Търся кола 250к.с.+ за 30 мин пистово каране (Пловдив)
Модератор: Общи модератори
75 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- T0nk00
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: с колкото пари изкара
- Мечтае да кара: BMW S1000RR
- Детайли за колата: корава 316-ка (M40B20)
Re: Търся кола 250к.с.+ за 30 мин пистово каране (Пловдив)
Boyadjiev написа:Аз съм карал и мога да споделя впечатленията ми. Първо хората са турци, за мен не е предимство да слушам тоя акцент, но да преминем към другата част. Количката не е 115 коня със сигурност, кутията ми казаха да я карам със съединител, че се чупела лесно. Иначе самата количка е много интересна за каране, с цяла задна ос е и е много различно поведението между висока скорост и ниска. Много добре е балансирано шасито и се пързаля много и то много приятно и контролируемо. Като цяло получих повреда един път, но после я оправиха. За тръпка е бомба. Определено ще намина пак някой ден,но 10 обиколки са твърде малко за да се наслади човек. Поне 25 смятам че може да донесе истинско удоволствие.
Много добро преживяване, пак ще се кача със сигурност, бих карал и шампионата, но с тая цена от 10 бона за 8 състезания.....
Колега, имаш ли сайт на фирмата, която ги дава под наем?
- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
Като се прибера тия дни ще потърся да видя дали паза телефона още 

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
- mambata_943
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: квото дойде
Boyadjiev написа:Аз съм карал и мога да споделя впечатленията ми. Първо хората са турци, за мен не е предимство да слушам тоя акцент, но да преминем към другата част. Количката не е 115 коня със сигурност, кутията ми казаха да я карам със съединител, че се чупела лесно. Иначе самата количка е много интересна за каране, с цяла задна ос е и е много различно поведението между висока скорост и ниска. Много добре е балансирано шасито и се пързаля много и то много приятно и контролируемо. Като цяло получих повреда един път, но после я оправиха. За тръпка е бомба. Определено ще намина пак някой ден,но 10 обиколки са твърде малко за да се наслади човек. Поне 25 смятам че може да донесе истинско удоволствие.
Много добро преживяване, пак ще се кача със сигурност, бих карал и шампионата, но с тая цена от 10 бона за 8 състезания.....
А колко коня е според теб ? Повече или по-малко ?
Ако споделиш също - къде си карал и какви са цените

- daniel_e30
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 03' e46 330d
- Мечтае да кара: Bmw E34 M5
- Детайли за колата: Италиански ковчег, на пътя към възкресението си.
Отидете при Ицо,наемете си Пумичката от пистата и си покарайте,бързо,лесно,вкусно. На сайта на писта дракон би трябвало да има телефони. Колите са доста по-слаби от 250 к.с но пак правят голям кеф. П.С - Аз бих зел Ладата, че е на задно 

- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
mambata_943 написа:Boyadjiev написа:Аз съм карал и мога да споделя впечатленията ми. Първо хората са турци, за мен не е предимство да слушам тоя акцент, но да преминем към другата част. Количката не е 115 коня със сигурност, кутията ми казаха да я карам със съединител, че се чупела лесно. Иначе самата количка е много интересна за каране, с цяла задна ос е и е много различно поведението между висока скорост и ниска. Много добре е балансирано шасито и се пързаля много и то много приятно и контролируемо. Като цяло получих повреда един път, но после я оправиха. За тръпка е бомба. Определено ще намина пак някой ден,но 10 обиколки са твърде малко за да се наслади човек. Поне 25 смятам че може да донесе истинско удоволствие.
По мое виждане не беше повече от 90, но това не значи че не съм доволен, на мен ми хареса. Карах на Калояново, обиколката е около 1/2 от пистата, цената беше мисля 120лв. (ако беше на цялата писта, щеше да е 5 обиколки). Аз се свързах на този телефон - 0877916765, честно да си призная не си спомням от къде го взех

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
- Pisobella
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: таралясник
Volkicar си имат сайт! С цялото инфо ..... http://www.volkicar.bg/test-drive.html
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Pisobella написа:Volkicar си имат сайт! С цялото инфо ..... http://www.volkicar.bg/test-drive.html
ма няма кой да чете

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
vicho написа:Pisobella написа:Volkicar си имат сайт! С цялото инфо ..... http://www.volkicar.bg/test-drive.html
ма няма кой да чете(плаща)
На мен ми е интересно автора какви пари е бил готов да даде, ако някой се беше навил. Мисля, че стана ясно, че няма толкова луд към момента...
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
dextuar написа:На мен ми е интересно автора какви пари е бил готов да даде, ако някой се беше навил. Мисля, че стана ясно, че няма толкова луд към момента...
то има, ама няма да му хареса цената, иначе колата е 450+ коня

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- mambata_943
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: квото дойде
Boyadjiev написа:mambata_943 написа:Boyadjiev написа:Аз съм карал и мога да споделя впечатленията ми. Първо хората са турци, за мен не е предимство да слушам тоя акцент, но да преминем към другата част. Количката не е 115 коня със сигурност, кутията ми казаха да я карам със съединител, че се чупела лесно. Иначе самата количка е много интересна за каране, с цяла задна ос е и е много различно поведението между висока скорост и ниска. Много добре е балансирано шасито и се пързаля много и то много приятно и контролируемо. Като цяло получих повреда един път, но после я оправиха. За тръпка е бомба. Определено ще намина пак някой ден,но 10 обиколки са твърде малко за да се наслади човек. Поне 25 смятам че може да донесе истинско удоволствие.
По мое виждане не беше повече от 90, но това не значи че не съм доволен, на мен ми хареса. Карах на Калояново, обиколката е около 1/2 от пистата, цената беше мисля 120лв. (ако беше на цялата писта, щеше да е 5 обиколки). Аз се свързах на този телефон - 0877916765, честно да си призная не си спомням от къде го взех

- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
pepone написа:ако имаш възможност в Англия има адски голям избор за такова каране, цените за 1 кола варират от 60 паунда
Потвърждавам, даже и по-евтини варианти имаше, линк с примерни оферти в UK.
Иначе Волкикар-а изглежда добре, но ми се струва лееееекинко завишено откъм цена. Или трябва да е поне 20-на лв. по-евтино или да са 15 обиколките.
Пичове едно въпросче - имаме идея да подарим на наш познат един трак дей на Калояново. Основно ще се веселим - снимки, клипове разбира се ще раздадем малко газ, но се чудя с каква кола ?
Единия вариант е с неговата, защото той много си я стяга и си го кефи - Хонда Сивик 92 година набор
, но пък незнам как ще й се отразят няколко обиколки на пистата откъм окачване и т.н. смисъл не искам да му раздрънкаме колата само за единия спомен. Гуми ще му осигурим отделно. Гледах че дават под наем те коли, което пак е вариант но пък няма да я има тръпката той с неговата си кола да дава газ
Ще съм много благодарен ако споделят мнение, хора които са ходили там и са карали да кажат кой е по-добрия вариант ? И мен много ми се иска да се пусна на пистата ама не ми се взимат гуми само за това, а чисто новите летни не мисля че е добра идея да ги зентосам там
Всъщност незнам какво ще им стане за 5-10 обиколки на писта де 
Единия вариант е с неговата, защото той много си я стяга и си го кефи - Хонда Сивик 92 година набор

Ще съм много благодарен ако споделят мнение, хора които са ходили там и са карали да кажат кой е по-добрия вариант ? И мен много ми се иска да се пусна на пистата ама не ми се взимат гуми само за това, а чисто новите летни не мисля че е добра идея да ги зентосам там

На пистата имате избор измежду:
Форд Пума доколкото знам 150-200коня.
Лада 5ца - нямам идея на какви коне е.
И двете изтърбушени, с ролкейдж и т.н.
Разбира се и Волекс Карт които са по-малки от кола, но според мен ще са по-забавни.
Цени лесно можеш да получиш като звъннеш не телефоните за контакт.
С лична кола може да бъде и по-евтино и по-скъпо, общо взето носиш повече риск.
Сивика ще устиска една сесия, ако е изправен и ако не правите глупости без да получи чак толкова сериозен демидж.
Спирачките ще го отнесат и съм почти сигурен, че отивате на криви дискове минимум.
Гумите в зависимост какви са, колко ги карате и как ги карате може и да издържат без сериозни поражения. Т.е. не е гарантирано че ще унищожите един чифт гуми.
Окачването ако е изправно и не атакувате прекалено агресивно бордюрите, няма да има проблем. Разбира се, трябва да сте готови за изпуснал амортисьор или заминал тампон.
Двигателя ще трябва да го пазите - без маслено охлаждане ще качи много бързо температурите. След няколко поредни бързи обиколки(може да са 2, може да са 3...) ще трябва да се охлажда. Водната система трябва също да е на ниво, за да не грее и по това направление. Имай предвид, че си съществува вероятността от адреналин някой да набие 3-2 вместо 3-4 примерно, което няма да се хареса на клапаните.
С личната кола ще трябва само вход за трак дея да се плати и да видите кога има свободно каране, че като гледам уикендите са резервирани повечето. Не беше ли Jap fest-a тая седмица? Може да го заведете там да направи някоя обиколка.
Форд Пума доколкото знам 150-200коня.
Лада 5ца - нямам идея на какви коне е.
И двете изтърбушени, с ролкейдж и т.н.
Разбира се и Волекс Карт които са по-малки от кола, но според мен ще са по-забавни.
Цени лесно можеш да получиш като звъннеш не телефоните за контакт.
С лична кола може да бъде и по-евтино и по-скъпо, общо взето носиш повече риск.
Сивика ще устиска една сесия, ако е изправен и ако не правите глупости без да получи чак толкова сериозен демидж.
Спирачките ще го отнесат и съм почти сигурен, че отивате на криви дискове минимум.
Гумите в зависимост какви са, колко ги карате и как ги карате може и да издържат без сериозни поражения. Т.е. не е гарантирано че ще унищожите един чифт гуми.
Окачването ако е изправно и не атакувате прекалено агресивно бордюрите, няма да има проблем. Разбира се, трябва да сте готови за изпуснал амортисьор или заминал тампон.
Двигателя ще трябва да го пазите - без маслено охлаждане ще качи много бързо температурите. След няколко поредни бързи обиколки(може да са 2, може да са 3...) ще трябва да се охлажда. Водната система трябва също да е на ниво, за да не грее и по това направление. Имай предвид, че си съществува вероятността от адреналин някой да набие 3-2 вместо 3-4 примерно, което няма да се хареса на клапаните.
С личната кола ще трябва само вход за трак дея да се плати и да видите кога има свободно каране, че като гледам уикендите са резервирани повечето. Не беше ли Jap fest-a тая седмица? Може да го заведете там да направи някоя обиколка.
Благодаря за изчерпателния отговор колега
Карането ще е на 26 Април, като още се чудим дали да запазим цялата писта за нас или да сме с вход на кола, защото то ще е едно каране ..
смисъл отиваме с цел забавление сещаш се колко ще е състезателния фактор
Така както коментираш почти се отказах да караме Сивика на пистата
не че е раздрънкана, но вероятността да й се случи нещо е голяма което според мен не си заслужава. Единствено мога да се пусна с моята кола, която горе долу отговаря на написаното от теб.
Само не разбрах това "Волекс Карт" какво е и къде мога да разгледам ?

Така както коментираш почти се отказах да караме Сивика на пистата

Само не разбрах това "Волекс Карт" какво е и къде мога да разгледам ?
Volkicar - има линк в мненията по-нагоре който не работи. Не знам защо ми е останало Волекс в главата.
https://www.facebook.com/events/1143983539055497/
Май е по-добре просто да си платите вход на кола. Наемането през делничен ден мисля, че беше 500лв.
Аз се опитвах да кажа, че Сивика ще преживее карането
Ако подходиш с разум и неподготвена кола ще се справи
Ако обаче си помислиш, че ще набиваш обиколки все едно си в квалификацията на Гран при на Монако, колата ще го отнесе.
https://www.facebook.com/events/1143983539055497/
Май е по-добре просто да си платите вход на кола. Наемането през делничен ден мисля, че беше 500лв.
Аз се опитвах да кажа, че Сивика ще преживее карането

Ако подходиш с разум и неподготвена кола ще се справи

75 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5