Кростренажор?
Модератор: Общи модератори
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Re: Кростренажор?
Колегите са прави,и моето мнение е че Кетлер-а не става за нищо.
С времето така се разбиват и скърцат,че....трагедията е пълна
Към горните препоръчани марки добавям Panatta,Cybex и Nautilus....не съм сигурен дали всички правят крос тренажори,НО за качеството на всичко направено от тях гарантирам,че ще останеш доволен
п.с. мааалко по скъпички са
С времето така се разбиват и скърцат,че....трагедията е пълна

Към горните препоръчани марки добавям Panatta,Cybex и Nautilus....не съм сигурен дали всички правят крос тренажори,НО за качеството на всичко направено от тях гарантирам,че ще останеш доволен

п.с. мааалко по скъпички са

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Най-лесния начин да се преглътне цената е да я разделиш на дните в които ще го ползваш
Аз съм на вълна гребен тренажор. Там положението е още по-лошо, щото марката е една- Концепт 2. Всеки бенчмарк даден в който и да е комплекс с гребане е с него. Нищо друго не върши работа. Показателно за качеството на уредите е, че модел на 20 години лесно се продава 2 ръка за 500лв и нагоре
Новите почват от 2к. Ако сметнеш обаче, че ако си жив и здрав да го ползваш 20 години и да го продадеш за 500лв после си е жива далавера. 

Аз съм на вълна гребен тренажор. Там положението е още по-лошо, щото марката е една- Концепт 2. Всеки бенчмарк даден в който и да е комплекс с гребане е с него. Нищо друго не върши работа. Показателно за качеството на уредите е, че модел на 20 години лесно се продава 2 ръка за 500лв и нагоре

- stocky
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E82, E83, E92, F02
- Мечтае да кара: Saab Viggen 2.3T
- Детайли за колата: BMW X3 E83 LCI MY'08; 2.0d 177bhp, steptronic.
BMW 120d E82 MY'08; 2.0d 220bhp, steptronic.
BMW 320d E92 LCI MY'12; 2.0d 184bhp, steptronic.
BMW 320i E90 MY'05; 2.0i 150bhp.
BMW 750Ld F02 LCI MY'13; 3.0d 386bhp, steptronic.
BMW 320i E36 MY'96; 2.0i 150bhp.
BMW 118d F21 MY'13; 2.0d 143bhp.
bum_bum написа:Фитнеса в Пловдив не е определящ за качеството на марката![]()
Що бе? Дали е в Пловдив или в София кво значение има? Или в провинцията сме по-слабички? Идеята ми беше, че минават достатъчно на брой хора през тея машинки и още са здрави. Сайбекс хубаво, ама има ли смисъл вкъщи от него? Интересно ми е дали по-добрите машини не се сглобяват и по-трудно защото са усложнени спрямо нещо среден клас? Сглобявал съм и тренажор за 300лв и си беше мъка и видях, че може и да не е толкова лесно!

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
bum_bum написа:Най-лесния начин да се преглътне цената е да я разделиш на дните в които ще го ползваш![]()
Аз съм на вълна гребен тренажор. Там положението е още по-лошо, щото марката е една- Концепт 2. Всеки бенчмарк даден в който и да е комплекс с гребане е с него. Нищо друго не върши работа. Показателно за качеството на уредите е, че модел на 20 години лесно се продава 2 ръка за 500лв и нагореНовите почват от 2к. Ако сметнеш обаче, че ако си жив и здрав да го ползваш 20 години и да го продадеш за 500лв после си е жива далавера.
като тренирал гребане известно време, тоя тренажор е мноооооооооого добър!
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
stocky написа:bum_bum написа:Фитнеса в Пловдив не е определящ за качеството на марката![]()
Що бе? Дали е в Пловдив или в София кво значение има? Или в провинцията сме по-слабички? Идеята ми беше, че минават достатъчно на брой хора през тея машинки и още са здрави. Сайбекс хубаво, ама има ли смисъл вкъщи от него? Интересно ми е дали по-добрите машини не се сглобяват и по-трудно защото са усложнени спрямо нещо среден клас? Сглобявал съм и тренажор за 300лв и си беше мъка и видях, че може и да не е толкова лесно!
Имах в предвид това, че ако уредите някъде са еди какви си това не означава автоматично, че са хубави. Хубавата машина не се определя само от това дали е здрава. (Което ти реално няма как да знаеш, щото вероятно имат някаква поддръжка). Тук е важна и механиката и как предава натоварването, доколко добре симулира истинската работа и т.н. и т.н. а това за пътеката е важно ако не искаш да се чудиш после що така те болят коленете. По-горе дадох пример с Концепт 2. Взимаш 2 уреда- единия правен преди 20 години, другия чисто нов. Гребеш на тях по 5 мин с еднакво темпо и двата ще ти покажат еднакви резултати. Което няма да се случи с един Кетлер примерно.
Иначе явно има значение дали в София или Пловдив. Колегата по-горе ти каза какви са уредите в неговия фитнес.

- MPOWERfan
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61/530XD
- Мечтае да кара: на по-евтино гориво.
- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
Да изтупаме прахта малко
Замислям се за един кростренажор(до 500-600лв.), обаче идея си нямам кой става и кой не. Това горе долу ми допада, че го гледам държи до 130кг. натоварване. Става ли този? Какво по принцип им се гледа на кростренажорите?

Замислям се за един кростренажор(до 500-600лв.), обаче идея си нямам кой става и кой не. Това горе долу ми допада, че го гледам държи до 130кг. натоварване. Става ли този? Какво по принцип им се гледа на кростренажорите?
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
По принцип гледай да има максимално на брой стърчащи от всякъде ръчки и дръжки за да можеш да окачваш повече дрехи на него.
В крайна сметка след като мине първоначалната еуфория от 2-3 месеца това е основната му употреба.
В крайна сметка след като мине първоначалната еуфория от 2-3 месеца това е основната му употреба.
Гледай да е по- скъп защото по- скъпите имат по- тежки маховици. Тежкия маховик има преимуществото, че като закачиш палта и други тежки дрехи на дръжките те не се местят. Също по- скъпите тренажори имат по- добро покритие и ръждясват по- малко като ги ползваш за мини- простор.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
alx написа:Гледай да е по- скъп защото по- скъпите имат по- тежки маховици. Тежкия маховик има преимуществото, че като закачиш палта и други тежки дрехи на дръжките те не се местят. Също по- скъпите тренажори имат по- добро покритие и ръждясват по- малко като ги ползваш за мини- простор.
Хааххахаха [GRINNING FACE WITH SMILING EYES][GRINNING FACE WITH SMILING EYES][GRINNING FACE WITH SMILING EYES]
Sent from my Lenovo A2020a40 using Tapatalk
- Superexstatic
- младши ентусиаст
-
Ако ше взимаш от Мага, гледай продуктите да са предлагани от тях, а не от маркетплейса, че ако трябва да се възползваш гаранционно от нещо ще те мотат много

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
bum_bum написа:Най-лесния начин да се преглътне цената е да я разделиш на дните в които ще го ползваш![]()
Аз съм на вълна гребен тренажор. Там положението е още по-лошо, щото марката е една- Концепт 2. Всеки бенчмарк даден в който и да е комплекс с гребане е с него. Нищо друго не върши работа. Показателно за качеството на уредите е, че модел на 20 години лесно се продава 2 ръка за 500лв и нагореНовите почват от 2к. Ако сметнеш обаче, че ако си жив и здрав да го ползваш 20 години и да го продадеш за 500лв после си е жива далавера.
Направо взимай едно такова https://www.youtube.com/watch?v=w_fzfo7yyTA хем ще си и джиткаш

kiko написа:bum_bum написа:Най-лесния начин да се преглътне цената е да я разделиш на дните в които ще го ползваш![]()
Направо взимай едно такова https://www.youtube.com/watch?v=w_fzfo7yyTA хем ще си и джиткаш
... това не го бях виждал- изглежда идейно... само си мисля, че е малко проблем докато тръгнеш....

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2