Въпрос за рама на джип

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Re: Въпрос за рама на джип

Мнение от hell's angel » 25 Май 2015, 8:42

drevnia написа:
speeder88 написа:Наскоро регистрирах модел преди фейслифта и номер имаше и на предно дясно колело н шасито. Въпреки че кочината е на 23 години не беше коризирла. Потърсете и там.

Точно там гледахме и ние и се виждат само две букви, различавам ги само, защото виждам номера от талона.
Има и отпред долу в ляво на стъклото ама това май не го признават.

Има го и отзад до горивния филтър.

Имам приятел със сменяно шаси без номера и са му го регнали по табелки. Ама как и какво е правил нямам идея :dunno:
Ubi dubium, ibi libertas

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от drevnia » 25 Май 2015, 14:59

hell's angel написа:
drevnia написа:
speeder88 написа:Наскоро регистрирах модел преди фейслифта и номер имаше и на предно дясно колело н шасито. Въпреки че кочината е на 23 години не беше коризирла. Потърсете и там.

Точно там гледахме и ние и се виждат само две букви, различавам ги само, защото виждам номера от талона.
Има и отпред долу в ляво на стъклото ама това май не го признават.

Има го и отзад до горивния филтър.

Имам приятел със сменяно шаси без номера и са му го регнали по табелки. Ама как и какво е правил нямам идея :dunno:

Отзад до горивния филтър е на Дискавъри 2.

Днеска, както очаквах отказаха да го регистрират и ме изпратиха на комисия която ще дойде в сряда и те решават.

Потребител
Аватар
Кара: бмв е34 525tds

Мнение от rachnata » 23 Апр 2019, 12:56

Колега виждам че темата е стара, но ако си още във форума кажи успя ли да го регистрираш, че и аз съм по същия начин като при теб

Предишна

Назад към Извън Темата