Porsche Cayenne Bi-Turbo S

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Porsche Cayenne Bi-Turbo S

Мнение от AgeraR » 15 Мар 2013, 17:57

Дай да го видим.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 15 Мар 2013, 18:01

AngelG написа:Колата вече е при мен . Моментен разход е глупост , ако ще и 1000 да показва . Средния разход ми е около 25/100 .

Сега като започнат дърветата ще споделям за какви пари говорим , ако някой го интересува.

поздравления- вземи си сега един piwis или ако ти се струва скъпо- един durametric интерфейс за лаптоп и си ти. изключително полезен инструмент е и ще ти каже много неща за колата ти (вкл. и как е била карана) също както и ще помага при проследяване на проблеми които неизбежно ще имаш.
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст

Мнение от OPASNO LUD » 15 Мар 2013, 18:20

Кайените имат проблеми с възглавниците и рейките,но вече ги рециклират доста успешно.Относно моторите има много счупени,защото колите горят здраво масло и е обичайно да си имаш 2 бутилки в багажника,кутията износва преобразувателя ,което е нормално за голям и мощен джип.За разлика от БМВ,това е джип и няма проблеми по раздатките.Относно цените не се плашете от марката,във фирмения сервиз на марката ще ви излезе по-евтино да смените консумативи на Порше отколкото на съпоставимо Бмв,говорим за масовите поршета при 911 цените са космос,но при тях има сериозно презапасяване с ресурс.Относно стари ножи Поршета,новите Пдк не се отварят и не се ремонтират,там директно е смяна с връщане

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: W221 S550 AMG / CLA 220d / X5 3.0d

Мнение от AngelG » 15 Мар 2013, 20:20

alx написа:
AngelG написа:Колата вече е при мен . Моментен разход е глупост , ако ще и 1000 да показва . Средния разход ми е около 25/100 .

Сега като започнат дърветата ще споделям за какви пари говорим , ако някой го интересува.

поздравления- вземи си сега един piwis или ако ти се струва скъпо- един durametric интерфейс за лаптоп и си ти. изключително полезен инструмент е и ще ти каже много неща за колата ти (вкл. и как е била карана) също както и ще помага при проследяване на проблеми които неизбежно ще имаш.

Мерси много :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: трактор шестак
Детайли за колата: m57tu2d30 OL

Мнение от vanko242 » 15 Мар 2013, 21:01

....честито, кеф цена няма!
...тестове на масла : http://bmwservice.livejournal.com/27699.html

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F30 LCI 320d XDrive ex E46 330xd
Мечтае да кара: Porsche Cayenne, BMW X5

Мнение от kasho » 23 Авг 2018, 16:39

Колега, как е Кайена, караш ли го още? Проблеми какви си имал с него?

Предишна

Назад към Извън Темата