Електрическо колело, велосипед

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F10 535xi / Волво ЕХ30, 428 к.с.

Електрическо колело, велосипед

Мнение от sssssl » 06 Мар 2021, 16:24

Малкият ми синец, дето скоро ще навърши 24, да ми е жив и здрав :D , напоследък ми дава зор за колело. Нищо че той, а и майка му , са основни задкормилни на бимата от профила ми, а на мен се пада честта да я поддържам :mhihi:
Та, реших да му предложа ел.колело и, съответно , искам да се допитам до разбирачите от форума. https://elmotiv.bg/bg/products/12/plani ... -350w.html Това си харесах и въпросите са: Елмоторът може ли да зарежда батерията?
При въртене на педалите, без ел. подпомагане, много ли се усеща съпротивлението на елмотора?
Мисля да се ориентирам към най-малката батерия от предлаганите, от гледна точка на по-ниско тегло и по-бързо зареждане.

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Re: Електрическо колело, велосипед

Мнение от bioz » 06 Мар 2021, 16:47

На 24 нещо не ми звучи като малък, лично мнение. Иначе не виждам смисъл от тая електричка освен ако няма да минава големи разстояния ежедневно или не работи в фуудпанда по цял ден да върти педалите.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от sssssl » 06 Мар 2021, 17:00

Малък, щот батко му след месец прави 33 :mhihi:И той да ми е жив и здрав!

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 06 Мар 2021, 17:29

Сега ако питаш и за него за тротинетка ще те призная! :ok: :mhihi:
Аз все си мисля,че би трябвало той да те насочи към правилното колело ма явно може и само така да си мисля.
Е аз от поне 15 години не карам и не им разбирам грам.
Ма това дето си го дал ми изглежда добро само тая пуста цена като за мотоциклет леко ме отказва. :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от sssssl » 06 Мар 2021, 17:58

slatanic написа:Сега ако питаш и за него за тротинетка ще те призная! :ok: :mhihi:

:lol: :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 06 Мар 2021, 19:00

По принцип си има тема за колела,хубаво е да я преместят там.
Това колело е пълен китайски т@шак.Защо ще му купуваш ел колело?Ако им някакъв здраволсловен и тн.проблем ок ама на млад мъж....
За тея пари напправо той да си избере или питай брат му ако искаш да го изненадаш, ще му намериш добра 29-ка.
Иначе на въпросите ти.
Ел мотора не зарежда батерията.
При въртене на педалите си е като нормално колело.Само,че с тея батерий,мотори ще е бая тежко.
Ако все пак държиш да е ел. намери от моделите където моторчето е в средното движение и реално подпомага въртенето на педалите.Много е яко карал съм такова за кратко време.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от sssssl » 06 Мар 2021, 20:48

kiko написа:.Защо ще му купуваш ел колело?.
Какво да е колелото с него не съм дискутирал. Признавам си, че аз проявявам интерес към подобни хитри джаджи, нищо че моето колело е стар Пух.
Малкият синец завършва УНСС, но е и състезател по тенис, а и дава уроци. Само около 5 часа седмично, но тарифата му е 30 лв/ч. :mhihi: Та, последните месеци уроците му са в зала София и , понеже не му давам парички за нафта 8) , често ходи пеша от Оборище 51 до залата и обратно. Та затова мрънка за колело...

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 06 Мар 2021, 20:53

Вземи му моторетка за тия.Хем и момите ще вози,хем няма да се изморява за тренировката. :mhihi:

Назад към Извън Темата