Колко дни болничен ми се полага?
Модератор: Общи модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- yellowsubmarine
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i '99г.
Колко дни болничен ми се полага?
Здравейте, имам нужда от Вашата форумна помощ, защото нито личния лекар, нито от НОИ могат да ми отговорят?!
Имам издадени болнични листове както следва:
- По чл. 6, ал. 4 от Наредба за медицинската експертиза са издадени болнични листове БЕЗ прекъсване за периода от 26.09.2018г. до 29.01.2019г./вкл./ за 126 календарни дни.
- По чл. 6, ал. 4 от Наредба за медицинската експертиза са издадени болнични листове СЪС прекъсване в две предходни години и годината на боледуване – от 01.01.2017г. до 29.01.2019г./вкл./ за 173 календарни дни.
- От 30.01.2019г. съм се завърнал обратно на работа.
Колко дни болничен ми се полагат от Лекарска Комисия (преди ТЕЛК Комисия) до края на 2019г?
Имам издадени болнични листове както следва:
- По чл. 6, ал. 4 от Наредба за медицинската експертиза са издадени болнични листове БЕЗ прекъсване за периода от 26.09.2018г. до 29.01.2019г./вкл./ за 126 календарни дни.
- По чл. 6, ал. 4 от Наредба за медицинската експертиза са издадени болнични листове СЪС прекъсване в две предходни години и годината на боледуване – от 01.01.2017г. до 29.01.2019г./вкл./ за 173 календарни дни.
- От 30.01.2019г. съм се завърнал обратно на работа.
Колко дни болничен ми се полагат от Лекарска Комисия (преди ТЕЛК Комисия) до края на 2019г?

- Venelin1111
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Няма BMW ;-)
- Мечтае да кара: Нова
Re: Колко дни болничен ми се полага?
В болниците има ТЕЛК комисии , те ще трябва да знаят.
Sent from my iPhone Х using Tapatalk
Sent from my iPhone Х using Tapatalk
Няма вече BMW
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Re: Колко дни болничен ми се полага?
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
3 мнения
• Страница 1 от 1