Изпит за таксиметров шофьор пред ДАИ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Изпит за таксиметров шофьор пред ДАИ

Мнение от Noir » 18 Ное 2019, 14:38

Здравейте, ще ставам такшиш, записан съм за изпит пред ДАИ за таксиметров водач. Заснех и актуализираните маршрути и изпитни въпроси (адреси на локации), това по модул #2. Започвам тази тема, защото питах в ДАИ и въобще не ми обясниха, някаква нервна лелка ми се сопна и ми затръшна прозореца на гишето, имала работа, да съм гледал дъската с лепенките. После звънях цял ден на ДАИ в София, никой не ми вдигна, писах и имейл и пак нищо. Явно целят да те оставят неосведомен и да те провалят/откажат. Както и да е. Затова имаме форума!

Някой, който е минавал изпита или има познат да го е минал или да го кара в момента, ще бъде ли така любезен да сподели следното:

1. Адресите на трите служби/институции които се посочват, 3 по мой избор ли са, които аз избера и за които аз се сещам, или както при матурите - ще се паднат 3 случайни от общо някои от 62-те?

2. Адресите на туристическите обекти/хотели/кина/театри се посочват пак 3, но по мой избор ли са, или ще се паднат пак случайни 3 от общо 92-те?

3. Маршрутът, който трябва да посоча, най-краткия, само 1 ли трябва да посоча, и по мой избор ли е, или пак въпроса ми като горните два, ще се падне случаен 1 от общо 10-те?

Темата ще се индексира в Гугъл и надявам се да помогнем и на други хора, търсещи по същия казус.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...

Re: Изпит за таксиметров шофьор пред ДАИ

Мнение от 520i » 22 Ное 2019, 1:28

Всички са "случайни", ти нищо не избираш ;)
Изображение

Назад към Извън Темата