Актуални цени на различни модели БМВ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

master of the force
Аватар

Re: Актуални цени на различни модели БМВ

Мнение от alx » 01 Мар 2019, 1:00

Bogat-Beden написа:
alx написа: в бостън в хубав апартамент 200-тина квадрата в хубава сграда тази такса може да е 4000-4500 долара на месец... ..
Това за мен не е хубав апартамент :lol: :mhihi:

избрах го щото е средно-статистически - дори не са ново строителство... сега последните 10-тина години отвориха за строеж южната част на града (seaport district) едно време бяха там само паркинги дори без асфалт) и са настроили едни огромни много луксозни блокове с изглед към океана... там цифрите са още по-страшни...

но за да съм по темата - в щатите горе долу е правило разни лъскави немци на 3 години да са на 1/2 от цената си. като излязат от гаранция (4 години или 75к км) и тогава падат още надолу рязко...
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от M-coupe » 05 Май 2019, 14:06

MartinP написа:Европа: Забраняваме дизелите!
България: запазен дизел БМВ на 15г. струва най малко 10к евро :mhihi: :mhihi: :mhihi:

:arrow: От темата за избор на Е60 :bowdown:

Чух от познати в Германия, че за около 3к евро има коли, вярно на 250к+ км ама на колко да е 15г дизел :dunno: Тука ги гледам от доста време почват от 10к лв, като за тези пари са боклуците. Кой прибира тая разлика в крайна сметка..
Според вас колко е актуален израза ''За ти пари е60'' :mhihi:
..Bayerische Motoren Werke..
Изображение

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 05 Май 2019, 22:40

Вече все повече, понеже има Е60 за 5-6, има Е60 и за 16. Смятай в ей тая разлика колко народ ще видят Е60. :mhihi:
Особено като има хора мислещи, че колите им струват 20 хил. лв.
Ама Българина не е прост, вече на бая места чета, че лафа щял да стане за тия пари Ф10, дори в тунинг БГ вече. :mhihi: Та някой може да иска 20 за колата си, ама това не значи, че реалността не е такава как за тия пари вече има Ф10. И то има избор макар и ограничен, понеже милионерки или халфчета такива струват и под 20.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Compact m43tu
Мечтае да кара: E28

Мнение от sobiss » 05 Май 2019, 22:49

В Германия всчкото дизел което е под евро 5 е на тезгяха...и цените вървят здраво надолу.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15

Мнение от theraven_nz » 06 Май 2019, 1:03

Хванах го преди месец 8)
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
---

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 06 Май 2019, 5:59

sobiss написа:В Германия всчкото дизел което е под евро 5 е на тезгяха...и цените вървят здраво надолу.

И ако търсиш дизел в добро състояние виждаш, че не е точно така. Евтини дизели и преди е имало, но са мале, мале.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от M-coupe » 05 Фев 2020, 16:01

Колеги, според конфигуратора 320д xdrive с почти всички екстри струва 160к лв :kuku: Не се сещам предната генерация колко струваше, но ми се струва, че беше значително по-малко. Тези пари ми се струват страшно много за 3-ка 20д била тя и с всичките и бонуси... На какво се дължи според вас тая цена? Значителния спад на еврото спрямо долара последните години или :dunno:
..Bayerische Motoren Werke..
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 05 Фев 2020, 16:06

Недей гледай конфигуратора. В БМВ се раздават двуцифрени отстъпки за добър ден.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: M4 (F83)

Мнение от terorero » 06 Фев 2020, 10:07

M-coupe написа:Колеги, според конфигуратора 320д xdrive с почти всички екстри струва 160к лв :kuku: Не се сещам предната генерация колко струваше, но ми се струва, че беше значително по-малко. Тези пари ми се струват страшно много за 3-ка 20д била тя и с всичките и бонуси... На какво се дължи според вас тая цена? Значителния спад на еврото спрямо долара последните години или :dunno:

Аз наскоро конфигурирах 320 и ми излезна около 100 и нещо, това без отстъпките ама с бая компромиси в оборудването. За 160к - G30 с голям мотор (с отстъпки). Иначе за предишното поколение, гледам офертата за Ф30-ката ми от края на 2016г - точно 135 540 с ДДС :D лв за 330i xdrive с всичко, което може да се поръча за модела. Явно си вървят нагоре цените...
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата