Най-грозната постъпка от хора с бмв

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 412 Turbo/323ti
Мечтае да кара: Mig-29
Детайли за колата: Old school!

Re: Най-грозната постъпка от хора с бмв

Мнение от r19 » 15 Авг 2017, 21:16

И аз да добавя случка от преди малко.
Карам по барата в Плевен и пътя е двулентов, но се кара само в лявата лента защото дясната е с много лош асфалт и има наспряли коли.
Та карам аз и пред мен има колега с БМВ и си подържаме нормална скорост за града. Почти на края на тази улица се появява зад мен индивид с БМВ Х5 Ф15, сиреч някой бадка с пари. Не след дълго почва да ми светка къси-дълги къси-дълги за да се поместя да му направя път на "хубавеца". Да обаче има около 50-80метра до светофара, където свършва този двулентов път и движението се разтоварва и аз решавам, че няма смисъл да се местя. Спираме на светофара и се показва дърт чичак с очилца, който почва да ме храни с реплики "на къв се прайш ве..", и ръкомахания. :censored: :dunno:
Покарах още малко пред този селски индивидец като той продължи да ми светка къси-дълги и клаксони и накрая пръсти. :kuku:
Та така като видите хора с такива автомобили сте морално задължени да им постелете червено килимче да минат милите.
Поздрави! :driving: :bchug:
Изображение

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 16 Авг 2017, 7:29

Да му беше подал на московеца и да не знае от къде му е дошло. :)
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 16 Авг 2017, 10:29

sixstraight написа:Да де ама все пак се води премиум марка и са по-скъпи от дачия, опел, и тн. Дори на старо бмв си е скъпа поддръжката примерно сандерото като излезе оригинален фар (не че имаше алтернативен) 90лв което си е без пари за 1-2 годишна кола. Просто е лош материала едва ли нормалния европеец си поддържа колата с тел и вестници яко кит и рапидки и свински опашки по корите, гуми по стари от колата понякога и все различни. Напоследък забелязвам доста скъпи коли които си карат лятото със зимни гуми, колите около 1000лв не им гледам гумите то е ясно че к-т гуми струват повече от колата

И какво от това, че се води премиум марка? Това значи, че се купува от хора с повече пари, а не значи, че се купува от честни, разбрани, културни, възпитани и т.н. хора. Разни измамници, престъпници, имат пари, отиват, купуват си най-новия модел, плащат, кой го интересува какъв е източника на тези средства? Никой. Най-малко търговското дружество. Няма такова равенство, което се опитваш да прокараш. Премиум значи по-скъп, нищо друго.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 16 Авг 2017, 10:35

Като изключа себе си,не познавам свестни хора с Е36 а само клошари! :mhihi:
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Предишна

Назад към Извън Темата