Медина Мед - закупуване на гуми с отстъпка ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ше M54 , сега N53
Мечтае да кара: нормално
Детайли за колата: КомБееее

Re: Медина Мед - закупуване на гуми с отстъпка ?

Мнение от Stoqnchev » 27 Апр 2018, 17:26

stony1 написа:Ползвал съм какви ли не отстъпки в Медина Мед, Диан, Примекс и всеки път крайната цена излиза по-висока, отколкото ако си поръчам гумите от интернет сайт и ми ги монтира гумаджия.
Тези отстъпки за членове на разни клубове не важат за гуми в промоция и за гуми, закупени онлайин.
Аз лично използвам гуми DUNLOP SPT MAXX RT2 235/45R17 94Y и ако се разтърси човек ще открие, че в Холандия цените за тези гуми започват от €85, а в Германия €77. В България всеки си слага някаква надценка по негови си критерии се опитва да лъже и шикалкави. В 70% от случаите се продават гуми със стар дот, обикновено до 12 месеца, защото складовете в Европа гледат да ги разчистят и българските фирми ги плащата на по-ниски цени. По този начин генерират по-голяма печалба на гърба на потребителя.

През автогуми.бг съм пазарувал от него и сегашните ми гуми са от там , но понеже искам да взема още един зимен комплект от четири гуми, исках да ги вида преди да предприема какви то и да е действия но там е само с поръчка.В магазините има доста малък избор за 235/45/17 зимни ( става дума за Континентал) има ги в Диана и Медина Мед и за това пуснах темата за вида дали реално някой ползва отстъпки в тези магазини.
Големия мотор е като спестените пари , имаш ги! ама не винаги ти трябват.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 328i

Мнение от BaDxBoY » 27 Апр 2018, 19:25

Здравейте, искам да използвам темата на колегата.

Някой от София да може да уреди отстъпка от нови акумулатори ? Или от кой сайт да гледам ?

ентусиаст
Аватар
Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH

Мнение от Vanqu1sh » 27 Апр 2018, 20:18

alekangg написа:Голяма мъка, като идете да си купите бисквити или сирене, на два отделни пакета има различна дата на изтичане на срока. Май за гумите има по-голям дерт, ако са произведени през 2-3 месеца, отколкото за храната..

Мъката ми дойде в момента в който платих гумите на пълната цена, без някаква отстъпка, изкарах колата и видях, че волана тресе и колата тегли надясно. Когато се върнах да направя рекламация се започна с тъпотиите от рода "това е от пътя, не е от гумите.." и т.н. Колата беше на няма и 3 месеца, дупка не беше виждала никога. Не искаха да ми върнат парите или да ги сменят с други. А и забравих да добавя, че гумите бяха Мишлен. Та в заключение няма нищо лошо гумите да не са с таз годишен ДОТ, ако са съхранявани правилно. Някой ако знае как може да се провери това нещо нека да сподели. :wave:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от maxoyn » 27 Апр 2018, 20:24

alekangg написа:Голяма мъка, като идете да си купите бисквити или сирене, на два отделни пакета има различна дата на изтичане на срока. Май за гумите има по-голям дерт, ако са произведени през 2-3 месеца, отколкото за храната..

Ти с гумите или със сиренето си возиш семейството? Да, може да не е огромен проблем ама си е кофти.

Аз предполагам, че като клиент отивам и купувам нови гуми, за което си плащам цената. Явно трябва да се натяква и напомням за всичко, а това обикновено не се приема добре.

Предишна

Назад към Извън Темата