Избор на следващо BMW - е39 или е60
Модератор: Общи модератори
- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
Re: Избор на следващо BMW - е39 или е60
Честито и от мен!
Ауди, бензин да не гори масло... Имах 8PA 2.0T малко над 240к.с. (леко пипната) за 10к км гореше около 3-3,5л.
Kurtov написа:Колко масло гореше Аудито ?
По принцип не горят масло.
Ауди, бензин да не гори масло... Имах 8PA 2.0T малко над 240к.с. (леко пипната) за 10к км гореше около 3-3,5л.

Exclusive89 написа:Честито и от мен!Kurtov написа:Колко масло гореше Аудито ?
Аз съм карал Ауди бензин и не гореше масло.
Този мотор за който говориш е съвсем различен от този за който говори колегата.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Да не е било двутактово, да се долива масло в бензина при зареждане, като ТрабантитеExclusive89 написа:Честито и от мен!Kurtov написа:Колко масло гореше Аудито ?

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
тфси моторите на алди си хапват мАсло доволно. 3л/10к гори и моята 2,0Т - 200кс. Следващото поколение кльопа още повече...
- Gari
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е60, 2006
- Мечтае да кара: Formula
- Детайли за колата: N52B25
Ами това беше колеги. Мисля, че темата се изчерпа. Искам да кажа, че няма ясен отговор дали през 2019/2020 следващата кола да е е39 или е60. Има вече F10, G30...Просто в моя случай беше много нисък бюджета. И двете коли са хубави. И двете имат плюсове и минуси. Ако определения бюджет е много нисък, то тогава май е39 е по-добрия избор, макар че аз все пак взех е60. Същата, е60, фейслифт, 2009/2010, натъпкана с екстри е супер автомобил, но цената му се доближава много до цената на гола F10 и идва пак въпроса е60 или F10.
Мисля, че всеки трябва да си вземе каквото му е на сърце. Да прецени какви екстри иска да има колата, защото освен двигателя, екстрите продават един автомобил. Ами това е от мен, като малко разсъждения. Ако модератор прецени, то може да заключи темата. Ако дискусията продължи, то ви моля да е по темата за е39 - е60. Да не я отклоняваме за аудита и масла.
Поздрави на всички.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Мисля, че всеки трябва да си вземе каквото му е на сърце. Да прецени какви екстри иска да има колата, защото освен двигателя, екстрите продават един автомобил. Ами това е от мен, като малко разсъждения. Ако модератор прецени, то може да заключи темата. Ако дискусията продължи, то ви моля да е по темата за е39 - е60. Да не я отклоняваме за аудита и масла.
Поздрави на всички.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Не искам много, искам всичко!