"Тролене" в социалните мрежи

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Re: "Тролене" в социалните мрежи

Мнение от Nickelback » 12 Фев 2020, 9:22

alekangg написа:
Nickelback написа:
drevnia написа:един път пред входа засичам комшията и негов приятел обсъждат едно колело. Спрях се и аз да полафим и стана нещо въпрос за фасбуци и подобни. Та тоо другия ме пита имаш ли фасбук - аз Не, туитър - аз пак Не , инстаграм отново Не и най накрая ми изцепи - ти не съществуваш бре човек :conf:

Най-добрия ми приятел е така - няма ФБ и т.н. каквото изброи :yes: Ей не мога да го убедя, да си направи! :ok: Викам му - човек ти определяш с какво да те облъчват, той не, та не! :ok: А изпуска доста... оферти... за всичко :mhihi: Ама той си знае, к'во да го правя :dunno:

Какви са тези оферти, нещо се бъзикаш ли, че не схванах?

Не, не се бъзикам, абсолютно сериозен съм :)
Аз лично съм имал само дивиденти от подобни социални мрежи, а за негативи лично върху мен не мога да се сетя :dunno: Главно ги ползвам за news feed по моите си интереси, за да съм в крак с нещата. Също така има страхотни специализирани групи, от които човек може да почерпи опит и да си самопомогне :) Проекти, работа и стартъпи също не липсват :) Тук е моментът да вметна, че колкото по-специализирана е една група, толкова по-високо е уважението, липсата на офтопик и троленето. Съвсем естествено е, ако някой е регнат в група "гомн@.бг" да чете само за гомн@, и да се излива подобна помия и по него :mhihi:
Помня баба ми преди години - седят с бабичките на пейката и коментират. Минават няк'ви нормални момчета по улицата и бабетата: "тия са наркОманЕ! На'лупили шапките и отиват!"
Умрях от смях как ги идентифицираха бързо, бързо :mhihi:
Тя имането на фейсбук (с шапка си) не значи, че си наркОман :ok:

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Re:

Мнение от TNT » 12 Фев 2020, 10:28

Nickelback написа:Аз лично съм имал само дивиденти от подобни социални мрежи

Кой за каквото ги ползва :bchug:

Като ми се случи да погледна на приятелката фейсбука/инстаграма и получавам шамар от маникюри, рокли и прически :mhihi: :mhihi: :mhihi: Моментално Х-са :lol:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 12 Фев 2020, 12:28

Аз от фейса си купих кола например,само по снимки.И съм супер доволен :mrgreen:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 12 Фев 2020, 12:36

kiko написа:Аз от фейса си купих кола например,само по снимки.И съм супер доволен :mrgreen:

Е, то аз си купих къща преди 2 години, но мисля, че доста падна нивото на разните групи за продажби, само спам има и се продават чисто боклуци.

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 12 Фев 2020, 13:22

В имот.бг все едно не са фалшиви една част от обявите :roll: Има супер много обяви, които са там само да те надушат хиените и да ти пръснат телефона от спам. Та нивото навсякъде е паднало :mhihi: :bchug:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 12 Фев 2020, 13:26

zAcK написа:В имот.бг все едно не са фалшиви една част от обявите :roll: Има супер много обяви, които са там само да те надушат хиените и да ти пръснат телефона от спам. Та нивото навсякъде е паднало :mhihi: :bchug:

Аз прибегнах до една нова тактика с тези кърлежи долни.
Понеже няма отърване от тях и вече няколко пъти си правя срещи по обекти и не ходя. Даже като ми звънят им казвам да чакат още малко, че съм на път..
Ужасна напаст са и от дума не разбират.

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 12 Фев 2020, 13:49

alekangg написа:
zAcK написа:В имот.бг все едно не са фалшиви една част от обявите :roll: Има супер много обяви, които са там само да те надушат хиените и да ти пръснат телефона от спам. Та нивото навсякъде е паднало :mhihi: :bchug:

Аз прибегнах до една нова тактика с тези кърлежи долни.
Понеже няма отърване от тях и вече няколко пъти си правя срещи по обекти и не ходя. Даже като ми звънят им казвам да чакат още малко, че съм на път..
Ужасна напаст са и от дума не разбират.

:bowdown: :bowdown: :bowdown: Дано повече хора взаимстват идеята :ok:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

Предишна

Назад към Извън Темата