искам да ви питам
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
искам да ви питам
какво ще ре4е WAP номер и от каде се взима.Става вапрос за GSM-ите
За да ползваш WAP (Wireless Application Protocol) трябва да имаш телефон с WAP броузър, номер за данни и настройките на съответния оператор!
Номер за данни можеш да получиш от всеки офис на Мтел и Глобул (там несъм толкова наясно), същото важи и за настройките, който ги има и в сайтовете им .. Мисля, че услугата номер за данни беше последно 12лв ... може вече и да е безплатна.. Аз си я платих като пич преди 6 години на скъпото ..
Номер за данни можеш да получиш от всеки офис на Мтел и Глобул (там несъм толкова наясно), същото важи и за настройките, който ги има и в сайтовете им .. Мисля, че услугата номер за данни беше последно 12лв ... може вече и да е безплатна.. Аз си я платих като пич преди 6 години на скъпото ..

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Re: искам да ви питам
*andrey* написа:какво ще ре4е WAP номер и от каде се взима.Става вапрос за GSM-ите
Ако се разтърсиш по сайтовете и на двата оператора е обяснено кое как става и на каква цена

Май
нещо не си прав, че е безплатно в саита на М-тел пише такса номер за данни 10 лв.(без ДДС)
Ако знаеш нещо повече сподели го с мен моля

Ако знаеш нещо повече сподели го с мен моля

това е бенц за бога..не тдс !!!!!!
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Обади се на *88 там ще ти обяснят за какво става въпрос.Безплатен е само виртуален номер който можеш да ползваш само за MMS.
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
Re: искам да ви питам
Иво написа:*andrey* написа:какво ще ре4е WAP номер и от каде се взима.Става вапрос за GSM-ите
Ако все пак се затрудняваш кажи ми какъв телефон използваш и към кой оператор си и ще ти напиша какво трябва да направиш
MOTOROLA C350 M-TEL
7 мнения
• Страница 1 от 1