Хемороиди

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Re: Хемороиди

Мнение от drifty » 23 Сеп 2019, 18:07

Това с водата ще го пробвам. По принцип като се къпя винаги я разхлаждам като стигна до тази част, но сега ще пробвам с още по-охладена вода. И все пак, вече 3 години ме мъчи тоя дискомфорт и не мисля много много да отлагам с разни мазила и билки, в най-скоро време ще се консултирам с хирург и ще действам. Благодаря все пак за съветите, докато мина по същество, ще се възползвам :)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 23 Сеп 2019, 18:15

Това със студената вода май помага основно при тия дето са си показали "носа" навън :mhihi:
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 23 Сеп 2019, 18:48

Хахахах, аз имам вече един такъв любопитко :lol:
Инак пробвам с чай от смокинови листа, Детралекс мисля пак да си купя и така.. Естествено ножът е само въпрос на време, ама :)
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 318i
Мечтае да кара: На челна стойка.
Детайли за колата: И умишлено надрана пак е красива.

Мнение от ceco_kd » 23 Сеп 2019, 18:58

Преди години и при мен имаше подобен проблем. Изисква време, за да се смалят и приберат. Правех си душове по следния начин. Два легена: единия със хладка вода, а другия с топла. Сядаш в единия за минутка да речем, а после в другия. Редуваш така няколко пъти. Целта е да се стимулира кръвообращението. Спазваш и диета: без пикантни храни, без концентрат на масата и т.н. Идеята е да не се дразни "любопиткото". И накрая мажеш с мазила след клечането в легените. И естествено търпение. Все пак не са се появили проблемите за ден-два. Няма как за два дни да мине и проблема. Иначе за тези корени(грудки е то май) и от един приятел на баща ми съм го чувал. Той ги е слагал в парче хляб и ги е гълтал май. Много ефикасно било, но мен ми се размина по гореописания метод. Успех колега, дано се оправиш и ти без да се стигне до ножа.

Изпратено от моят Redmi 4 с помощта на Tapatalk
Карам бавно! Стигам Бързо!

Потребител
Аватар

Мнение от tosco » 23 Сеп 2019, 19:02

http://thd-bg.eu/
Мисля, че това е решението.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=7Mamuj7N7AE&t=3s[/youtube]

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 23 Сеп 2019, 19:02

За любопитковците най-добрата превенция е движението и умерената диета. Аз имах период, в който имах контузия на коляното и чувствително намалих движението, поразвалих и диетата та след 2 месеца така един се показа да види какво е времето навън :mhihi:
Въпреки, че още ме боли коляното започнах пак да посещавам залата по-активно и основно за кардио тренировки, започнах да ходя повече и след само 2-3 седмици се скри.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от drifty » 23 Сеп 2019, 19:03

ceco_kd написа:Преди години и при мен имаше подобен проблем. Изисква време, за да се смалят и приберат. Правех си душове по следния начин. Два легена: единия със хладка вода, а другия с топла. Сядаш в единия за минутка да речем, а после в другия. Редуваш така няколко пъти. Целта е да се стимулира кръвообращението. Спазваш и диета: без пикантни храни, без концентрат на масата и т.н. Идеята е да не се дразни "любопиткото". И накрая мажеш с мазила след клечането в легените. И естествено търпение. Все пак не са се появили проблемите за ден-два. Няма как за два дни да мине и проблема. Иначе за тези корени(грудки е то май) и от един приятел на баща ми съм го чувал. Той ги е слагал в парче хляб и ги е гълтал май. Много ефикасно било, но мен ми се размина по гореописания метод. Успех колега, дано се оправиш и ти без да се стигне до ножа.

А сега как си с храненето и любопитковците появявали ли са се след време?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 318i
Мечтае да кара: На челна стойка.
Детайли за колата: И умишлено надрана пак е красива.

Мнение от ceco_kd » 23 Сеп 2019, 19:09

Еми там си е на "КПП-то", но е малък и по никакъв начин не ми пречи. А за яденето нямам проблеми. Ям си пикантно, но не прекалявам с количеството, нито пък е всеки ден. А за пиенето си пия рИкия всеки ден по 50 грама за здраве, дето се вика.

Карам бавно! Стигам Бързо!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от drifty » 23 Сеп 2019, 19:44

При мен са вътре гадините и пак не мога да стоя седнал повече от няколко минути без да ми стане кофти а като се покажат си е таковало майката..
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 23 Сеп 2019, 20:21

Don_Diego написа:най-добрата превенция е движението

Ходя между 5-6 и 8-10 км на ден поне 5-6 пъти в седмицата, от поне 3 години..
Май както беше написал един колега по-назад в темата, проблемът е часове наред да си без движение, както се седи на компютър в офис, или на седалка в кола.. Трябва май на всеки час някакво раздвижване.
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Предишна

Назад към Извън Темата