GPS проследяване на .... електрическа тротинетка!
Модератор: Общи модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
Първо да подчертая дебело,че не ги карам аз тия машинки.
Обаче понеже са сравнително скъпички,а се карат от деца трябва поне малко да бъдат защитени от кражба.
Та ми трябва някоя фирма дето се занимава с проследяване и да може да монтира модул който хем да се следи в реално време от собственика хем ако е възможно да се следи и от фирма за охрана която да отреагира при проблем.Съответно най-добре е монтажа на устройството да бъде именно от такава фирма.
Ако някой може да предложи подобна услуга ще бъда благодарен.Нещо пробвано би било най-добре,ама каквото такова.
А сега...
Обаче понеже са сравнително скъпички,а се карат от деца трябва поне малко да бъдат защитени от кражба.
Та ми трябва някоя фирма дето се занимава с проследяване и да може да монтира модул който хем да се следи в реално време от собственика хем ако е възможно да се следи и от фирма за охрана която да отреагира при проблем.Съответно най-добре е монтажа на устройството да бъде именно от такава фирма.
Ако някой може да предложи подобна услуга ще бъда благодарен.Нещо пробвано би било най-добре,ама каквото такова.
А сега...

Re: GPS проследяване на .... електрическа тротинетка!
slatanic написа:Първо да подчертая дебело,че не ги карам аз тия машинки.
А сега...
Няма нужда да го подчертаваш. Пишеш джипиес тракер в Гугъл и си ти. Има много дребни модели, с които се следят и колела, деца и тем подобни. Ето един модел:
https://diversant.bg/kompakten-dzhipies ... me-onlain/
Кеф ти амазон, кеф ти който искаш друг.
https://www.aliexpress.com/category/200 ... ckers.html
- Gari
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е60, 2006
- Мечтае да кара: Formula
- Детайли за колата: N52B25
Не знам за какъв модел тротинетка говориш. По принцип си имат вграден GPS, който комуникира с контролния модул. Не става да се изключи просто. Освен това тротинетката се активира с приложение и няма как някой друг да я кара. Може да я открадне, но я виждаш веднага къде е, освен ако не я напъха в мазе, но това обезмисля кражбата. Питай ако те интересува нещо.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Не искам много, искам всичко!
Тротинетките не са мой за да кажа на момента конкретно марка и модел.
Някакви на цена около 2.5к лв броя. Ще питам за модела.
От мен се иска да дам контакт на охранителна или друга фирма която да направи монтажа на приемниците и да следи да не си сменят без време собственика.
Аз нямам ни времето нито ми се занимава с тая работа ама....
Та ако някой ползва такава услуга да сподели.
Някакви на цена около 2.5к лв броя. Ще питам за модела.
От мен се иска да дам контакт на охранителна или друга фирма която да направи монтажа на приемниците и да следи да не си сменят без време собственика.
Аз нямам ни времето нито ми се занимава с тая работа ама....
Та ако някой ползва такава услуга да сподели.
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
http://gps.bg/services/car-security/
Преди доста време тези работихме с тези за проследяване на служебните автомобили.
Преди доста време тези работихме с тези за проследяване на служебните автомобили.
- Gari
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е60, 2006
- Мечтае да кара: Formula
- Детайли за колата: N52B25
Исках да кажа, че самата тротинетка си има вграден GPS, ако искаш да го защитиш още малко, което не е лошо е друга тема.
Не искам много, искам всичко!
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09
Обади се на еПойнт в София. Не знам кои тротинетки имат ГПС ама аз съм минал през Xiaomi, Zero и сега Kaabo за 4 бона и нито една не е имала ГПС. Отделно па тези по-скъпите не се свързват с телефон изобщо.
Sent from my SM-G988B using Tapatalk
Sent from my SM-G988B using Tapatalk
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
Звъннах и казаха, че може и да стане работата.460лв всичко плюс абонамент за 2 години.Ще пиша като стане.
Благодаря за инфото.
Благодаря за инфото.

- Loopix
- Потребител
-
- Кара: E36 320 Touring
- Мечтае да кара: E46 M3
- Детайли за колата: С ГИ за да му е еффтино
Привет, колега,
Ето това решение ще ти свърши работа
https://findy.eu/bike
Цената, мисля че ще е доста под 460 лв. за 2 години. За количества предполагам, че и пазарлък ще има.
Познавам собственика и ако искаш може да ти пратя контакт на ЛС.
Успех
Ето това решение ще ти свърши работа
https://findy.eu/bike
Цената, мисля че ще е доста под 460 лв. за 2 години. За количества предполагам, че и пазарлък ще има.
Познавам собственика и ако искаш може да ти пратя контакт на ЛС.
Успех

- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09
Аз до колкото разбрах човека иска да получи услуга тип "давам пари и не се занимавам с нищо" а не GPS тракер, който да си следи сам от телефона.
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
11 мнения
• Страница 1 от 1