Хемороиди
Модератор: Общи модератори
70 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- drifty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Re: Хемороиди
Това с водата ще го пробвам. По принцип като се къпя винаги я разхлаждам като стигна до тази част, но сега ще пробвам с още по-охладена вода. И все пак, вече 3 години ме мъчи тоя дискомфорт и не мисля много много да отлагам с разни мазила и билки, в най-скоро време ще се консултирам с хирург и ще действам. Благодаря все пак за съветите, докато мина по същество, ще се възползвам 

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Хахахах, аз имам вече един такъв любопитко
Инак пробвам с чай от смокинови листа, Детралекс мисля пак да си купя и така.. Естествено ножът е само въпрос на време, ама

Инак пробвам с чай от смокинови листа, Детралекс мисля пак да си купя и така.. Естествено ножът е само въпрос на време, ама

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- ceco_kd
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 318i
- Мечтае да кара: На челна стойка.
- Детайли за колата: И умишлено надрана пак е красива.
Преди години и при мен имаше подобен проблем. Изисква време, за да се смалят и приберат. Правех си душове по следния начин. Два легена: единия със хладка вода, а другия с топла. Сядаш в единия за минутка да речем, а после в другия. Редуваш така няколко пъти. Целта е да се стимулира кръвообращението. Спазваш и диета: без пикантни храни, без концентрат на масата и т.н. Идеята е да не се дразни "любопиткото". И накрая мажеш с мазила след клечането в легените. И естествено търпение. Все пак не са се появили проблемите за ден-два. Няма как за два дни да мине и проблема. Иначе за тези корени(грудки е то май) и от един приятел на баща ми съм го чувал. Той ги е слагал в парче хляб и ги е гълтал май. Много ефикасно било, но мен ми се размина по гореописания метод. Успех колега, дано се оправиш и ти без да се стигне до ножа.
Изпратено от моят Redmi 4 с помощта на Tapatalk
Карам бавно! Стигам Бързо!
http://thd-bg.eu/
Мисля, че това е решението.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=7Mamuj7N7AE&t=3s[/youtube]
Мисля, че това е решението.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=7Mamuj7N7AE&t=3s[/youtube]
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
За любопитковците най-добрата превенция е движението и умерената диета. Аз имах период, в който имах контузия на коляното и чувствително намалих движението, поразвалих и диетата та след 2 месеца така един се показа да види какво е времето навън
Въпреки, че още ме боли коляното започнах пак да посещавам залата по-активно и основно за кардио тренировки, започнах да ходя повече и след само 2-3 седмици се скри.

Въпреки, че още ме боли коляното започнах пак да посещавам залата по-активно и основно за кардио тренировки, започнах да ходя повече и след само 2-3 седмици се скри.
- drifty
- кандидат ентусиаст
-
ceco_kd написа:Преди години и при мен имаше подобен проблем. Изисква време, за да се смалят и приберат. Правех си душове по следния начин. Два легена: единия със хладка вода, а другия с топла. Сядаш в единия за минутка да речем, а после в другия. Редуваш така няколко пъти. Целта е да се стимулира кръвообращението. Спазваш и диета: без пикантни храни, без концентрат на масата и т.н. Идеята е да не се дразни "любопиткото". И накрая мажеш с мазила след клечането в легените. И естествено търпение. Все пак не са се появили проблемите за ден-два. Няма как за два дни да мине и проблема. Иначе за тези корени(грудки е то май) и от един приятел на баща ми съм го чувал. Той ги е слагал в парче хляб и ги е гълтал май. Много ефикасно било, но мен ми се размина по гореописания метод. Успех колега, дано се оправиш и ти без да се стигне до ножа.
А сега как си с храненето и любопитковците появявали ли са се след време?

- ceco_kd
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 318i
- Мечтае да кара: На челна стойка.
- Детайли за колата: И умишлено надрана пак е красива.
Еми там си е на "КПП-то", но е малък и по никакъв начин не ми пречи. А за яденето нямам проблеми. Ям си пикантно, но не прекалявам с количеството, нито пък е всеки ден. А за пиенето си пия рИкия всеки ден по 50 грама за здраве, дето се вика.
Карам бавно! Стигам Бързо!
- drifty
- кандидат ентусиаст
-
При мен са вътре гадините и пак не мога да стоя седнал повече от няколко минути без да ми стане кофти а като се покажат си е таковало майката..

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Don_Diego написа:най-добрата превенция е движението
Ходя между 5-6 и 8-10 км на ден поне 5-6 пъти в седмицата, от поне 3 години..
Май както беше написал един колега по-назад в темата, проблемът е часове наред да си без движение, както се седи на компютър в офис, или на седалка в кола.. Трябва май на всеки час някакво раздвижване.
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
70 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5