Волво V50 2.0D Мнения
Модератор: Общи модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Волво V50 2.0D Мнения
Колата е 2005г италианка, нов внос. Синковецът ме пита, ама аз изобщо нямам идея. На Волво дори не съм се возил. Километрите по табло са 126К. Има ли смисъл да го гледа или да не се занимава с глупости. Ще го вози от т.А до т.Б. Няма да ходи на Ринга или да сваля рекордите на покойния Лазар Анев по трасето Варна-София.
Благодаря на всички отзовали се
Благодаря на всички отзовали се

Re: Волво V50 2.0D Мнения
На една и съща платформа е с Мазда 3 и Форд фокус. Двигателят, ако не бъркам е на Пежо, с 2 думи - става. Разбира се много зависи от конкретната бройка 

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Аз много ги харесвам, НО прочетох предимно лоши неща за Волво след 2000+
Високи претенции, скъпи части, трудни за намиране, като цяло екзотика за Бг пазара, което е предимно проблем.
Инак ги водят "надеждни", да избягва автомата обаче.
Високи претенции, скъпи части, трудни за намиране, като цяло екзотика за Бг пазара, което е предимно проблем.
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
danini написа:На една и съща платформа е с Мазда 3 и Форд фокус. Двигателят, ако не бъркам е на Пежо, с 2 думи - става. Разбира се много зависи от конкретната бройка
Данини, благодаря!
Баси, с теб не сме пили бира от 100г. Но пък имам компромати от един бус...
Bogat-Beden написа:Аз много ги харесвам, НО прочетох предимно лоши неща за Волво след 2000+
Ръчка е.
Благодаря ти, защото ти направи едно много дълбоко проучване на пазара тази година

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Забавен си, бай Ганьо и накрай света си остава Ганьо явно...
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
BMW_POWER написа:danini написа:На една и съща платформа е с Мазда 3 и Форд фокус. Двигателят, ако не бъркам е на Пежо, с 2 думи - става. Разбира се много зависи от конкретната бройка
Данини, благодаря!
Баси, с теб не сме пили бира от 100г. Но пък имам компромати от един бус...Bogat-Beden написа:Аз много ги харесвам, НО прочетох предимно лоши неща за Волво след 2000+
Ръчка е.
Благодаря ти, защото ти направи едно много дълбоко проучване на пазара тази година

Един приятел има такова, та съм го карал няколко пъти.
Вътре е евтино и гадно като пластмаси, ама много евтино.
Вървеж/комфорт като ниво е една идея под е90, а4 и Ц класа. Няма някакви отявлени драми, проблеми като на всеки дизел на километри - дюзи, маховик и т.н., та от това бягане няма.
Вътре е тесничко, но пък имат много готини цветове извън традиционните.
За парите бих предпочел Волво С60 с 2.4 дизел, макар и с малко по-стара визия е много по-кола.
Вътре е евтино и гадно като пластмаси, ама много евтино.
Вървеж/комфорт като ниво е една идея под е90, а4 и Ц класа. Няма някакви отявлени драми, проблеми като на всеки дизел на километри - дюзи, маховик и т.н., та от това бягане няма.
Вътре е тесничко, но пък имат много готини цветове извън традиционните.
За парите бих предпочел Волво С60 с 2.4 дизел, макар и с малко по-стара визия е много по-кола.
- E.5KOV
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E-klasse, BlueTec, 2017
покойния Лазар Анев
Бяхме добри приятели с Лазар. Пък и бизнес бяхме позавъртяли. Често си спомням с носталгия за него...
Бяхме добри приятели с Лазар. Пък и бизнес бяхме позавъртяли. Често си спомням с носталгия за него...
8 мнения
• Страница 1 от 1