Честит Гергьовден
Модератор: Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- Venelin1111
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Няма BMW ;-)
- Мечтае да кара: Нова
Честит Гергьовден
На всички именници : крепко здраве и щастие.
На военнослужещите , честит празник.
Sent from my iPhone Х using Tapatalk
На военнослужещите , честит празник.
Няма вече BMW
- itan75
- Потребител
-
- Кара: БМВ 318и M43TU B19
- Мечтае да кара: БМВ 750
Re: Честит Гергьовден
Благодаря!
Не спорете с идиоти! Те най-напред те завличат до нивото си, след което побеждават благодарение на опита си.
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Честито и от мен!
А гледахте ли военния парад? Какво мислите за него?
А гледахте ли военния парад? Какво мислите за него?
Excellent! Steven is my name!
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Благодаря и Честит Имен Ден на адашите, а на другите честит празник 

- Venelin1111
- кандидат ентусиаст
-
На мен ми хареса , впечатли ме , че имаме вече и “планинско подразделение” , от техника много не разбирам и нямам мнение.Borymeckata написа:А гледахте ли военния парад? Какво мислите за него?
Няма вече BMW
- Borymeckata
- ентусиаст
-
M57TU-A5S390R-ATC400
Ами бойната техника и оръжието... са съветски - същите, с която съм служил в БНА преди 35 години... и тогава не бяха особено модерни...
Всички тези Гвоздики, Тунджи, БТР-60, Т-72, БМП, Урали, АК, ПК и др... са ми до болка познати. Е, модернизирани и свежо боядисани, но все пак - сделано в СССР.

Всички тези Гвоздики, Тунджи, БТР-60, Т-72, БМП, Урали, АК, ПК и др... са ми до болка познати. Е, модернизирани и свежо боядисани, но все пак - сделано в СССР.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Какво искаш да кажеш ...че няма да си ходят/подхождат с новите изтребители Ф16 на стойност колкото цялата тая скрап дето я разкарват нагоре надолу в момента ???? 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- Borymeckata
- ентусиаст
-
M57TU-A5S390R-ATC400
Не, не виждам проблем с това. Гориво, ракети и патрони дори за най-модерния американски изтребител могат да се докарат и с Джуган... Просто ми е чудно, че нашата "модерна" и "професионална" армия все още е с бойна техника "сделана в СССР" преди 40 и повече години. Джипки с картечници, камиони и други транспортни средства не мога да възприема като бойни машини. А армията не е само ВВС, има и сухопътни сили - знаеш.
Друго, което ми направи впечатление - в маршируващите блокове видях доста хора с очила. Имаше също и жени, и дори - жени с очила... Както и офицери с явно наднормено тегло (тумбаци). Изглежда, че в професионалната (наемна) армия това са нормални неща...

Всъщност, за да бъда обективен - Т-72 си е хубав и сравнително модерен танк. Аз очаквах 55-ците да изкарат... Предполагам, че като бройка имаме от тях повече, отколкото 72...
Друго, което ми направи впечатление - в маршируващите блокове видях доста хора с очила. Имаше също и жени, и дори - жени с очила... Както и офицери с явно наднормено тегло (тумбаци). Изглежда, че в професионалната (наемна) армия това са нормални неща...

Всъщност, за да бъда обективен - Т-72 си е хубав и сравнително модерен танк. Аз очаквах 55-ците да изкарат... Предполагам, че като бройка имаме от тях повече, отколкото 72...
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Абе в парашутната бригада нямаше тумбаци , за другите не мога да гарантирам но си е в реда на нещата службата да се отразява по различен начин на хората . Тъй като офицера упражнява командирската си власт и със силата на личния пример , то офицер с тумбак ще е командир на рота тумбаци ...въпрос на подбор и диференциация 
Аз ги оценявам наште с 4 по шестобалната система за такива паради . Доста семпла разходка за армия тренирана преди години в съответствие със пруския модел .
Ето няколко армии за сравнение , мисля че не сме много зле ...
https://www.youtube.com/watch?v=tgygNc3H1Hg

Аз ги оценявам наште с 4 по шестобалната система за такива паради . Доста семпла разходка за армия тренирана преди години в съответствие със пруския модел .
Ето няколко армии за сравнение , мисля че не сме много зле ...

https://www.youtube.com/watch?v=tgygNc3H1Hg
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Абе, Боримечка, тва ся армия ли му викаш?
Мче те войниците ги водят два пъти годишно на учения и им дават да изстрелят по 6 или 7 патрона от Калашника.
Преди празниците гледах един изпит за сержанти - СМЯХ! Показваха умения за стрелба с пистолет, Ок, само дето пистолета беше такъв от Зрънчо, че за истинския нема паре. Има тук таме все още нещо работещо и истинско, ама повечето е леш и смях отсекъде.
Мче те войниците ги водят два пъти годишно на учения и им дават да изстрелят по 6 или 7 патрона от Калашника.
Преди празниците гледах един изпит за сержанти - СМЯХ! Показваха умения за стрелба с пистолет, Ок, само дето пистолета беше такъв от Зрънчо, че за истинския нема паре. Има тук таме все още нещо работещо и истинско, ама повечето е леш и смях отсекъде.
Хм,хм...
- Venelin1111
- кандидат ентусиаст
-
За русофилите , “парада на победата тази година” , подготовка

https://pik.bg/започна-подготовката-за-военния-парад-на-9-май-в-москва-news837658.html

https://pik.bg/започна-подготовката-за-военния-парад-на-9-май-в-москва-news837658.html
Няма вече BMW
12 мнения
• Страница 1 от 1