Баварец Филми

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: BMW E46 Touring 320d 136bhp
Мечтае да кара: E38 750iL
Детайли за колата: скоро закупена

Баварец Филми

Мнение от do4kata » 08 Фев 2020, 2:46

Здравейте форум,

След като наскоро си закупих BMW дет се вика расов автомобил преди това имах Хонда Сивик(Хонда умрело) и извъртяни сумати километри с VW Caddy (2015-та модели и 2018-та модели). За VW те са служебни и началника вече като ми каже иди там да свършиш работа и вземи служебна кола, аз му викам вече мани това предно ще се пребия взимам си моята :lalala: :lalala:

Та една моя приятелка ме видя, че в тая кола съм се влюбил повече от колко ми първа любов по женска (да знам BMWхолик).
И тая моя приятелка ми вика ти гледал ли си руския филм "Баварец" и аз стоя тъпо гледам е все едно на времето както даскала по математика (които не разбираше по математика) викаше ставали ЯСНО и целият клас клатим глава все едно разбираме. Е казах им, че не съм го гледал. След това го гледах дори втората част гледах и хептен станах манияк макрче от уж малък съм фен на марката ама вече става опасно.

Та сега искам да питам кои от колегите са гледали двата филма и какво най-много им е направило впечатление като втората част беше повече романтика към Даша както и да е(ама Х5-цата си важеше), ама за 38-мицата просто няма забележки.

И дали може да ми препоръчате подобни филми като тези двата.

Извинявам се, ако тази тема не е за тука но съм новаче както едно време в CS-a викахме NOOB, четох и доста стари теми особено от бисери във форума, вече съм на 60-та страница и гледам има доста готини хора и не ме бърка да ме нахраните с черпака преди малко минах през левчето да взема големи паници да има където да сипвате, a тъкмо от толкова хвърлени пари по новата придобивка не останаха за храна :(

Айде поздрави от малкият Келеш и успешна 2020-та година

Назад към Извън Темата