На градската мобилност
Модератор: Общи модератори
34 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
Re: На градската мобилност
Извинявай, оплетох кой черпил кой не...bum_bum написа:Не давам пари под масата никога и на никой. Брал съм ядове какви ли не, оставал съм без книжка, спирали са ми строеж, само в затвор не съм влизал още.
Но който не е доволен от заплатата си да си е намерил друга професия. От мен бакшиши няма.
(Имам две изключения в целия си съзнателен живот от които и до днес имам горчив вкус. На 18г млад шофьор, дадох 2лв на един катаджия и второто беше преди 6-7г, когато бях в ситуация в която наистина нямах изход към момента).
Направя ли грешка, последствията си ги нося така, както са по закон.
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Мен миналата седмица ме закопчаха, защото съм объркал часа на единия от трите талона, които бях сложил. От другите 2 става ясно, че не хитря, но... Гадни копеленца са. Ама за 15сек да те закопчаят, Иво, мисля, че държиш рекорда в историята на скобите в София.
Never mistake motion for action...
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Жалко, че само тия със скобите си вършат работата, паяците никакви ги няма и хората спират кой-както свари по малките улички: запушват гаражи, на инвалидни места, на ъгъл като спрат пък е ужас
Вчера някой беше взел мерки в квартала до офиса и по Парчевич (от Ботев до Витошка) всяка кола на ъгъл извън маркировката за паркиране беше с 4 срязани гуми и счупени чистачки
Dextuar, признай си че си бил ти

Вчера някой беше взел мерки в квартала до офиса и по Парчевич (от Ботев до Витошка) всяка кола на ъгъл извън маркировката за паркиране беше с 4 срязани гуми и счупени чистачки

- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Паяците като станат минусови температури не жужат и за тва настъпва малък рай 

" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
34 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3