Porsche Cayenne Bi-Turbo S
Модератор: Общи модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Porsche Cayenne Bi-Turbo S
AngelG написа:Колата вече е при мен . Моментен разход е глупост , ако ще и 1000 да показва . Средния разход ми е около 25/100 .
Сега като започнат дърветата ще споделям за какви пари говорим , ако някой го интересува.
поздравления- вземи си сега един piwis или ако ти се струва скъпо- един durametric интерфейс за лаптоп и си ти. изключително полезен инструмент е и ще ти каже много неща за колата ти (вкл. и как е била карана) също както и ще помага при проследяване на проблеми които неизбежно ще имаш.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- OPASNO LUD
- младши ентусиаст
Кайените имат проблеми с възглавниците и рейките,но вече ги рециклират доста успешно.Относно моторите има много счупени,защото колите горят здраво масло и е обичайно да си имаш 2 бутилки в багажника,кутията износва преобразувателя ,което е нормално за голям и мощен джип.За разлика от БМВ,това е джип и няма проблеми по раздатките.Относно цените не се плашете от марката,във фирмения сервиз на марката ще ви излезе по-евтино да смените консумативи на Порше отколкото на съпоставимо Бмв,говорим за масовите поршета при 911 цените са космос,но при тях има сериозно презапасяване с ресурс.Относно стари ножи Поршета,новите Пдк не се отварят и не се ремонтират,там директно е смяна с връщане
- AngelG
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: W221 S550 AMG / CLA 220d / X5 3.0d
alx написа:AngelG написа:Колата вече е при мен . Моментен разход е глупост , ако ще и 1000 да показва . Средния разход ми е около 25/100 .
Сега като започнат дърветата ще споделям за какви пари говорим , ако някой го интересува.
поздравления- вземи си сега един piwis или ако ти се струва скъпо- един durametric интерфейс за лаптоп и си ти. изключително полезен инструмент е и ще ти каже много неща за колата ти (вкл. и как е била карана) също както и ще помага при проследяване на проблеми които неизбежно ще имаш.
Мерси много

- vanko242
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: трактор шестак
- Детайли за колата: m57tu2d30 OL
AngelG написа:Колата вече е при мен . Моментен разход е глупост , ако ще и 1000 да показва . Средния разход ми е около 25/100 .
....честито, кеф цена няма!
...тестове на масла : http://bmwservice.livejournal.com/27699.html
- kasho
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F30 LCI 320d XDrive ex E46 330xd
- Мечтае да кара: Porsche Cayenne, BMW X5
Колега, как е Кайена, караш ли го още? Проблеми какви си имал с него?
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2