Kakво куче да си взема
Модератор: Общи модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- firstduo93
- кандидат ентусиаст
-
Kakво куче да си взема
Пред голяма дилема съм ,искам да си купя куче . Исках ротвайлер но нещо ме уплашиха че били агресивни . За питбула същата работа дори още по-лошо че нападали дори собственника си . После се замислих за немска овчарка ама и те нещо агресивни били . Не знам защо но все агресивни кучета харесвам , имам впредвид като външен вид . Дайте ми съвет . В момента мисля за хъски . И да кажа за условията защото различните породи изискват различни неща . Имам къща на село с голям двор но няма да мога да го виждам всеки ден , само събота и неделя , тоест няма да мога да го разхождам редовно 
Също кажете за ротвайлер и питбул който ги е имал , тъй като те най-много ми харесват .

Също кажете за ротвайлер и питбул който ги е имал , тъй като те най-много ми харесват .
Re: Kakво куче да си взема
firstduo93 написа:Исках ротвайлер но нещо ме уплашиха че били агресивни . За питбула същата работа... . за немска овчарка ама и те нещо агресивни били...
Като чета така как ги виждаш нещата, според мен си за едно пуделче....
Пък и с него май ще можеш да пикъп-ваш по-лесно...

- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Бордър Коли, но иска много движение и упражнения всеки ден, не е куче за синджир 
Иначе немската овчарка не е толкова агресивно куче, към собственика си изобщо, каракачанка може, хъски що годе, лабрадор...много са.Прочети за всяка порода, която си харесаш и взимай. Винаги можеш да осиновиш улично превъзходно, също хубави кучета, доста от тях мн. по-умни от разглезено домашно

Иначе немската овчарка не е толкова агресивно куче, към собственика си изобщо, каракачанка може, хъски що годе, лабрадор...много са.Прочети за всяка порода, която си харесаш и взимай. Винаги можеш да осиновиш улично превъзходно, също хубави кучета, доста от тях мн. по-умни от разглезено домашно

- E46MANIA
- Потребител
-
- Кара: BMW E46 320i
- Мечтае да кара: BMW E46
Пинчер тогава

Изпратено от моят RNE-L01 с помощта на Tapatalk

Изпратено от моят RNE-L01 с помощта на Tapatalk
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
С мини пинчер по ще връзва . А също няма опасност да те нападне , не създава купища фекалии , не чистиш кучешка подлога , не купуваш чували с гранули и ииии въобще идеалния избор за пикъп 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на късмет и надежди...
- Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
- Детайли за колата: seats and a steering wheel....
- turbonetic
- ентусиаст
-
- Кара: w202 C180 Vw golf 4 SDI,Vw PassatB5
- Мечтае да кара: W212 E400 biturbo E63 w213 biturbo stage 3
- Детайли за колата: Турбинирана
Кангал или Кавказка овчарка 

- kasho
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F30 LCI 320d XDrive ex E46 330xd
- Мечтае да кара: Porsche Cayenne, BMW X5
Вземи си една котка- по цял ден спят, самички си вършат работата на пясъка, не правят особено много проблеми.
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
firstduo93 написа:Имам къща на село с голям двор но няма да мога да го виждам всеки ден , само събота и неделя , тоест няма да мога да го разхождам редовно
Не се притеснявай, то няма да има нужда от разходки, ако го храниш само събота и неделя

И да не прекаляваш с храненето - единия уикенд вода, на следващия храна

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
drago_pavlov написа:firstduo93 написа:Имам къща на село с голям двор но няма да мога да го виждам всеки ден , само събота и неделя , тоест няма да мога да го разхождам редовно
Не се притеснявай, то няма да има нужда от разходки, ако го храниш само събота и неделя![]()
И да не прекаляваш с храненето - единия уикенд вода, на следващия храна
що му подаваш грешна информация? започва се с храната а не с водата. иначе интервалите са ти правилни.
сега сериозно- ако ще го виждаш само уйкендите- не си за куче. няма да те признае за алфа и ще си имаш проблеми. кучето е социално животно- иска да те вижда всеки ден и да го разхождаш, да си играеш с него, да го чешеш, да се грижиш за него и да му обръщаш внимание- иначе озверяват и... ще имаш проблеми както казах по-горе.
с две думи- така както си подходил- най-добре е да забравиш.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
firstduo93 написа:... В момента мисля за хъски .
Хъските са готини, но по принцип са глупави... Тази порода е създадена да тегли по цял ден шейната, да спи заровена в снега и да кара с един замръзнал кокал на ден. За друго... не стават...

Excellent! Steven is my name!
Borymeckata написа:firstduo93 написа:... В момента мисля за хъски .
Хъските са готини, но по принцип са глупави... Тази порода е създадена да тегли по цял ден шейната, да спи заровена в снега и да кара с един замръзнал кокал на ден. За друго... не стават...![]()
хъскитата са изключително глупави, кръвосмесени до умопомрачение кучета- нямат нищо общо с впрегатните кучета за шейни и статистически е много вероятно ако ще те хапе куче да е хъски...
Последна промяна alx на 06 Апр 2018, 15:58, променена общо 1 път
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
Най-мразя куче на синджир по цял ден еле па седмица..
Недей да купуваш никакво куче още от сега ми е жал... вземи си е60 за 8-9к и си свиркай
Ако ще гледаш/стопанисваш както тряА може и белгийска овчарка.

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
13 мнения
• Страница 1 от 1