Избор фотоапарат

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Re: Избор фотоапарат

Мнение от Владо » 04 Фев 2018, 13:35

Е той адаша там веднага ще ти предложи правилната марка... фуджи фен е, при това доста хлътна...

Колкото до темата, гледам че д5300 + 18-55 е 1099 лева в момента. Остават едни макро пръстени с контакти, като аз имам Кенко, и нямам оплаквания, и една ринг светкавица.
По отношение на ринг светката не е лошо да е с лед, понеже може да му скимне на автора и видео да прави. Китайските предложения изобщо не трябва да се пренебрегват :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Х4 2025
Мечтае да кара: e60 M Power

Мнение от whisky_touch » 04 Фев 2018, 14:48

Според вас струва ли си да се търси 5300д или5500д ? Дали ще усетя някаква разлика, не са ли с еднакви сензори. Нр ми трябват въртящи и сензорни екрани. Ако е само това разликата, по добре 3400. И без това батерията му изкарва най- много от всички
Съществува един фантастичен свят събран в една композиция даваща толкова радост на пътя! Вулгарно красив свят на брутална мощ, в които няма въздух, а само пушек от изгорели гуми.Там властват технологичния гении,красивия дизаин, красотата. Там няма животни, а само озверели расови коне. Там, всичко се случва на високи обороти и размазващо високите скорости.- Свят на кристално чиста мощ и бензинови пари-светът на автомобилите, светът на БМВ... !

Аватар
Кара: 4х4
Мечтае да кара: 6х6

Мнение от efren » 04 Фев 2018, 15:17

За това за което искаш да го ползваш батерията хич не те бърка, не я мисли.
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 04 Фев 2018, 15:34

Батерията кара основно в зависимост как се ползва апарата. Повечко прегледи на снимки, увеличения намаления, лайф вю съкращават. Но никонските батерии по принцип държат доста, не би трябвало да имате проблем.
Щом 3400 ви устройва, взимате него. Сензорите, даже и еднакви, в зависимост от хардуерното и софруерно обезпечаване, обработка, и т.н. могат да имат съвсем различно представяне като краен резултат. Но и това в конкретния случай не е от значение, убеден съм, че за целите на задачата ще ви свърши работа който и да е от тях... 5500 мисля доста по-скъп идва... може и да греша...

Предишна

Назад към Извън Темата