вероятното развитие при тази ситуация е мола да е 100лв напред, щото ги боли ку*а кой си е изгубил картата. Отиди да си купиш нещо най-добре.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 touring

Мнение от ka4i » 17 Юли 2017, 8:50

Ходих до Мола, казаха ми, че не могат да ми дадат информация за човека. Щели да си проверят в системата, да им оставя картата и след като съм я регистрирал да им кажа и ПИН кода и те щели да я дадат на човека, но приключвайки с изречението си, аз вече се отдалечавах с пожелания за хубав ден. Нали се сещате, като има оставя картата и пина, кога ще я предадат на човека - NEVER!!!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Мнение от speeder88 » 17 Юли 2017, 8:57

ka4i написа:Ходих до Мола, казаха ми, че не могат да ми дадат информация за човека. Щели да си проверят в системата, да им оставя картата и след като съм я регистрирал да им кажа и ПИН кода и те щели да я дадат на човека, но приключвайки с изречението си, аз вече се отдалечавах с пожелания за хубав ден. Нали се сещате, като има оставя картата и пина, кога ще я предадат на човека - NEVER!!!

Харчи си ги със здраве в такъв случай! Ебати наглата работа... Кажи ни PIN кода! ХАХАХА
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 17 Юли 2017, 9:26

ka4i написа:Ходих до Мола, казаха ми, че не могат да ми дадат информация за човека. Щели да си проверят в системата, да им оставя картата и след като съм я регистрирал да им кажа и ПИН кода и те щели да я дадат на човека, но приключвайки с изречението си, аз вече се отдалечавах с пожелания за хубав ден. Нали се сещате, като има оставя картата и пина, кога ще я предадат на човека - NEVER!!!

Браво колега, важното е че си съвестен, и честито, 100 лева са си 100 лева :)
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

Предишна

Назад към Извън Темата