Електрическо колело, велосипед
Модератор: Общи модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- sssssl
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F10 535xi / Волво ЕХ30, 428 к.с.
Електрическо колело, велосипед
Малкият ми синец, дето скоро ще навърши 24, да ми е жив и здрав
, напоследък ми дава зор за колело. Нищо че той, а и майка му , са основни задкормилни на бимата от профила ми, а на мен се пада честта да я поддържам
Та, реших да му предложа ел.колело и, съответно , искам да се допитам до разбирачите от форума. https://elmotiv.bg/bg/products/12/plani ... -350w.html Това си харесах и въпросите са: Елмоторът може ли да зарежда батерията?
При въртене на педалите, без ел. подпомагане, много ли се усеща съпротивлението на елмотора?
Мисля да се ориентирам към най-малката батерия от предлаганите, от гледна точка на по-ниско тегло и по-бързо зареждане.

Та, реших да му предложа ел.колело и, съответно , искам да се допитам до разбирачите от форума. https://elmotiv.bg/bg/products/12/plani ... -350w.html Това си харесах и въпросите са: Елмоторът може ли да зарежда батерията?
При въртене на педалите, без ел. подпомагане, много ли се усеща съпротивлението на елмотора?
Мисля да се ориентирам към най-малката батерия от предлаганите, от гледна точка на по-ниско тегло и по-бързо зареждане.
Re: Електрическо колело, велосипед
На 24 нещо не ми звучи като малък, лично мнение. Иначе не виждам смисъл от тая електричка освен ако няма да минава големи разстояния ежедневно или не работи в фуудпанда по цял ден да върти педалите.
- sssssl
- кандидат ентусиаст
-
Малък, щот батко му след месец прави 33
И той да ми е жив и здрав!

Сега ако питаш и за него за тротинетка ще те призная!
Аз все си мисля,че би трябвало той да те насочи към правилното колело ма явно може и само така да си мисля.
Е аз от поне 15 години не карам и не им разбирам грам.
Ма това дето си го дал ми изглежда добро само тая пуста цена като за мотоциклет леко ме отказва.

Аз все си мисля,че би трябвало той да те насочи към правилното колело ма явно може и само така да си мисля.
Е аз от поне 15 години не карам и не им разбирам грам.
Ма това дето си го дал ми изглежда добро само тая пуста цена като за мотоциклет леко ме отказва.

- sssssl
- кандидат ентусиаст
-
slatanic написа:Сега ако питаш и за него за тротинетка ще те призная!![]()
![]()

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
По принцип си има тема за колела,хубаво е да я преместят там.
Това колело е пълен китайски т@шак.Защо ще му купуваш ел колело?Ако им някакъв здраволсловен и тн.проблем ок ама на млад мъж....
За тея пари напправо той да си избере или питай брат му ако искаш да го изненадаш, ще му намериш добра 29-ка.
Иначе на въпросите ти.
Ел мотора не зарежда батерията.
При въртене на педалите си е като нормално колело.Само,че с тея батерий,мотори ще е бая тежко.
Ако все пак държиш да е ел. намери от моделите където моторчето е в средното движение и реално подпомага въртенето на педалите.Много е яко карал съм такова за кратко време.
Това колело е пълен китайски т@шак.Защо ще му купуваш ел колело?Ако им някакъв здраволсловен и тн.проблем ок ама на млад мъж....
За тея пари напправо той да си избере или питай брат му ако искаш да го изненадаш, ще му намериш добра 29-ка.
Иначе на въпросите ти.
Ел мотора не зарежда батерията.
При въртене на педалите си е като нормално колело.Само,че с тея батерий,мотори ще е бая тежко.
Ако все пак държиш да е ел. намери от моделите където моторчето е в средното движение и реално подпомага въртенето на педалите.Много е яко карал съм такова за кратко време.
- sssssl
- кандидат ентусиаст
-
Какво да е колелото с него не съм дискутирал. Признавам си, че аз проявявам интерес към подобни хитри джаджи, нищо че моето колело е стар Пух.kiko написа:.Защо ще му купуваш ел колело?.
Малкият синец завършва УНСС, но е и състезател по тенис, а и дава уроци. Само около 5 часа седмично, но тарифата му е 30 лв/ч.

Вземи му моторетка за тия.Хем и момите ще вози,хем няма да се изморява за тренировката. 

8 мнения
• Страница 1 от 1