Добра счетоводна фирма?
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Добра счетоводна фирма?
Препоръчайте ми надеждна счетоводна фирма от София, която работи на добри цени? 

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Re: Добра счетоводна фирма?
Наща фирма работи със Зара консулт,общо взето са добри но за цени...зависи какво искаш
Зара ще ти отрежат главата. Те са от най-скъпите в София. Аз препоръчвам с две ръце тези: http://savetax-bg.com/

- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Моята препоръка
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
Колега, напълно те разбирам, че не искаш да споделиш публично какъв е проблема и това е разбираемо. За да се стигне до услугите на посочените или подобни на тях скъповзимащи фирми трябва наистина да има защо. Освен тях има и самостоятелно работещи счетоводители с необходимия опит и квалификация, които ще ти свършат всичко по-евтино и по-изпипано.
Мой приятел имаше много неприятни неща за оправяне с НАП и се оказа, че ключът му е данъчната служителка, която съвсем по човешки го посъветва да наеме необходимия човек без да плаща никакъв рушвет. Всичко беше оправено в разумен срок и за изключително приемлива сума.
За да не съм голословен: Сумата, която плати цялостно за услугата беше малко под 1000 лева, но отчитай, че наетата счетоводителка имаше и немалко ходения по различни инстанции. След края на сагата негов приятел е бил удивен от заплатената сума и му казал, че прехвалените счетоводни фирми е можело да му начислят хонорар дори 5000 лева.
Мой приятел имаше много неприятни неща за оправяне с НАП и се оказа, че ключът му е данъчната служителка, която съвсем по човешки го посъветва да наеме необходимия човек без да плаща никакъв рушвет. Всичко беше оправено в разумен срок и за изключително приемлива сума.
За да не съм голословен: Сумата, която плати цялостно за услугата беше малко под 1000 лева, но отчитай, че наетата счетоводителка имаше и немалко ходения по различни инстанции. След края на сагата негов приятел е бил удивен от заплатената сума и му казал, че прехвалените счетоводни фирми е можело да му начислят хонорар дори 5000 лева.

За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
5 мнения
• Страница 1 от 1