Манияци от Ирландия :о)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Re: Манияци от Ирландия :о)

Мнение от vicho » 27 Мар 2018, 16:58

кой ти гледа датите :))) от едно време :mhihi: :mhihi: :roll: :mhihi:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 27 Мар 2018, 20:51

Канадката е толко затормозен от тежкия живот в Канада, че изравя теми от преди 14г :mhihi:

Явно темата за соца се е изчерпала :mhihi:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 27 Мар 2018, 21:06

K_Ilkov написа:Канадката е толко затормозен от тежкия живот в Канада, че изравя теми от преди 14г :mhihi:

:ahah:
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 27 Мар 2018, 21:07

И това е момента, в който ми замириса на катинар :mhihi:

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 28 Мар 2018, 0:03

K_Ilkov написа:Канадката е толко затормозен от тежкия живот в Канада, че изравя теми от преди 14г :mhihi:

Колега Илков,

не си далече от истината. Тормозят ме едни досадници и ще се съдим за $350. Но както и да е.

Наскоро беше Св. Патрик и не знам какво ровех, търсачката ме прати тук. Навеждаш ме обаче на една идея. Този форум трябва да се затвори за хора, оперирани от чувство за хумор. Аз съм 7 часа назад и почти на 90% мога да позная, на кого му алармира простатата или пък жена му "сменя маслото".

Темата си е супер. Напомни ми за

Забавлявайте се бе, хора.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 28 Мар 2018, 7:05

firstduo93 написа:
Borymeckata написа:
Knoxville_ написа:Грехота е да се изнесеш от вас преди родителите да са се пенсионирали :ok:

От гледна точка на родителите е дори късно... Още на другия ден след като навърши 18, добрият син трябва да целуне ръка на родителите, да благодари за положените грижи, да остави ключа на масата и... да тръгне да търси щастието си по широкия свят, без да се обръща назад... Майката може скрито да избърше една сълза и... толкова.

След това стаята на "детето" веднага се преустройва на игрална зала и/или мъжка бърлога и... животът започва на 50! :yes: :yes:

Тези правила важат за Германия-та , тук един келеш на 18 със 500 лв заплата какво ще направи. То полувината му е само квартирата :D . В София може би е възможно там заплатите са малко по-добре , но дори и с 1000 лв заплата какво ще направиш? Квартира ,ядене ,цигарки ,ток, вода и тн. Като ги платиш излизаш капо . Макар че в североизтока от където съм никой не предлага 1000 лв заплата ,освен ако не си някакъв голям тоест мениджър на голяма фирма и тн. Тези неща които си казал в Германия може и да се получат ама там стандарта е друг :nono: . Примерно аз си признавам че без родители щях да умра от глад въпреки че бачкам със добра заплата , ама какво да направя държавата ни не позволява по-добри условия .

На изток 500лв, в София 1000лв а в БМВ форума минимум 5000лв. Това тук е като правило - 5000км на месец и 5000лв заплата е минимума

Аватар
Кара: 4х4
Мечтае да кара: 6х6

Мнение от efren » 28 Мар 2018, 8:57

И това е голямата социална несправедливост в този форум - всчки заслужават поне 100 хил на месец, а работят за някакви пикливи 5000 лв. :mhihi:
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.

Предишна

Назад към Извън Темата