.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Re: Заблуждават ли ни автомобилните производителите ?

Мнение от Dextuar » 20 Авг 2017, 10:23

Гледам му последното видео и се чудя - дали му дават ей така парите включително за защитата на боята само защото стана доста публично или просто като имаш застраховка си имаш застраховка и това е напълно нормално. Представям си го това да се случи тук с нашите застрахователи как просто ще ти се изсмеят в лицето. Вярно, че тук Бай Пешо щеше да го оправи двигателя, ама все пак...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 20 Авг 2017, 10:40

Вероятно професионално се занимава с това и заработва някакви пари , има 200 000 фенове на канала което не е много но и не е малко . Та вероятно няколко правилни реплики в преговорите за новия мерцедес могат да имат ефект . В последното си видео твърди че ще му сменят колата с нова . Има такива събират милиони фенове с напълно идиотски клипове , така че вероятно както казах и по напред като му гледам другите качени материали просто си експлоатира темата . Колко ще издържи , ще се счупи ли , недостатъци и т.н като явно е застрахован от лошото настроение на застрахователите :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 20 Авг 2017, 15:03

dextuar написа:Гледам му последното видео и се чудя - дали му дават ей така парите включително за защитата на боята само защото стана доста публично или просто като имаш застраховка си имаш застраховка и това е напълно нормално. Представям си го това да се случи тук с нашите застрахователи как просто ще ти се изсмеят в лицето. Вярно, че тук Бай Пешо щеше да го оправи двигателя, ама все пак...

Като имаш застраховка си имаш застраховка. На мене няколко пъти ми е идвал застрахователя на място и ми е издавал чек на лаптопа си за тотална щета след 30 минути преглед... та тези неща са уредени.
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dextuar » 20 Авг 2017, 19:20

:OT: Не е баш по темата, ама много ме изкефи резкия контраст :mhihi:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 20 Авг 2017, 20:21

На 27мата секунда само като видях как му се вдигнаха рязко обротите и веднага си помислих тоя му отиде скоростната кутия :banghead:
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 20 Авг 2017, 21:09

олигофрен :help:
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dextuar » 20 Авг 2017, 21:27

Добре де, аз не разбрах как я счупи, нали това е идеята на автомата, колкото и да си тъп, кутията да взима най-доброто решение спрямо ситуацията...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dextuar » 21 Сеп 2017, 8:57

Опа, нашия човек взе новото АМГ-а и проблемите започнаха наново :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 02 Окт 2017, 14:21

dextuar написа:Опа, нашия човек взе новото АМГ-а и проблемите започнаха наново :mhihi:

Казвам ви аз, че са боклуци тези амъгъта вие не ми вЕрвате :mhihi: Нищо, да счупи и това, след 2 месеца да вземе 3-то, след още 2 месеца и него да счупи и евентуално по някое време ще му падне жетона да си вземе правилната истинска бИгачка :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '02 E46 330d
Мечтае да кара: G20 330d

Мнение от Stanimir330 » 02 Окт 2017, 18:11

На тоя му гледам клипчетата от време на време, има и американската версия на Мондео и правеше клип как кара с 80км/ч и дава първо на R, после пробва да даде на P. Нищо не стана, колата си продължи напред, просто го направи ей така за спорта, да има гледания в YouTube. Общо взето човека си експериментира с колите, но за АМГ-то и аз съм на мнение, че е нещо с токовете на колата. То по принцип Мерцедес не се славят с много надеждна електроника така, че не ме учудва това. С второто АМГ пак има проблеми, да беше си взел една М4-ка поне. :mhihi: Един авер има А6-ца 2010г., един път бутнах му рамото на лявата чистачка и колата не можа да запали. Светна цялото табло, заби грешки във всички модули, даже и за кутията, че му изкарвахме клемата на акумулатора, голям филм беше. :D Капризни са новите коли, не знам дали се правят само да си изкарат гаранцията и до там, но са доста капризни. Азот моята 330-ка съм си доволен, сменил съм и доста неща, хидравличното масло, спирачната течност, антифриз 2 пъти, че имаше малко фалове... :D. Маслото на автомата е сменено от предишния собственик, аз трябва да го сменя след 60.000км. Но едва ли бих я заменил в следващите 2-3 години, като гледам по-новите BMW-та с тия вериги и на тях малко им куца работата.. :D

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i
Мечтае да кара: E39 ALPINA B10

Мнение от Grozdanoff » 02 Окт 2017, 20:46

Аз съм поддържал по книжка единствено мотори, като отвориш manual-a пише "препоръчителна подмяна", имало е неща, които точно са ми съвпадали с препоръката от книжка и нуждата от смяна, но и съм пропускал смяна на даден консуматив по график, защото въпросната част/флуйд е имал поне още 40% ресурс. За стара кола доста зависи как са я карали тези 200 000км преди теб, защото тези препоръки се задават на база на някакви средни изчисления за това как се кара колата.
alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно :)

ентусиаст
Аватар

Мнение от @2bar » 02 Окт 2017, 20:53

alx написа:
madafaka_donkele написа:Специално брахмапутрата на АМГ нищо не е превъзмогнал, нищо не е постигнал и с нищо не блести.

Той работи за амг (знаеш ли как се става амг строител? Аз знам) ... прави повече пари от тебе и има официално ютюб видео на амг където той е главно действащо лице. Винаги трябва да гледаш нещата в переспектива. Нищо лично- просто ти давам друга гледна точка.

А за качеството- аз съм виждал повече разглобени гтр Сток мотори с проблеми от амг такива. И друго- Аз имам 2 амг- та в момента- имат проблеми, но не с двигателите и трансмисиите- ем едното е 850 коня а другото е 650... та въпрос на личен опит които в случая за мене е най- показателен.

Пак- нищо лично и може би не трябва да ги пиша тези работи, но е хубаво да си сверяваш часовника с реалността.

Само по темата индиец и т.н......повечето такива решения са политически.....поне в Германия. Направо ги изполват навсякъде. Дали е добър или не, няма никакво значение. Важното е, че е с различен цват на кожата.

....това е за съжаление реалността, поне в Германия.

Специално за случая....малко ме съмнява цялата история. Освен всичко тестове в Швеция, които правим има и един, при който отпред кара един автомобил, който вдига целият сняг във въздуха и след него кара друг автомобил и се мери какво точно количество вода се зсмуква в цилиндрите. Не мога да си представя, че не правят и същият тест при дъжд. Така, че малко кьор фишек ми се вижда цялата работа.

ентусиаст
Аватар

Мнение от @2bar » 02 Окт 2017, 21:31

Grozdanoff написа:Аз съм поддържал по книжка единствено мотори, като отвориш manual-a пише "препоръчителна подмяна", имало е неща, които точно са ми съвпадали с препоръката от книжка и нуждата от смяна, но и съм пропускал смяна на даден консуматив по график, защото въпросната част/флуйд е имал поне още 40% ресурс. За стара кола доста зависи как са я карали тези 200 000км преди теб, защото тези препоръки се задават на база на някакви средни изчисления за това как се кара колата.

Трябва да се прави разлика между гаранционно и извънгранционно обслужване. Ако си в гаранция, това са правилата. Просто играта си има правила. След като производителя казва, смяна на масло на хх км, значи смяна. Ако не направиш смяната няма гаранция.

След като излезнеш от гаранция, всичко вече става препоръчително. Лично аз не виждам големи проблеми и драми със смяната. Маслото го сменям макс. на 1г. (повече от 30к км на година не правя, разликата се усеща), спирачната течност макс. 2 (разлика усещам). Антифриза, при М57 рано или или късно все нещо се прави -AGR, термостат, водна помпа и т.н. (с две думи, ако не се сменя на 100%, то на 60%). Маслото в скоростите също се усеща, в диф. не бих казал, че хванах разлика, ама след като другите си ги сменил, защо не?

За каква заблуда става въпрос? Лично аз не схващам идеята, след като искам да карам с >200км/ч все пак трябва и да инвестирам в колата или?

Предишна

Назад към Извън Темата