допустима максимална маса на състав от превозни средства
Модератор: Общи модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- m.dimitrov1992
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 328/е46 330i/e46325i/е91 330xd+
допустима максимална маса на състав от превозни средства
Имах пътна помощ но я ползвах само за лични нужди 20тина пъти в годината и не беше оправдано спрямо разходи и поддръжка. Продадох я и сега искам да взема платформа, категория Б+Е имам. Както и да сменя личния автомобил. Но въпросът е какво да взема за да дърпа платформата. Съществува ли каталог в който да видя колко е максималната допустима маса на състав от ппс на всеки автомобил защото това ще е важен фактор при избора ?
Re: допустима максимална маса на състав от превозни средства
Можеш да гледаш в autoscout24.ch колко прикачен товар е разрешен. Можеш и да го задаваш и като критерии в търсенето - Anhängelast gebremst von|bis
. Успех

- m.dimitrov1992
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 328/е46 330i/e46325i/е91 330xd+
danini написа:Можеш да гледаш в autoscout24.ch колко прикачен товар е разрешен. Можеш и да го задаваш и като критерии в търсенето - Anhängelast gebremst von|bis. Успех
Мерси колега

- ID A
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E83 M57T2
- Мечтае да кара: фърчило
B+E е 3500 кг + 3500 кг ППС в състав. И тук започват въртелите. Зависи от теглещото МПС колко е позволеното максимално общо тегло на ремаркето, което може да се ограничи от максимално тегло за теглене от теглича. И накрая има натоварване по оси, дори и за лека кола и дори и да си в границите по тегло на ППС, пак може да има претоварване по ос и да ставаш незаконен.
Аз бих се насочил към ван или бус и по възможност с 6 цилиндрров двигател.
Аз бих се насочил към ван или бус и по възможност с 6 цилиндрров двигател.
4 мнения
• Страница 1 от 1