На градската мобилност

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8

Re: На градската мобилност

Мнение от b_u_b_o » 26 Ное 2019, 19:58

bum_bum написа:Не давам пари под масата никога и на никой. Брал съм ядове какви ли не, оставал съм без книжка, спирали са ми строеж, само в затвор не съм влизал още.

Но който не е доволен от заплатата си да си е намерил друга професия. От мен бакшиши няма.

(Имам две изключения в целия си съзнателен живот от които и до днес имам горчив вкус. На 18г млад шофьор, дадох 2лв на един катаджия и второто беше преди 6-7г, когато бях в ситуация в която наистина нямах изход към момента).
Направя ли грешка, последствията си ги нося така, както са по закон.
Извинявай, оплетох кой черпил кой не...

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 07 Дек 2019, 8:35

Мен миналата седмица ме закопчаха, защото съм объркал часа на единия от трите талона, които бях сложил. От другите 2 става ясно, че не хитря, но... Гадни копеленца са. Ама за 15сек да те закопчаят, Иво, мисля, че държиш рекорда в историята на скобите в София.
Never mistake motion for action...

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 07 Дек 2019, 11:21

Жалко, че само тия със скобите си вършат работата, паяците никакви ги няма и хората спират кой-както свари по малките улички: запушват гаражи, на инвалидни места, на ъгъл като спрат пък е ужас :banghead:
Вчера някой беше взел мерки в квартала до офиса и по Парчевич (от Ботев до Витошка) всяка кола на ъгъл извън маркировката за паркиране беше с 4 срязани гуми и счупени чистачки :mhihi: Dextuar, признай си че си бил ти :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 07 Дек 2019, 12:17

Паяците като станат минусови температури не жужат и за тва настъпва малък рай :lol:
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

Предишна

Назад към Извън Темата