Вип Брадър 2015

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Re: Вип Брадър 2015

Мнение от Kroki » 14 Сеп 2017, 14:00

Стига поства снимки от мис силикон. Гледали сме ги. Дай нещо ново :mhihi:
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 14 Сеп 2017, 14:47

Kroki написа:Стига поства снимки от мис силикон. Гледали сме ги. Дай нещо ново :mhihi:

нямам ново ... старото си ми харесва :mhihi:

Vra4anin написа: Единствено ако може... давайте новини и снимки за сашка васева ако се появи нещо пикантно, че тя ми е слабост от време оно :ok: :mhihi:

едно време си е за едно време :mhihi: :mhihi:

ХХХ
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Мнение от Larbi » 14 Сеп 2017, 23:42

Съгласен съм че бига е по-голям от випа. В бига ги избират тотални селяни който ги боли патлака и искат да си покажат маймунлъка. Във випа е ташак парти..
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Мнение от Larbi » 15 Сеп 2017, 10:45

Vra4anin написа:
Larbi написа:Съгласен съм че бига е по-голям от випа. В бига ги избират тотални селяни който ги боли патлака и искат да си покажат маймунлъка. Във випа е ташак парти..

Съгласен. Ако отново бяха поканили Пацо от Гълъбово :bowdown: , щях да го гледам, ала уви...

Ето това е тотален селянин от класа. Боли го фара кой какво ще каже и като се напие все му е тая. Бил се напил щото баща му имал рожден ден :mhihi: ето с такива селяни ако напълнят брадъра ще стане мазало. Ама не го правят щото ще стане много бой. В един сезон някакъв беше разбил сурата на друг. Пазят се ха ха иначе всеки ден селинджър парти. Сигурен съм че ако съберат селинджъри от цяла България ще има всеки ден бой, ама това на тях не им изнася. Нали охраната тря си седи спокойно и да си бара патлака...
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата